Nokia Lumia 920: Beklentinizi Karşıladı Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Lumia 920: Beklentinizi Karşıladı Mı?

• Nokia Lumia 920 beklediğimden fazlası çıktı!

Kullanılan: 23 29.5%
  • Gayet iyi. Hemen hemen beklediğim gibi.

Kullanılan: 31 39.7%
  • Nokia bundan daha iyisini yapabilirdi. Diğer WP8 telefonlar daha iyi olacaktır.

Kullanılan: 15 19.2%
  • Nokia Lumia 920 şu an yanıbaşımda bile olsa, WP8 hala benim ilgimi çekmiyor.

Kullanılan: 3 3.8%
  • Nokia Lumia 920 tam bir hayalkırıklığı yarattı.

Kullanılan: 10 12.8%

• Kullanılan toplam oy
    78
15097

15097

Üye
:trip: Bilmiyordum affedersiniz :utan

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
güzel ama ekran telefona göre ufak kalmış. birde yeterli zarafeti yakalayamamışlar. biraz kaba olmuş.

ismail

ismail

Üye
çok sevvdim yaaa :)

ismail

ismail

Üye
bu kadar güzelliğe flash olmadan olur mu yaw somuru:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu kadar güzelliğe flash olmadan olur mu yaw somuru:
Win8 ve wp8 ayni cekirdege sahip olduklari icin win8de calişan bir uygulamayi wp8e portlamak cok basit. O yuzden firefox,chrome gibi tarayicilar cok kolay bir şekilde win8deki haliyle wp8de caliştirilabilir. (Ali abimden alıntıdır)

ismail

ismail

Üye
yani kendimiz koyabilcez flashı öle mi?

NUD

NUD

Üye

Ben ergonomi dedim elde tutuş ve hafıza aynı one x gibi yaptılar bu arada galba pil'de çıkartılamıyor -
Hafıza bende 16+32 gb var 48 gb 37 gb doldu :D anlamışsındır umarım yeni oyunlar 1gb veya üstü dosyalarla geliyor. ve müzik çok önem veririm. Bakalım nokia'nın sesi nasıl olucak eskileri gibi tamamen tiz bir ses mi yoksa artık dengelemiş mi bu arada güncelleme derken n9 ne olucak diğer teller ne olucak lg ve nokia aldıysan telefonu aldığın gibi kullanıcan güncelleme işi yaş ve kapalı bir işletim sistemi olmadığı için cfw'ler herşeyi bu arada ücretsiz oyunları berbat neredeyse hepsi 2d oyunlar :( Bu arada eyer wp tutarsa nokia değil samsung veya htc sayesinde tutar görürsünüz
ne Samsung Fanıymışsın senin telefonun en kralı sen bitane ve teksin en akıllı sensin sana helal olsun dünyadaki o kadar insan mal sen akıllısın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kullandiginiz usluba dikkat edin. Kişileri markalari ve sistemleri ezicek kucuk duşurucek aşagilayici yorumlar yazmayin.

SheFy

SheFy

Üye
bu konuya tekrar giriyorum iphone 5 gordukten sonra kesinlikle lumia beklentilerin ustune cikmis :D

akinorta

Üye
bu konuya tekrar giriyorum iphone 5 gordukten sonra kesinlikle lumia beklentilerin ustune cikmis :D

evet her yerde hatta yabancı forumlarda dahi tel alacak ama iphone5 i bekleyenler iphoneu görünce direkt lumia yı tercih edeceklerini söylüyorlar.

Türe

Türe

Üye
Daha cihazlar gelmeden konusan cok hele gelsin karsilastirip kazanani aciklariz :islik

Üst Alt