Bilmiyordum affedersiniz
![]()

sevilmeyecek gibi değil İsmail.çok sevvdim yaaa![]()

sevilmeyecek gibi değil İsmail.![]()

Maalesef flash desteği yok.
Öyle ustam
Ama cahiliğime verim flash var mı?
Win8 ve wp8 ayni cekirdege sahip olduklari icin win8de calişan bir uygulamayi wp8e portlamak cok basit. O yuzden firefox,chrome gibi tarayicilar cok kolay bir şekilde win8deki haliyle wp8de caliştirilabilir. (Ali abimden alıntıdır)bu kadar güzelliğe flash olmadan olur mu yaw![]()
ne Samsung Fanıymışsın senin telefonun en kralı sen bitane ve teksin en akıllı sensin sana helal olsun dünyadaki o kadar insan mal sen akıllısın
Ben ergonomi dedim elde tutuş ve hafıza aynı one x gibi yaptılar bu arada galba pil'de çıkartılamıyor -
Hafıza bende 16+32 gb var 48 gb 37 gb dolduanlamışsındır umarım yeni oyunlar 1gb veya üstü dosyalarla geliyor. ve müzik çok önem veririm. Bakalım nokia'nın sesi nasıl olucak eskileri gibi tamamen tiz bir ses mi yoksa artık dengelemiş mi bu arada güncelleme derken n9 ne olucak diğer teller ne olucak lg ve nokia aldıysan telefonu aldığın gibi kullanıcan güncelleme işi yaş ve kapalı bir işletim sistemi olmadığı için cfw'ler herşeyi bu arada ücretsiz oyunları berbat neredeyse hepsi 2d oyunlar
Bu arada eyer wp tutarsa nokia değil samsung veya htc sayesinde tutar görürsünüz
Hayır kendimiz koyamıyoruz maalesef.yani kendimiz koyabilcez flashı öle mi?
Hayır kendimiz koyamıyoruz maalesef.

Offf bu kötü![]()
bu konuya tekrar giriyorum iphone 5 gordukten sonra kesinlikle lumia beklentilerin ustune cikmis![]()
Bknz. Benevet her yerde hatta yabancı forumlarda dahi tel alacak ama iphone5 i bekleyenler iphoneu görünce direkt lumia yı tercih edeceklerini söylüyorlar.