Nokia Lumia 920: Beklentinizi Karşıladı Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

• Nokia Lumia 920 beklediğimden fazlası çıktı!

Kullanılan: 23 29.5%
  • Gayet iyi. Hemen hemen beklediğim gibi.

Kullanılan: 31 39.7%
  • Nokia bundan daha iyisini yapabilirdi. Diğer WP8 telefonlar daha iyi olacaktır.

Kullanılan: 15 19.2%
  • Nokia Lumia 920 şu an yanıbaşımda bile olsa, WP8 hala benim ilgimi çekmiyor.

Kullanılan: 3 3.8%
  • Nokia Lumia 920 tam bir hayalkırıklığı yarattı.

Kullanılan: 10 12.8%

• Kullanılan toplam oy
    78
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ve sonunda Nokia'nın beklenen WP8 amiral gemisi "Lumia 920" ortaya çıktı.
Peki donanım, tasarım ve diğer özellikleriyle beklentileri karşıladı mı?

-Şıklar konunun üst tarafında. Yukarıdan oy verebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bunlar şık mi :D

- - - Eklendi - - -

bana kalırsa beklediğinden az bi donanıma sahip fakat yeter mi? Fazlası ile. Kamera işini donanımını nokia çok geliştirmiş gerçekten. O kadar ufak kameraya kocaman marifetler sığdırmış.

Tek beğenmediğim yani telefon bir bütün olarak çok büyük yani ekran telefonun tam büyüklüğüne göre ufak kalmış.

Türe

Türe

Üye
Gpu dışında tam istediğim gibi :) Şahsen Adreno 320 beklerdim Nokia'dan :hmmm Belki 225 kötü değil ama 320 olsaydı Herkese kafa tutacağını söyleyebilirdim :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bence gayet iyi ve güzel bir telefon.
Ama tabii genel beklentiler Nokia'nın işlemci, ram, gpu gibi diğer donanımlar yönünden de ortalığı inletecek bir cihaz çıkarması yönündeydi. Yine de hemen hemen düşündüğüm gibi diyebilirim.
Özellikle ekran teknolojisi olarak kendi geliştirdiği PureMotion HD+ teknolojisini kullanması, ekranın korkunç derecede net ve diğer ekranlara göre daha hızlı tepkimeye sahip olması gerçekten çok hoş. Tanıtımda gösterilen ve kamera ile birlikte çalışan diğer yardımcı yazılımlar da çok güzel. Nokia'yı diğerlerine göre cazip kılan özellikler de bunlar zaten.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
m542tf

m542tf

Üye
daha iyisi olabilirdi

amcalu1

amcalu1

Üye
adreno 320 olsa süper olacaktı ama kamera müthiş bir de çerçeve gereğinden büyük tutulmuş ama guzel gözüküyor 1500 lira falan olsa süper olacak ama en az 2000 lira olur :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
1500-1600 olursa kesin alırım. Ama bunların üzeri olursa... :hmmm
Bütçemi zorlayabilir.
Muhtemelen bizim ülkeye en az 1700-1900 aralığından (ort. 1800'den) giriş yapacaktır.
(Piyasadaki üst düzey telefon fiyatları ve vergiler göz önüne alındığında)

FastBreaker

FastBreaker

Üye
Donanımı da bence wp'a fazlasıyla yeter,sosyal ağlara inanılmaz entegre edilmiş. tasarımı n9a benziyorki bence çok güzel,elde çok güzel duruyor. video kayıt ederken ki ois teknolojisine bayıldım :oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gayet iyi. Hemen hemen beklediğim gibi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve n000k
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kesinlikle Cok Iyi .. Evett Nokia Daha Iyisini Yapabilirdi ..

Ama Piyasadaki Butun Telefonlara Kafa Tutabilir Durumda Suan Bu Telefon ..

Hatta Piyasadaki En Iyi Telefondur (Bence) ..

Lumia 900'umu Satip Belcika'ya Geldigi Zaman Ilk Alacagimm ..

Türe

Türe

Üye
Kesinlikle Cok Iyi .. Evett Nokia Daha Iyisini Yapabilirdi ..

Ama Piyasadaki Butun Telefonlara Kafa Tutabilir Durumda Suan Bu Telefon ..

Hatta Piyasadaki En Iyi Telefondur (Bence) ..

