Nokia Lumia 920 bayağı bayağı satıyormuş haberim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayır fanda değilim nokia telefon hiç kullanmadım ama sanırı sanki bi aralar lumia 800 vardı tutmadım ?

şuanda 2.5 milyon tane bilinçli kullanıcı aldı daha bide geride kulaktan dolma şekline bakıp alma türünden satışlar başlayacak özellikle türkiyede şimdi millet telefonun içerigini bilmeden tipine şekline bakıp alıyor onlarda başlasında rakamları görürüz sonra

benim yanımda kasap arkadaş var sırf sanatçılar kullanıyor diye iphone 4s kullanıyor telefonun özelliklerini bile bilmiyor işte ona göre hesap yapın arkadaşlar

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim yanımda kasap arkadaş var sırf sanatçılar kullanıyor diye iphone 4s kullanıyor telefonun özelliklerini bile bilmiyor işte ona göre hesap yapın arkadaşlar

o kasaptan et almaya devam edersen senden pide yemiyoruz

başım üstüne hemen geliyor

oda et cinsine giriyor kasaba ambargo koyuyoruz nuri kardeş

Bir iki sene gecse cabucakta 701imi yedek kulübesine çekip Yeni Lumialarla devam etsem fakat 1-2 sene 701 ile devam etmek mecburiyetindeyim ahbe nokia biraz hada erken çıkaraydın şu Lumia 920 yi neyse ben 1-2 sene sonra yeni Lumialar çıkar ve daha çok tutulmuş olur bekle beni Windows Phone

Konu Sahibi

Hayır fanda değilim nokia telefon hiç kullanmadım ama sanırı sanki bi aralar lumia 800 vardı tutmadım ?

evet tutmadı, cihazın düşük özellikli ve dil desteksiz wp7'yi neden olarak sayabiliriz. Ama lumia 920 tuttu. Milyonlar satıyor.

Bu arada Amerikalıların alışveriş çılgınlığı günü olan Kara Çarşamba'ya (bu yıl 23 Kasım) Lumia 920 damgasını vurmuş.
Sabah erken saatlerde mağazalara hücum eden halk, gün ortasına kadar bütün Lumia 920 stoklarını sömürmüş

pirenuri

Üye
adım nuri değil ya ahmet faruk

Kaça vermişler Lumia ları haberlerden gösteriyordu da millet eziyor resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...