Haber Nokia Lumia 930’u İnceliyoruz!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 930’u İnceliyoruz!

Nokia Cihazlar ve Servisler iş kolunun Microsoft’a satılmasından önce Nokia tarafından duyurusu yapılan son Lumia cihazı olan Lumia 930, üst düzey donanım özellikleri ve sıradışı tasarım çizgileriyle dikkat çekiyor.

Nisan ayında düzenlenen Build Geliştirici Konferansında tanıtımı yapılan Lumia 930, Windows Phone 8.1 güncellemesi yüklü olarak satışa sunuldu. Ülkemizde Temmuz ayı itibariyle kullanıcıların beğenisine sunulan Lumia 930’un en büyük dezavantajı da kullanıcılara çok geç sunulmuş olması gösterildi.

Temmuz ayı itibariyle Windows Phone 8.1 güncellemesi yüklü olarak 1799TL fiyatla satışa sunulan Lumia 930, geçtiğimiz haftalarda Windows Phone 8.1 Update 1 Güncellemesini de aldı.

İncelemenin tamamına buradaki Maxicep.com anasayfasına ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, emz, Esendağlı ve 3 diğerleri

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi bir an 930 ile çektiğin fotoğrafları paylaştın sandım ama değilmiş :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bulundugum şehirde ikinci elini bi türlü bulamadım buldugum gün alacam

dakamon

dakamon

Üye
Pil performansı beni şaşırttı

braayn

braayn

Üye
Şimid Ali Kemal abi Nokia lumia 1520 de kullandın 930 da kullandın şunu sormak istiyorum belki denim geldiğinde sormak daha mantıklı ama kamera performansı 1520 ile aynı mı ? yoksa daha mı iyi.Tşkler

Arz ederim

fraps34

Üye
donanım iyi ama yazılım tırt

serinaga

serinaga

Üye
Bulundugum şehirde ikinci elini bi türlü bulamadım buldugum gün alacam

Sorma bende bakıyorum, ama nasıl iş anlamadım, tekno marketlerde yok, olsa da fiyat yüksek, spot piyasada hemen hemen yok, olan yerlerde de hali hazırda yok, internette var ama emin olamıyorum, ikinci el olarak sahibinden, gittigidiyor takipte, ama telefonu bir haftadır bulamadım, alamadım gitti. Hoş halen 1520 ile 930 arasında git-gel yaşıyorum ...

braayn

braayn

Üye
Sorma bende bakıyorum, ama nasıl iş anlamadım, tekno marketlerde yok, olsa da fiyat yüksek, spot piyasada hemen hemen yok, olan yerlerde de hali hazırda yok, internette var ama emin olamıyorum, ikinci el olarak sahibinden, gittigidiyor takipte, ama telefonu bir haftadır bulamadım, alamadım gitti. Hoş halen 1520 ile 930 arasında git-gel yaşıyorum ...

valla 1520 930 a göre internetten bulmak daha kolay ben 820 cihazımı satıp sahibinden 1450 Tl e aldım 2 ay kullanmış ve garantisi devam eden bir cihaz buldum çokda memnunum .

eRdaL.

eRdaL.

Üye

Şükür benim git gelim yok net kararım 930 1520 yi üç beş kez inceledim acaba olabilir mi diye ama yok büyük cihaz:)

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Şükür benim git gelim yok net kararım 930 1520 yi üç beş kez inceledim acaba olabilir mi diye ama yok büyük cihaz:)
1520 evet buyuk bende kullanıyorum kardeşim ama geliri çok buyuk ya sarı rengini kullanıyorum çarşıya giderken çıkarttığımda butun gözler bana bakıyor :) ayrıca kızlar çok beğendi :) bazen bende buyukluğunden dolayı şikayet ediyorum ama olsun :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
1520 evet buyuk bende kullanıyorum kardeşim ama geliri çok buyuk ya sarı rengini kullanıyorum çarşıya giderken çıkarttığımda butun gözler bana bakıyor :) ayrıca kızlar çok beğendi :) bazen bende buyukluğunden dolayı şikayet ediyorum ama olsun :)

Lumia lar çıktıgı günden beri benim gönlümde ki renk te sarı ama 5 cihaz geçti elimden sarı olmadı ikinci el olarak aldıgım için denk gelmedi ama 930 u yeşil istiyorum:)

drangela61

drangela61

Üye
Evet bu 930un bulunamama sorunu ne olacak acaba adamlar satmaz diye az mı üretmişler ne etmişler henüz canlı olarak göremedim bile..
Neyse şu an alma gibi bir durumum söz konusu değil ileride daha rahat buluruz herhalde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimid Ali Kemal abi Nokia lumia 1520 de kullandın 930 da kullandın şunu sormak istiyorum belki denim geldiğinde sormak daha mantıklı ama kamera performansı 1520 ile aynı mı ? yoksa daha mı iyi.Tşkler

Arz ederim
Lumia 930 daha iyi ama Lumia 1520'yi Lumia Black Güncellemesiyle test etmiştim.
Lumia 930 kamerasına ait detaylara buradan ulaşabilirsiniz

pirenuri

pirenuri

Üye
Bataryası tırt azıcık oyun oynasan cayır cayır yanıyor. Bu telefonu ne diye çıkarttılar anlamış değilim. Zaten kutusunda kulaklık bile çıkmıyor. O paraya değmez bu telefon yarı fiyatına düşerse anca değer

braayn

braayn

Üye
Bataryası tırt azıcık oyun oynasan cayır cayır yanıyor. Bu telefonu ne diye çıkarttılar anlamış değilim. Zaten kutusunda kulaklık bile çıkmıyor. O paraya değmez bu telefon yarı fiyatına düşerse anca değer

kulaklık kısmına katılıyorum ama oyun oynarken ısınmayan cihaz yok Asusun bir modeli hariç

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Kamera konusunu paylaşmıssın ali kemal abi şimdi baktımda kamera gerçekten iyiymiş 930'un.Renk konusunda beklediğimden iyisi çıktı :)
Bakalım Denim güncellemesi ile 930'un kamerası nasıl olacak ?? Merak etmeye başladım harbi :tebessüm:

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Bence çok şık cihazlar çıkartıyorlar inşallah eski günlerine döner nokia gerçi nokia da kalmadı ama neyse

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt