Haber Huawei Mate 20 Lite, Polonya ve Almanya'da Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Mate 20 Lite, Polonya ve Almanya'da Satışa Sunuldu
Huawei’nin merakla beklenen orta seviyedeki yeni akıllı telefonu Mate 20 Lite, Almanya ve Polonya'da satışa sunuldu ve bu sayede akıllı telefon ilk kez resmiyet kazanmış oldu.


Huawei Mate 20 Lite'ın resmi duyurusu henüz yapılmadı ancak bu durum, akıllı telefonun ön siparişe sunulmasının önünde herhangi bir engel oluşturmadı. Cihaz, 9 Eylül tarihinde teslim edilmek üzere Almanya ve Polonya'da ön siparişle satın alınabiliyor.



Huawei Mate 20 Lite'ın Almanya listesi biraz daha şüpheli. Huawei Mate 20 Lite'ın Almanya fiyatı 435 Euro ancak teslim tarihi hakkında herhangi bir bilgi verilmiyor ve hatta cihaza ait bir görsel bile bulunmuyor.



Polonya'da ise Huawei Mate 20 Lite 1,600 PLN (370 €) olarak fiyatlandırılıyor ve ücretsiz bir Huawei AH100 akıllı terazi ile birlikte geliyor. Akıllı telefonun çift sim karta sahip modeli Mavi ve Siyah renk seçeneklerine sahip.



Bu durum aslında resmi duyurusu yapılmadan önce Polonya'da satışa sunulan ilk akıllı telefon değil. Huawei P20 Lite da duyurusu öncesinde aynı Polonyalı perakendecinin sitesinde ön siparişe açılmıştı.



Huawei Mate 20 Lite, 6 inçlik bir 1080x2340 piksel çözünürlükte IPS LCD ekran, Kirin 710 yonga seti, 6GB RAM, 3,650 mAh pil ve 20MP f / 1.8 + 2MP ana kamera ve 24MP + 2MP selfie kamera olmak üzere dört kameraya sahip.
Huawei Mate 20 Lite, Polonya ve Almanya'da Satışa Sunuldu
 


Üst Alt