ip5 atsak acaba neresi cizilir yada ezilir ve yahut kirilir.ip5 i yere düşüren birinin psikolojisini görmek isterdim doğrusu.![]()

iste bu ya harika olmus hani derler ya cuk diye oturmus iste aynen öylebu güzel yorumlardan sonra bu cihazı almak şart oldu.aklımdaki sorulardan birisi de bu cihazın 3G hızı 42 mbit diye belirtilmis.s2 ve s3 ise 21 mbit olarak belirtilmis.bu cihaz daha mi hizli yani?
bu cihazda dc hspa+ istemci var. Yani dual carier(cift taşiyici) destekleyen operatorlerde 3G'de 42mbps'e kadar download hizi verir.
ben vodafone kullaniyorum.peki bu hizmetten yararlanabilecekmiyim.
galiba uç operator de destekliyor ama muşteri hizmetlerine sorup emin olun.
bu güzel yorumlardan sonra bu cihazı almak şart oldu.aklımdaki sorulardan birisi de bu cihazın 3G hızı 42 mbit diye belirtilmis.s2 ve s3 ise 21 mbit olarak belirtilmis.bu cihaz daha mi hizli yani?
bugün teknosada L920 ve L820 İE dan maxicep sayfasını actım.L820 920 den hızlı cıktı.820 sayfayı actıktan yaklasık 1 dk sonra 920 ancak acabildi sayfayı.emin olmak icin tekrar denedim sonuc yine aynı.bildigim kadarıyla bu iki cihazın islemcileri ve hızları aynı özelliklere sahip.L920 nin neden bu kadar yavas kaldıgını anlayamadım.
Pek sanmıyorum eğer 820 ile önceden girilip çerez yüklediyse o zaman dediğiniz olabilir diğer türlü öyle olacağını pek sanmam 1 dk diyosunuz birde ben cihazda max.5 sn de en fazla en sağlam siteyi komple doldurduğunu bilirim diğer türlü 2 sn gibi bir aralıkta tüm sitelere giriş yapıyorum 1 dk neymiş cihaz sorunluda olabilir.bugün teknosada L920 ve L820 İE dan maxicep sayfasını actım.L820 920 den hızlı cıktı.820 sayfayı actıktan yaklasık 1 dk sonra 920 ancak acabildi sayfayı.emin olmak icin tekrar denedim sonuc yine aynı.bildigim kadarıyla bu iki cihazın islemcileri ve hızları aynı özelliklere sahip.L920 nin neden bu kadar yavas kaldıgını anlayamadım.

bir dakika mı? Bunu şaka olarak kabul ediyorum![]()
keske o anı videoya cekseydim de görseydiniz.