Evet durum öyle yapacak birşeyler yok. Çok kişi etkilenecek bu durumdan l1520 Şubat tan erken çıkar satışaDün akşam haberlerde izledim Cep telefonlarında taksit kalkıyor dedi 1 şubat itibari ile taksit yok dedi ne kadar doğru bilemem ama şöyle bir şey olabilir dediler bankalar Avm lerde tüketici kredisi standları açacakmış bu şekilde çözerler dedi
umarım erken çıkar ve makul bir fiyata çıkarEvet durum öyle yapacak birşeyler yok. Çok kişi etkilenecek bu durumdan l1520 Şubat tan erken çıkar satışa
Fiyatı uçuk olmaz diye düşünüyorum hele çıksaydı alsaydım telefonuumarım erken çıkar ve makul bir fiyata çıkar
Dün akşam haberlerde izledim Cep telefonlarında taksit kalkıyor dedi 1 şubat itibari ile taksit yok dedi ne kadar doğru bilemem ama şöyle bir şey olabilir dediler bankalar Avm lerde tüketici kredisi standları açacakmış bu şekilde çözerler dedi
Yani pek değişen bir şey yok.2. el telefonlar çok değerlenecek çokEvet durum öyle yapacak birşeyler yok. Çok kişi etkilenecek bu durumdan l1520 Şubat tan erken çıkar satışa

aynen eski telefonlar cok iyi satılacak artık2. el telefonlar çok değerlenecek çok![]()

senetle satış yapanlar çok satacak. Örnekaynen eski telefonlar cok iyi satılacak artık![]()
![]()
evyıkaynen eski telefonlar cok iyi satılacak artık![]()
![]()
Fiyat doğru. İnternetten alma şansınız varsa yanında şunu da ekleyin, 450 TL'ye sahip olursunuz:doğruysa hemen alırımnden böyle yapmışlar yarın almaya gidiyorum.
Öyle bir şey olmaz hocamacaba neden 520 aynı yoksa 525 yerine 520 mi gönderirler![]()

Yarın Telefonu Bende Peşin alacam.Acaba Biraz daha mı beklesem ? Şimdi bide bakıyorum 520 Fiyatı:560 Lira 525'in fiyatı ise 500 Lira neden böyle olmuş. 
50 TL Hediye çeki vermemek için indirmişler sanırm.