Haber Nokia Lumia 525 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Dün akşam haberlerde izledim Cep telefonlarında taksit kalkıyor dedi 1 şubat itibari ile taksit yok dedi ne kadar doğru bilemem ama şöyle bir şey olabilir dediler bankalar Avm lerde tüketici kredisi standları açacakmış bu şekilde çözerler dedi

• Beğen
Tepkiler: kayahan35

m542tf

m542tf

Üye
Dün akşam haberlerde izledim Cep telefonlarında taksit kalkıyor dedi 1 şubat itibari ile taksit yok dedi ne kadar doğru bilemem ama şöyle bir şey olabilir dediler bankalar Avm lerde tüketici kredisi standları açacakmış bu şekilde çözerler dedi
Evet durum öyle yapacak birşeyler yok. Çok kişi etkilenecek bu durumdan l1520 Şubat tan erken çıkar satışa

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Şu Teknosa'dan alınca 50 TL hediye çeki veriyor ya hani, onu sadece Teknosa'da mı kullanabiliyoruz? Cahilliğime verin.

Tamamen kalkmıyor. Artık eski sisteme geçiyoruz. Yani kredi kartı değil de senet imzalanarak taksit olacak. Çünkü kredi kartı ile olunca bankalar para kazanıyor :D Yani pek değişen bir şey yok.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
SON DAKİKA! Fiyat 499 TL oldu:

• Beğen
Tepkiler: lost68, RetaXter ve m542tf
lost68

lost68

Üye
doğruysa hemen alırımnden böyle yapmışlar yarın almaya gidiyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
doğruysa hemen alırımnden böyle yapmışlar yarın almaya gidiyorum.
Fiyat doğru. İnternetten alma şansınız varsa yanında şunu da ekleyin, 450 TL'ye sahip olursunuz:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, RetaXter ve lost68

Emre

Üye
bilgi için :tşk:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
lost68

lost68

Üye
acaba neden 520 aynı yoksa 525 yerine 520 mi gönderirler :)

PureFood

PureFood

Üye
499 lira mı, şaka gibi. Müthiş fiyat

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
fiyat/performans ürünü değil de fiyat/fiyat/fiyat/yine fiyat ürünü olmuş şimdi :D sanırım yarın taksitler kalkacağı için bu kadar indirmişler. yani son gün diye. bence daha da iner bu. alanlara hayırlı olsun. 600 TL iken alanlara da geçmiş olsun.

lost68

lost68

Üye
Aynen Öyle taksitler kalktıgında daha da düşer tüm telefonlar adına zaten böyle olucak Türkiye'de de gizli bir kriz var.Şu anda Bizim web sitesi işleri yavaşlamaya basladı.. :D Yarın Telefonu Bende Peşin alacam.Acaba Biraz daha mı beklesem ? Şimdi bide bakıyorum 520 Fiyatı:560 Lira 525'in fiyatı ise 500 Lira neden böyle olmuş. :D

dakamon

dakamon

Üye
Mağazalar taksit kısıtlaması gelemden önce akşam pazarı gibi olmuşlar resmen gelişine satıyorlar sanki :P :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
bsavr

bsavr

Üye
50 TL Hediye çeki vermemek için indirmişler sanırm.

Üst Alt