Nokia Lumia 820 Ekranı Ne Kadar Sağlam

Sponsorlu Bağlantılar

Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820 Ekranı Ne Kadar Sağlam
Selam arkadaşlar.Başlıkta da dediğim gibi L820 nin ekrani saglamlik acisindan ne kadar dayanikli.bu cihaz cizilmelere karsi yeterince saglam mi?bu konuda bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasirlarsa sevinirim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim bulundugum ortamda 20 gundur en ufak bir cizik vs oluşmadiysa gercekten cok saglam demektir.

Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi
ok.peki bu cihaz icin ekran koruyucu varmi?bu cihazin ekrani gorilla glass kadar saglammi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aksesuarlar cihaz yeni olduğu için yeni yeni yayılmaya başlıyor. Ama biraz araştırmayla bulunabiliyor. Sağlamlık konusunda tereddutunuz olmasın.

pirenuri

pirenuri

Üye
Gorilla glass 2 olması lazım yanlış mı biliyorum alikemal abi

- - - Eklendi - - -

gorilla glass 2 değil de gorilla glass var sanırım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia820'de gorilla glass yok ama en az onun kadar saglam bir cama sahip

pirenuri

pirenuri

Üye
hmm demekki 920 den farkları daha çok varmış da ben bilmiyormuşum :D

braayn

braayn

Üye
ben cihazda gorilla glass ekran var die ekran üzerinde bozuk para ,çivi ve tornavida ile bayağı bir arkadaşlara hava atmak için test ettim banamısın demedi ne ekran koruyucu nede arka kapak kullanıyorum.Cihazda gram çizik yok bu kullanımı iphone 4s veya 3de yapmış olsaydım oldukça çizikolurdu ekranda şimdi cihazda gorilla glass ekran olmadığını öğrendim o nedenle artık test etmem ama bilginiz olsun çok sağlam ekranı var.

Ben cihazda gorilla glass ekran var hissiyatıyla kullanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: sameet33
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi
Nokia bu konuda neden bi aciklama yapmadi anlamis degilim.L920 de gorilla glass kullandigini belirtmis.ama L820 de sadece amoled oldugunu belirtmis.samsung sony apple htc gibi firmalar ürettikleri cihazlarinda ekran tipi ve saglamligi ile ilgili bilgiler veriyorlar fakat nokia bu konuda biraz zayif kalmis.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
L620 nasıl dayanıklılık açısından falan yazın almayı düşünüuorumda ne dersinz fiyatı 750 tl galiba değermi o paraya l920 deki oyunları falan açarmı

PremiumWork

PremiumWork

Üye
L620 nasıl dayanıklılık açısından falan yazın almayı düşünüuorumda ne dersinz fiyatı 750 tl galiba değermi o paraya l920 deki oyunları falan açarmı

Güzel tercih olur ama L920 açtığı herşeyi açamayabilirsin :hmmm

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Güzel tercih olur ama L920 açtığı herşeyi açamayabilirsin :hmmm

oyun uygulama sıkıntısı seçmiyim yeter :) symbian kullanıyorum şu an. Androidi özeniyorum ya s3 mini yada L620 alıcam

Toros542

Toros542

Üye
    Konu Sahibi

oyun uygulama sıkıntısı seçmiyim yeter :) symbian kullanıyorum şu an. Androidi özeniyorum ya s3 mini yada L620 alıcam

bence L620 al s3 mini ile pek bi farki yok.620 fiyat olarak s3 miniden daha uygun.performans olarak da s3 miniden daha iyidir bana kalirsa.

serinaga

serinaga

Üye
ben cihazda gorilla glass ekran var die ekran üzerinde bozuk para ,çivi ve tornavida ile bayağı bir arkadaşlara hava atmak için test ettim banamısın demedi ne ekran koruyucu nede arka kapak kullanıyorum.Cihazda gram çizik yok bu kullanımı iphone 4s veya 3de yapmış olsaydım oldukça çizikolurdu ekranda şimdi cihazda gorilla glass ekran olmadığını öğrendim o nedenle artık test etmem ama bilginiz olsun çok sağlam ekranı var.

Ben cihazda gorilla glass ekran var hissiyatıyla kullanıyorum :)

Bence yeterince test etmişsin zaten, neden gorilla glass yok diye tırsıyorsun ki ? Bende kazara telefon ile anahtarlığı aynı cebe koymuşum, farkına varınca eyvah demiştim ama hakikatten tek çizik bile yok, şimdi içim rahat, ne kılıf var ne de ekran koruyucu ...

windman1981

windman1981

Üye
Ben çok dikkat ediyorum. Ekranda çizik yok ancak nasıl oldu anlamadım arka kamera kısımın siyah bölümlerinde ve ses açma kapama düğmesi üzerinde birçok çizikler oluşmuş. Sakınan göze çöp batıyor herhalde :) Ayrıca ekranı gözlük camı bezi ile silerseniz tertemiz oluyor ve parmak izi falanda kalmıyor.

braayn

braayn

Üye
Arkadaşım ekranı 1,5 m lik mesafeden ekranı yere gelecek şekilde 820sini kaldırıma düşürdü ve ne düşürdüm diyip arkasına döndüğünde birde 43 Numara botlarıyla üzerine bastı ve bunu bana anlatınca geçmiş olsun daha demeden hiç bir şey olmadı dedi inanamadım akşam yanına uğrayıp cihaza baktım ve evet cidden hiç bir şey yoktu.Aynı mesafeden farklı cihazlar düşse ne kadar hasar alır ??? bakmak lazım :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
O mesafeden Bir S3 atalım bak neler oluyor :ehe

Üst Alt