Cihanî Sultan
Üye
Daha cihazlar gelmeden konusan cok hele gelsin karsilastirip kazanani aciklariz![]()
Bence de.iPhone kolay lokma olmaz.
Daha cihazlar gelmeden konusan cok hele gelsin karsilastirip kazanani aciklariz![]()
Bu Tim ne yapmaya çalışıyor anlamış değilimbu savaşta kazanani operatorler belirler ve operatorler apple'in kaprislerinden biktiklarini aciklamişti. Nokia bir kac buyuk operatorle şimdiden anlaşti. İngiltere,almanya,fransa,hollanda ve daha birkac ulkede operator kampanyalari hazirlaniyor bile.

yok koyamazsın ama o flash destekli tarayıcılar ile bunu giderebilirsin.
kafam karıştı
kafam karıştı
E işte flashlı tarayıcı ile kendimiz koymuş oluyoz.
Hrm uygulamalar entgre edicekse adobede entegre edilir

Bu telefon herşeyi ile muhteşem,Alikemal benim sana asıl sormak istediğim videonun 1.35 inci dakikasında şahıs telefonun ekranına dokunarak renk değişimi gibi bişiy yapıyor bu nedir acababu telefona takoz diyenler var ama ergonomi ne demek bildiklerini zannetmiyorum![]()
Bu telefon herşeyi ile muhteşem,Alikemal benim sana asıl sormak istediğim videonun 1.35 inci dakikasında şahıs telefonun ekranına dokunarak renk değişimi gibi bişiy yapıyor bu nedir acaba
binevi öyle evet. Ama adobe flashin entegre edileceğini sanmam![]()

Çok güzel bişiy miş
Cinemagraph. Goruntulere hareket ekliyor.
wp8 in ünü artınca ona da çıkartırlar.. bak ios ünlendi yakında gelecek flash player desteği..bu kadar güzelliğe flash olmadan olur mu yaw![]()

wp8 in ünü artınca ona da çıkartırlar.. bak ios ünlendi yakında gelecek flash player desteği..
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızartık 2 telefonun da özellikleri tam anlamıyla belli olunca buradan karşılaştırırız![]()

ya adobe flash player üretip alt yapıda çalışacak yada firefox chrome gibi flash player destekli tarayıcılar kullanılacak
chrome olsa![]()
olur neden olmasın 
ya adobe flash player üretip alt yapıda çalışacak yada firefox chrome gibi flash player destekli tarayıcılar kullanılacakolur neden olmasın
![]()

diyorum ya onlar eklemezse biz ekliycez
Tamam işte sonuçta biz eklicez dimi?![]()