Haber Nokia Lumia 630/Money-penny ve 930/Martini Build 2014′de Duyurulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 630/Money-penny ve 930/Martini Build 2014′de Duyurulabilir
Nokia, Build etkinliğinde büyük bir sürprize hazırlanıyor

Akıllı cep telefonu sektörüne Windows phone platformu ile devam eden Nokia hazırladığı Lumia serisi Windows Phone 8 telefonlarıyla rekor satış rakamları yakalayarak adından sıkça söz ettirdi.

Microsoft’un 2-4 Nisan tarihlerinde Mascone Center’da düzenleyeceği Build 2014 geliştirici konferansında Windows Phone 8.1′in tanıtımı beklenirken sürpriz bir iddia daha geldi. İlk Windows Phone 8.1 akıllı telefonlar Windows Phone 8.1 güncellemesinin tanıtımında gün yüzüne çıkabilir.

Nokia Lumia 630/Money-penny ve 930/Martini Build 2014′de Duyurulabilir - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: The Benefit, suyunsesi, pirenuri ve 2 diğerleri

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
O telefonlar üzerinden windows phone 8.1 tanıtacaklar büyük ihtimalle diyecekler "ahanda bu yeni telefon xxx özellikler ve windows phoen 8.1 güncelleştirmesi " sonra güncellemeyi anlatırlar herhalde

turbocore

turbocore

Üye
8.1 Bizim için acilen gelmesi gerekiyor vpn desteğine çok ihtiyacımız var .:D.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: haber için

4MaGuS

4MaGuS

Üye
benim bir sorum olucak bu yeni kamera teknolojisi vardıya o teknoloji bunlarda olmuyacak galiba o yakın sürede olucak bir şey degil galiba minik minik bir çok lens olmasından bahsediyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim bir sorum olucak bu yeni kamera teknolojisi vardıya o teknoloji bunlarda olmuyacak galiba o yakın sürede olucak bir şey degil galiba minik minik bir çok lens olmasından bahsediyorum
Eylül ayında yapılması muhtemel Nokia WORLD etkinliğinde tanıtılacak cihanda kullanılacak.

blackcemre

Üye
Teşekkürler.

dakamon

dakamon

Üye
Lumia 930: 2700 mah batarya 16 gb dahili hafıza olmak üzere micro sd kart desteği ile gelebilir.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Lumia 930: 2700 mah batarya 16 gb dahili hafıza olmak üzere micro sd kart desteği ile gelebilir.

Bu özelliklerle amiral gemisi olamaz. O yüzden daha yüksek özellikler bekliyorum ben.

Kızılderili dumanıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Daha yüksek özellik Li mi :) bir icon a bakmanı tavsiye ederim :)

Tost Makinası ile gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
E o zaman amiral gemisi ne anlam taşıyor? Yani Amiral gemisi demek o serideki en son teknolojiye sahip en üstün telefon anlamını taşımıyor mu?

Rainesto

Rainesto

Üye

Lumia 630dan sızıntılar

Üst Alt