Lumia 900'umu Satip Belcika'ya Geldigi Zaman Ilk Alacagimm ..

buna gpu hariç katılıyorum :evet:

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Türe

Türe

Üye
evet takılma görmedim ama benim için önemli olan biraz da uygulama desteği :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
evet takılma görmedim ama benim için önemli olan biraz da uygulama desteği :hmmm

o en önemlisi zaten. Uygulama oyun olmadıktan sonra fazla kazanamaz. Ama bu iş fazla sorun olacak gibi gözükmüyor wp8 için. En yakın zamanda uygulama ve oyunlar o platforma çıkacaktır.

• Beğen
Tepkiler: n000k
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

o en önemlisi zaten. Uygulama oyun olmadıktan sonra fazla kazanamaz. Ama bu iş fazla sorun olacak gibi gözükmüyor wp8 için. En yakın zamanda uygulama ve oyunlar o platforma çıkacaktır.
Katılıyorum, ayrıca artık ücretsiz oyun zor gibi...

enterneoll

enterneoll

Üye
Wp'daki uygulama azlığı -
Sd kard girişi -
Ergononomi -
Güncelleme desteği - (n9'dan yola çıkarak)
gpu --
arayüzü (bu fikir tamamen bana ait abi şöyle ana ekran filen olcak menü olcak o ne ya :D)
bence artıları
az sistem gereksinimi istemesi fakat oyunlarda bence sorun yaratıcak

Fiyatı 1000 ile 1400 tl arasında çıkarsa alınabilir fakat üstüyse Bence bu fiyatı hak etmez

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Wp'daki uygulama azlığı -
Sd kard girişi -
Ergononomi -
Güncelleme desteği - (n9'dan yola çıkarak)
gpu --
arayüzü (bu fikir tamamen bana ait abi şöyle ana ekran filen olcak menü olcak o ne ya :D)
bence artıları
az sistem gereksinimi istemesi fakat oyunlarda bence sorun yaratıcak

Fiyatı 1000 ile 1400 tl arasında çıkarsa alınabilir fakat üstüyse Bence bu fiyatı hak etmez

emin ol bu telefon 2000 lirayı da hakediyor.
Kamera +
dahili hafıza 32 neyine yetmiyor?
Sağlam olduğundan hiç şüphem yok ne de olsa marka "NOKIA"
oyun ve uygulamalarda emin ol elindeki s3ten çok daha fazla performans verir.
Market konusunda henüz o kadar gelişmiş değil ama microsof geliştiricilerinin pc oyun ve uygulamalarını çok kolay bir şekilde wp8e uyarlayacağını ve daha piyasaya sürülmeden birçok uygulama ve oyun firması ile anlaşma yapıldığını duymadın galiba :hmmm

- - - Eklendi - - -

ayrıca güncelleme olayı eskide kaldı. Nokia artık cihazlarına önem veriyor :ok2:

enterneoll

enterneoll

Üye

emin ol bu telefon 2000 lirayı da hakediyor.
Kamera +
dahili hafıza 32 neyine yetmiyor?
Sağlam olduğundan hiç şüphem yok ne de olsa marka "NOKIA"
oyun ve uygulamalarda emin ol elindeki s3ten çok daha fazla performans verir.
Market konusunda henüz o kadar gelişmiş değil ama microsof geliştiricilerinin pc oyun ve uygulamalarını çok kolay bir şekilde wp8e uyarlayacağını ve daha piyasaya sürülmeden birçok uygulama ve oyun firması ile anlaşma yapıldığını duymadın galiba :hmmm

- - - Eklendi - - -

ayrıca güncelleme olayı eskide kaldı. Nokia artık cihazlarına önem veriyor :ok2:
Ben ergonomi dedim elde tutuş ve hafıza aynı one x gibi yaptılar bu arada galba pil'de çıkartılamıyor -
Hafıza bende 16+32 gb var 48 gb 37 gb doldu :D anlamışsındır umarım yeni oyunlar 1gb veya üstü dosyalarla geliyor. ve müzik çok önem veririm. Bakalım nokia'nın sesi nasıl olucak eskileri gibi tamamen tiz bir ses mi yoksa artık dengelemiş mi bu arada güncelleme derken n9 ne olucak diğer teller ne olucak lg ve nokia aldıysan telefonu aldığın gibi kullanıcan güncelleme işi yaş ve kapalı bir işletim sistemi olmadığı için cfw'ler herşeyi bu arada ücretsiz oyunları berbat neredeyse hepsi 2d oyunlar :( Bu arada eyer wp tutarsa nokia değil samsung veya htc sayesinde tutar görürsünüz

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
nerdeyse beklediğim gibi fakat işlemci daha iyi olmalıydı yinede wp8 bu telefona güç kazandırıyor

Üst Alt