Nokia Lumia 920: Beklentinizi Karşıladı Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Lumia 920: Beklentinizi Karşıladı Mı?

• Nokia Lumia 920 beklediğimden fazlası çıktı!

Kullanılan: 23 29.5%
  • Gayet iyi. Hemen hemen beklediğim gibi.

Kullanılan: 31 39.7%
  • Nokia bundan daha iyisini yapabilirdi. Diğer WP8 telefonlar daha iyi olacaktır.

Kullanılan: 15 19.2%
  • Nokia Lumia 920 şu an yanıbaşımda bile olsa, WP8 hala benim ilgimi çekmiyor.

Kullanılan: 3 3.8%
  • Nokia Lumia 920 tam bir hayalkırıklığı yarattı.

Kullanılan: 10 12.8%

• Kullanılan toplam oy
    78

foreverthe

foreverthe

Üye

Şu an uyduruk dediğin cihazlar nokia'yı ezdi geçti huawai markası bile geçti nokia'yı çin malları bile daha fazla satıyor. Gerçekten böyle yazmak istemiyordum ama böyle yazmanız gerçekten çok kötü işte gerçekler bakalım kimmiş lider daha kimse wp'li tel üretmezken htc vardı. 2-3 kuruşluk telefonlara artık insanlar para vermez sanırım. Daha yayınladıkları reklamlar bile çakma çıkan nokia'mı diğerlerinden daha iyi :birak:
Arkadaş haklı ilk wp telefon çıkartan htcdir :) Bence Nokıa daha iyi bir şeyler yapmalı niye bilmiyorum ama cezbetmedi :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Arkadaş haklı ilk wp telefon çıkartan htcdir :) Bence Nokıa daha iyi bir şeyler yapmalı niye bilmiyorum ama cezbetmedi :(

htcnin yaptigi wp cihazlarin tek ozelligi bootloader kilidinin acilmasi. Onun dişinda htc'den wp cihaz alip stock romla kullanan yoktur buyuk ihtimalle.

THESTER

Üye
Bence tel. harika olmus ama ekrani hakkaten kasaya göre kucuk kalmis.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Alacak arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun :kıskıs:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

:evet: şimdi çaktım ama çok hapis duruyor :hmmm
test bölümünde çekildiği içindir videosunu izledin mi?
[video=youtube;jFhhBJ1URCg]http://www.youtube.com/watch?v=jFhhBJ1URCg&feature=player_embedded[/video]

NUD

NUD

Üye
ön yargılı olmayın bunlar WP8 li ilk telefonlar daha devamı gelicek. Nokia 8 gibi

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Vazo fotoğrafını o çekmedi ki :hmmm

- - - Eklendi - - -

Ekran şeyini karsılastırdılar :D

o çekti :angry: ekran kalitesi değil kameranın flash olmadanki performansını test ettiler.

Üst Alt