Nokia Lumia 920: Beklentinizi Karşıladı Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Lumia 920: Beklentinizi Karşıladı Mı?

• Nokia Lumia 920 beklediğimden fazlası çıktı!

Kullanılan: 23 29.5%
  • Gayet iyi. Hemen hemen beklediğim gibi.

Kullanılan: 31 39.7%
  • Nokia bundan daha iyisini yapabilirdi. Diğer WP8 telefonlar daha iyi olacaktır.

Kullanılan: 15 19.2%
  • Nokia Lumia 920 şu an yanıbaşımda bile olsa, WP8 hala benim ilgimi çekmiyor.

Kullanılan: 3 3.8%
  • Nokia Lumia 920 tam bir hayalkırıklığı yarattı.

Kullanılan: 10 12.8%

• Kullanılan toplam oy
    78
m542tf

m542tf

Üye

adreno 320 quad core işlemci sd kart desteği daha dar bir çerçeve gibi. Bu demek değilki lumia 920 iyi değil ama tanıtıma haftalar kala yetkililer sızdırılan modellerden daha farklı olacağını söyleyip bir beklenti oluşturmuştu. Buda şimdilik yeter 2013 de elit bir model bekliyorum ama.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Gayet iyi. Hemen hemen beklediğim gibi.
Gpu dışında tam istediğim gibi :) Şahsen Adreno 320 beklerdim Nokia'dan :hmmm Belki 225 kötü değil ama 320 olsaydı Herkese kafa tutacağını söyleyebilirdim :hmmm

Çok haklısın.:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pek bir beklentim yoktu:kıskıs:
Şaka bir yana Nokia donanim yonunden beni yaniltmadi. Fakat kamera ve ekran teknolojisi bakimindan getirdigi yenilikler şaşirtti. Kamerayi belki bir şekilde zaten hepimiz biliyorduk geliştirilecekti ama ekran olayi surpriz oldu. Fiyatlandirmasini beklemek lazim amerikada 100$ olursa alirim:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynen,ah birde radyosu olsaydı:)
Sorma abi ya işte bi o işe gıcık oldum. :(

- - - Eklendi - - -

pek bir beklentim yoktu:kıskıs:
Şaka bir yana Nokia donanim yonunden beni yaniltmadi. Fakat kamera ve ekran teknolojisi bakimindan getirdigi yenilikler şaşirtti. Kamerayi belki bir şekilde zaten hepimiz biliyorduk geliştirilecekti ama ekran olayi surpriz oldu. Fiyatlandirmasini beklemek lazim amerikada 100$ olursa alirim:D
:islik sana mı yanaşsak nörsek abi... ;)

15097

15097

Üye
Nokia bundan daha iyisini yapabilirdi. Diğer WP8 telefonlar daha iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve OttomaN TigeR
lordufuk

lordufuk

Üye
Fena sayılmaz piyasada çok daha iyileri var fakat tasarım harikası en büyük özelliği tasarımı herkezi kendine çeken en önemli özelliği ama kamera 808 dşında diğer telefonlara göre gayet güzel fakat işlemcisi yeteri kadar iyi değil yani demek istediğim şuki bu telefon 2 sene sonra beş para etmez

lordufuk

lordufuk

Üye
Başlangıç mı ? şakamı yapıyorsun lumia serisi 800 710 900 ya bunlar neydi başlangıç değilmiydi?

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

Ben ergonomi dedim elde tutuş ve hafıza aynı one x gibi yaptılar bu arada galba pil'de çıkartılamıyor -
Hafıza bende 16 32 gb var 48 gb 37 gb doldu :D anlamışsındır umarım yeni oyunlar 1gb veya üstü dosyalarla geliyor. ve müzik çok önem veririm. Bakalım nokia'nın sesi nasıl olucak eskileri gibi tamamen tiz bir ses mi yoksa artık dengelemiş mi bu arada güncelleme derken n9 ne olucak diğer teller ne olucak lg ve nokia aldıysan telefonu aldığın gibi kullanıcan güncelleme işi yaş ve kapalı bir işletim sistemi olmadığı için cfw'ler herşeyi bu arada ücretsiz oyunları berbat neredeyse hepsi 2d oyunlar :( Bu arada eyer wp tutarsa nokia değil samsung veya htc sayesinde tutar görürsünüz
ilk olarak 32gb hafıza neyine yetmiyor ayrıca 7gb alan da hediye ediliyor:oke:batarya evet çıkarılmıyor fakat benim onex im deki gibi 1800mah pil koymamışlar:good:nokia belle cihazlara 2014 yılına kadar destek verecek ki 2014e kadar belle cihazların adı kalmaz:oke:ayrıca bu güncelleme işi androiddeki gibi firmaların keyfine göre yapılmıyor microsoft çıkarıyor güncellemeleri:good:ve wp nin gelişmesinin samsung ve htc nin uyduruk cihazları ile olacağını hiç zannetmiyorum:oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

ilk olarak 32gb hafıza neyine yetmiyor ayrıca 7gb alan da hediye ediliyor:oke:batarya evet çıkarılmıyor fakat benim onex im deki gibi 1800mah pil koymamışlar:good:nokia belle cihazlara 2014 yılına kadar destek verecek ki 2014e kadar belle cihazların adı kalmaz:oke:ayrıca bu güncelleme işi androiddeki gibi firmaların keyfine göre yapılmıyor microsoft çıkarıyor güncellemeleri:good:ve wp nin gelişmesinin samsung ve htc nin uyduruk cihazları ile olacağını hiç zannetmiyorum:oke:

symbiana destek 2016ya kadar sürecek.

enterneoll

enterneoll

Üye

Şu an uyduruk dediğin cihazlar nokia'yı ezdi geçti huawai markası bile geçti nokia'yı çin malları bile daha fazla satıyor. Gerçekten böyle yazmak istemiyordum ama böyle yazmanız gerçekten çok kötü işte gerçekler bakalım kimmiş lider daha kimse wp'li tel üretmezken htc vardı. 2-3 kuruşluk telefonlara artık insanlar para vermez sanırım. Daha yayınladıkları reklamlar bile çakma çıkan nokia'mı diğerlerinden daha iyi :birak:

Üst Alt