daha iyisi olabilirdi
Kesinlikle Cok Iyi .. Evett Nokia Daha Iyisini Yapabilirdi ..
Ama Piyasadaki Butun Telefonlara Kafa Tutabilir Durumda Suan Bu Telefon ..
Hatta Piyasadaki En Iyi Telefondur (Bence) ..
Lumia 900'umu Satip Belcika'ya Geldigi Zaman Ilk Alacagimm ..

buna gpu hariç katılıyorum![]()
gpu düşük geldi ama videolarda çok alıcı kullanımı var.evet takılma görmedim ama benim için önemli olan biraz da uygulama desteği![]()
Katılıyorum, ayrıca artık ücretsiz oyun zor gibi...
o en önemlisi zaten. Uygulama oyun olmadıktan sonra fazla kazanamaz. Ama bu iş fazla sorun olacak gibi gözükmüyor wp8 için. En yakın zamanda uygulama ve oyunlar o platforma çıkacaktır.
)Wp'daki uygulama azlığı -
Sd kard girişi -
Ergononomi -
Güncelleme desteği - (n9'dan yola çıkarak)
gpu --
arayüzü (bu fikir tamamen bana ait abi şöyle ana ekran filen olcak menü olcak o ne ya)
bence artıları
az sistem gereksinimi istemesi fakat oyunlarda bence sorun yaratıcak
Fiyatı 1000 ile 1400 tl arasında çıkarsa alınabilir fakat üstüyse Bence bu fiyatı hak etmez

Ben ergonomi dedim elde tutuş ve hafıza aynı one x gibi yaptılar bu arada galba pil'de çıkartılamıyor -
emin ol bu telefon 2000 lirayı da hakediyor.
Kamera +
dahili hafıza 32 neyine yetmiyor?
Sağlam olduğundan hiç şüphem yok ne de olsa marka "NOKIA"
oyun ve uygulamalarda emin ol elindeki s3ten çok daha fazla performans verir.
Market konusunda henüz o kadar gelişmiş değil ama microsof geliştiricilerinin pc oyun ve uygulamalarını çok kolay bir şekilde wp8e uyarlayacağını ve daha piyasaya sürülmeden birçok uygulama ve oyun firması ile anlaşma yapıldığını duymadın galiba
- - - Eklendi - - -
ayrıca güncelleme olayı eskide kaldı. Nokia artık cihazlarına önem veriyor![]()
anlamışsındır umarım yeni oyunlar 1gb veya üstü dosyalarla geliyor. ve müzik çok önem veririm. Bakalım nokia'nın sesi nasıl olucak eskileri gibi tamamen tiz bir ses mi yoksa artık dengelemiş mi bu arada güncelleme derken n9 ne olucak diğer teller ne olucak lg ve nokia aldıysan telefonu aldığın gibi kullanıcan güncelleme işi yaş ve kapalı bir işletim sistemi olmadığı için cfw'ler herşeyi bu arada ücretsiz oyunları berbat neredeyse hepsi 2d oyunlar
Bu arada eyer wp tutarsa nokia değil samsung veya htc sayesinde tutar görürsünüz