Haber Nokia Lumia 630 ve Lumia 635′in Detaylı Fotoğraflarına ne Dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 630 ve Lumia 635′in Detaylı Fotoğraflarına ne Dersiniz?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uzun zamandır Nokia’dan beklenen cihazlar Stephan Elop tarafından Build Geliştirici konferansında tanıtılmıştı. Microsoft tarafından düzenlenen Build Geliştirici konferansında Joe Belfiore’un ardından sahneye gelen Stephan Elop Windows Phone platformunun ilk çift kart destekli modeli Lumia 630 ve onun 4G LTE destekli versiyonu Lumia 635′i gün yüzüne çıkartmıştı.

Her ne kadar düşük fiyatlı alt segment grubunda konumlandırılmış olsalar da Lumia 630 ve Lumia 635 Snapdragon 400 1.2gHz Quad Core chipsetleriyle dikkat çekiyor. Diğer taraftan bu cşhazlarda kullanılan sistem belleğinin 512MB olarak belirlenmesi ise cihazların en büyük handikapı olarak görülüyor.

Mayıs-Haziran döneminde ülkemizde de satışa sunulması planlanan Lumia 630 ve Lumia 635′in fiyatı ise en büyük avantajı olacak gibi görünüyor. Bazı Avrupa ülkelerinde belirlenen ön sipariş fiyatları dikkate alındığında Lumia 630 ve Lumia 635′in ülkemizde 600TL civarında satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Nokia Lumia 630 ve Lumia 635′in Detaylı Fotoğraflarına ne Dersiniz? - MaxiCep

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yeşil rengi mükemmel görünüyor.

dakamon

dakamon

Üye
Bildiğimiz Lumia :D

The Benefit

The Benefit

Üye
Dört çekirdekli işlemci ve 512 mb ram... Pek uyumlu olmuş. :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Invoke

Invoke

Üye
Çift hat, akıllı cihaz, diğerlerine göre uygun fiyat, wp tercih sebebi olabilir ihtiyaç sahipleri için ama tuşlar eskisi gibi olaydı iyiydi. Ayrıca neden 4 çekirdek koyduklarına da anlam veremedim. :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çift hat, akıllı cihaz, diğerlerine göre uygun fiyat, wp tercih sebebi olabilir ihtiyaç sahipleri için ama tuşlar eskisi gibi olaydı iyiydi. Ayrıca neden 4 çekirdek koyduklarına da anlam veremedim. :D
bu cihazlarda sensörlerin görevini ekran dokunmatiği ve ekran hafızası görüyor. O yüzden işlemciye yukleniyor olabilir. Ayrıca Snapdragon 400 daha az batarya kullandığı için kullanılmış olabilir.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Ekran çerçevesi inceltilmeli.

fraps34

Üye
bu cihazlarda sensörlerin görevini ekran dokunmatiği ve ekran hafızası görüyor. O yüzden işlemciye yukleniyor olabilir. Ayrıca Snapdragon 400 daha az batarya kullandığı için kullanılmış olabilir.
mrb birşey soracaktım , bu nokia 630 ve 930 da kullanılan yazılım versiyonu ile bizim yukleediğimiz beta versiyonu aynımıdır ?

PureFood

PureFood

Üye
Yeşili mükemmel valla, 650 civarı gelirse bence muazzam olur, çift hat özelliklerini öğrenmek lazım fakat. Şu anda X2-02 kullanıyorum ve bir Android (HTC Desire SV) çift simlisi kadar kullanışlı değil, hatta hiç kullanışlı değil. En basitinden, ikinci hattı kapatma (sim'i sökmeden vs.). Eğer özellikler tam ise alınabilir bence.yalnız bu bildiğimiz 920 olmuş, 4.5'' imiş. Benim 4 diye aklımda kalmış.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mrb birşey soracaktım , bu nokia 630 ve 930 da kullanılan yazılım versiyonu ile bizim yukleediğimiz beta versiyonu aynımıdır ?
aynı değil. Bu cihazlar kararlı sürüm Windows Phone 8.1+Lumia Cyan güncellemesi kullanıyor.

PureFood

PureFood

Üye
Yalnız çift sim var ve batarya 1830 miliamper.. :hmmm

fraps34

Üye
aynı değil. Bu cihazlar kararlı sürüm Windows Phone 8.1+Lumia Cyan güncellemesi kullanıyor.
madem kararlı yazılım uretilmişse bize neden sorunlu yazılımı veriyorlar anlamak güç. (birçok sistemsel hata ile karşılaştım)
o cihazlardaki versiyonu biliyormusyunuz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu arada Windows Phone 8.1 geliştirici ön izlemede gelmeyen USB özelliği finalde veya ara bir güncelleme ile gelecek:ehe

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: PureFood
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
madem kararlı yazılım uretilmişse bize neden sorunlu yazılımı veriyorlar anlamak güç. (birçok sistemsel hata ile karşılaştım)
o cihazlardaki versiyonu biliyormusyunuz?
hayır kararlı surumle gelicek dedim şu anda kararlı sürüm cihazlarda test ediliyor.

dakamon

dakamon

Üye
bu arada Windows Phone 8.1 geliştirici ön izlemede gelmeyen USB özelliği finalde veya ara bir güncelleme ile gelecek:ehe

Gelsin bahalım :) daha bomba sürpriz haberler de bekliyoruz senden ali kemal abi

Tost Makinası ile gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
512 mb ram :(

dakamon

dakamon

Üye
Lumia 630 kutu açılımı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tost Makinası ile gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
630 un kamerasında flaş yok :) bu kadar rezillik olmaz ya :)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Şu anlamamı geliyor yani şey Hani diğer telefonlarda telefonu TV PC bağlama falan mı oluyor:)

Üst Alt