Nokia Lumia 920: Beklentinizi Karşıladı Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Lumia 920: Beklentinizi Karşıladı Mı?

• Nokia Lumia 920 beklediğimden fazlası çıktı!

Kullanılan: 23 29.5%
  • Gayet iyi. Hemen hemen beklediğim gibi.

Kullanılan: 31 39.7%
  • Nokia bundan daha iyisini yapabilirdi. Diğer WP8 telefonlar daha iyi olacaktır.

Kullanılan: 15 19.2%
  • Nokia Lumia 920 şu an yanıbaşımda bile olsa, WP8 hala benim ilgimi çekmiyor.

Kullanılan: 3 3.8%
  • Nokia Lumia 920 tam bir hayalkırıklığı yarattı.

Kullanılan: 10 12.8%

• Kullanılan toplam oy
    78

Türe

Türe

Üye
:10numara:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu savaşta kazanani operatorler belirler ve operatorler apple'in kaprislerinden biktiklarini aciklamişti. Nokia bir kac buyuk operatorle şimdiden anlaşti. İngiltere,almanya,fransa,hollanda ve daha birkac ulkede operator kampanyalari hazirlaniyor bile.

15097

15097

Üye
bu savaşta kazanani operatorler belirler ve operatorler apple'in kaprislerinden biktiklarini aciklamişti. Nokia bir kac buyuk operatorle şimdiden anlaşti. İngiltere,almanya,fransa,hollanda ve daha birkac ulkede operator kampanyalari hazirlaniyor bile.
Bu Tim ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim :ah

BYFECI

BYFECI

Üye
Karşıladı.. :)

ismail

ismail

Üye

yok koyamazsın ama o flash destekli tarayıcılar ile bunu giderebilirsin.

:allalla: kafam karıştı

E işte flashlı tarayıcı ile kendimiz koymuş oluyoz.

Hrm uygulamalar entgre edicekse adobede entegre edilir

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

:allalla: kafam karıştı

E işte flashlı tarayıcı ile kendimiz koymuş oluyoz.

Hrm uygulamalar entgre edicekse adobede entegre edilir

binevi öyle evet. Ama adobe flashin entegre edileceğini sanmam :hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
[video=youtube;0FOK0_cKEWo]http://www.youtube.com/watch?v=0FOK0_cKEWo&feature=related[/video]
Bu video yu izledinizmi bilmem ama izlemenizi rica edecem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu telefona takoz diyenler var ama ergonomi ne demek bildiklerini zannetmiyorum:off:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bu telefona takoz diyenler var ama ergonomi ne demek bildiklerini zannetmiyorum:off:
Bu telefon herşeyi ile muhteşem,Alikemal benim sana asıl sormak istediğim videonun 1.35 inci dakikasında şahıs telefonun ekranına dokunarak renk değişimi gibi bişiy yapıyor bu nedir acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu telefon herşeyi ile muhteşem,Alikemal benim sana asıl sormak istediğim videonun 1.35 inci dakikasında şahıs telefonun ekranına dokunarak renk değişimi gibi bişiy yapıyor bu nedir acaba

Cinemagraph. Goruntulere hareket ekliyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
aliosman166

aliosman166

Üye
bu kadar güzelliğe flash olmadan olur mu yaw somuru:
wp8 in ünü artınca ona da çıkartırlar.. bak ios ünlendi yakında gelecek flash player desteği..

- - - Eklendi - - -

artık 2 telefonun da özellikleri tam anlamıyla belli olunca buradan karşılaştırırız :)

ismail

ismail

Üye
wp8 in ünü artınca ona da çıkartırlar.. bak ios ünlendi yakında gelecek flash player desteği..

- - - Eklendi - - -

artık 2 telefonun da özellikleri tam anlamıyla belli olunca buradan karşılaştırırız :)

chrome olsa :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
daha elime bile almadan beklentilerimi karşılayıp karşılayamadığımı söyleyemem. Ama çok güzel olacak gibi

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
YkPkY

YkPkY

Üye
kasımda nokia shoplarda satışa sunulacak.
920 nin tanıtım fiyatı 1700 liradan olacak.
mavisini elime alıp inceledim.güzel karizmatik duruyor

Üst Alt