Ben Adana optimum Nokia shop ta baktım siyah ve beyazı vardı ama kutuda teşhirde yokmuş sadece büyüklüğüne ağırlığına bakabildim açtırmıyorlar
Bir kaç gün sonra siyahını alacam Nokia'dan para bekliyorum![]()
daha 2.5 milyon satamamış note 2 ise 5 milyonu sattı bile yani işler o kadarda iyi gitmiyor![]()
daha 2.5 milyon satamamış note 2 ise 5 milyonu sattı bile yani işler o kadarda iyi gitmiyor![]()
Hakkaten ha. Diğer teknoloji sitelerinde geziyorum, adamlar her haberin altına Samsung'un 5 milyon sattığını söylüyor, bir de gururlana gururlana Samsung'u övme moduna geçiyorlar.
sanki kendi şirketleri, hey allahım.
- - - Eklendi - - -
Samsung bu kadar satabilmek için Galaxy S ile, Galaxy s2 ile, Galaxy Note 1 ile belli temeller oluşturdu. Nokia da şimdi temeller oluşturuyor gelecek lumia'lar için.
(aslında şimdi de güzel satıyor. Düşünsene, insanların temkinli yaklaştığı bir firma nokia ve tamamen yepyeni bir sistem olan wp8... Yine iyi satmışlar.)
Hakkaten ha. Diğer teknoloji sitelerinde geziyorum, adamlar her haberin altına Samsung'un 5 milyon sattığını söylüyor, bir de gururlana gururlana Samsung'u övme moduna geçiyorlar.
sanki kendi şirketleri, hey allahım.
- - - Eklendi - - -
Samsung bu kadar satabilmek için Galaxy S ile, Galaxy s2 ile, Galaxy Note 1 ile belli temeller oluşturdu. Nokia da şimdi temeller oluşturuyor gelecek lumia'lar için.
(aslında şimdi de güzel satıyor. Düşünsene, insanların temkinli yaklaştığı bir firma nokia ve tamamen yepyeni bir sistem olan wp8... Yine iyi satmışlar.)
İlkdefa bugün l920 yi gördüm,dokundum ve kullandım(5 dk)kamera kalitesi ve hızı harika,menü hızı harika.dokunmatiği mükemmel.internet beklediğimden çokdaha iyi yani harika.tasarım. ağırlık dengesi ve elindeyken uyandırdığı his mükemmel.ekran yok böyle bişiy.
Birde ağır ağır diyorlar ama eline aldığında öyle bir ağırlık yok güven veriyor cihazİlkdefa bugün l920 yi gördüm,dokundum ve kullandım(5 dk)kamera kalitesi ve hızı harika,menü hızı harika.dokunmatiği mükemmel.internet beklediğimden çokdaha iyi yani harika.tasarım. ağırlık dengesi ve elindeyken uyandırdığı his mükemmel.ekran yok böyle bişiy.

üzerinde ciddi bir etki oluşmuş abi![]()
Evet aynen öyle kardeşim
gerçi etkilenmeyen yok ki abi.

lumia 920 reklamında onu gören ve deneyen herkes aşık oldu diyor![]()
doğru demişler
lumia 920 reklamında onu gören ve deneyen herkes aşık oldu diyor![]()

Gel,keşfet,aşık ol![]()

Reklamda dıyor onu goren asık oluyor. Annem dıyor bızımkı gormeden asık oldu.![]()