Nokia Lumia 820 Ekranı Ne Kadar Sağlam

Sponsorlu Bağlantılar

Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi
ip5 atsak acaba neresi cizilir yada ezilir ve yahut kirilir.ip5 i yere düşüren birinin psikolojisini görmek isterdim doğrusu. :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Köşeden ekran camları çatlar ve köşeleri ezilir :)

serinaga

serinaga

Üye
Dayanıklılık oldukça iyi, tabii bu hiç kırılmayıp çizilmeyecek olarak düşünülmesin, ama piyasadakilerin en iyisi ... İŞTE BU ! LUMIA ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eyvallah arkadaşlar. :D

braayn

braayn

Üye
evet arkadaşlar asla kırılmayacak değil tabiki ama hani sağlamlık konusunda eline su dökebilen bir alet yok bence :)

Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi
bu güzel yorumlardan sonra bu cihazı almak şart oldu.aklımdaki sorulardan birisi de bu cihazın 3G hızı 42 mbit diye belirtilmis.s2 ve s3 ise 21 mbit olarak belirtilmis.bu cihaz daha mi hizli yani?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:evet:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu güzel yorumlardan sonra bu cihazı almak şart oldu.aklımdaki sorulardan birisi de bu cihazın 3G hızı 42 mbit diye belirtilmis.s2 ve s3 ise 21 mbit olarak belirtilmis.bu cihaz daha mi hizli yani?

bu cihazda dc hspa+ istemci var. Yani dual carier(cift taşiyici) destekleyen operatorlerde 3G'de 42mbps'e kadar download hizi verir.

Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi
braayn

braayn

Üye

3G hızı çok iyi ama şunuda dikkate alalım ben TURKCELL kullanıcısıyım ve arkadaşımdaki s3 ile test ettik onda Vodofon kullanıcısı aynı anda 720 Youtubeden video açtığımızda ben videonun %40 nı doldururken %10 lardaydı .Tabi Çekim gücü önemli bu noktada !!!!

Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi
bugün teknosada L920 ve L820 İE dan maxicep sayfasını actım.L820 920 den hızlı cıktı.820 sayfayı actıktan yaklasık 1 dk sonra 920 ancak acabildi sayfayı.emin olmak icin tekrar denedim sonuc yine aynı.bildigim kadarıyla bu iki cihazın islemcileri ve hızları aynı özelliklere sahip.L920 nin neden bu kadar yavas kaldıgını anlayamadım.

krstnck

krstnck

Üye
bugün teknosada L920 ve L820 İE dan maxicep sayfasını actım.L820 920 den hızlı cıktı.820 sayfayı actıktan yaklasık 1 dk sonra 920 ancak acabildi sayfayı.emin olmak icin tekrar denedim sonuc yine aynı.bildigim kadarıyla bu iki cihazın islemcileri ve hızları aynı özelliklere sahip.L920 nin neden bu kadar yavas kaldıgını anlayamadım.
:hmmm Pek sanmıyorum eğer 820 ile önceden girilip çerez yüklediyse o zaman dediğiniz olabilir diğer türlü öyle olacağını pek sanmam 1 dk diyosunuz birde ben cihazda max.5 sn de en fazla en sağlam siteyi komple doldurduğunu bilirim diğer türlü 2 sn gibi bir aralıkta tüm sitelere giriş yapıyorum 1 dk neymiş cihaz sorunluda olabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bir dakika mı? Bunu şaka olarak kabul ediyorum:)

Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum inanması güc ama gercekten bende cok sasırdım.hatta ordaki elemana gösterdim eleman bile sasırdı.dedigim gibi 2.defa denedim yine aynı sonuc.belki sizin de dediginiz gibi 920 de bi sorun olabilir.ama yarın gidip bir daha deneyecem.

- - - Eklendi - - -

bir dakika mı? Bunu şaka olarak kabul ediyorum:)

hocam vallahi saka yapmıyorum.:) keske o anı videoya cekseydim de görseydiniz.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
100% suan 820 kullanıyorum ama 920de de test ettim internet cok hızlı.Birde wifi ile mi bağladın ikisinide yoksa Operator aracılığıyla mı ?

Üst Alt