daha uygun fiyata satıcaklar telefonları bu nedenle alıcı olacaktır kesin herkez forumu takip etmiyor hatta çoğu takip etmiyorbu saatten sonra bi insan neden 520 alsın? var mı 525'den üstün olduğu bir özelliği? eldeki ürünleri nasıl satacaklar şimdi
kısacası telefondan anlamayan araştırma yapmayan insanlara kakalayacaklardaha uygun fiyata satıcaklar telefonları bu nedenle alıcı olacaktır kesin herkez forumu takip etmiyor hatta çoğu takip etmiyor

evet çok az şarjı 520 den daha az gidicek1430 mah az değil mi?

1520 ye kaç gün kaldı yeter artık ama
hayır yani çıksa bir baksan incelesek beğenecekmiyiz falan fiyatı kaç para olacak önümüze baklalım alalım almayalım bize karar vereceğizal bendende o kadar
hiç sanmıyorum. Bundan sonra parayı trink veren düdüğü çalacak1 şubatta kredi kartı ile taksit yapılamayacakmış cep telefonları için bende 1520 yi kredi kartıyla alıcaktım şansa bak 1 şubattan önce çıkma ihtimali yokmu acaba![]()

bende bunu diyecektim ya satışlara kötü anlama yansırmı acaba oparatörlerden alsak taüdlü faturaya 24 ay gelse ?1 şubatta kredi kartı ile taksit yapılamayacakmış cep telefonları için bende 1520 yi kredi kartıyla alıcaktım şansa bak 1 şubattan önce çıkma ihtimali yokmu acaba![]()
bende bunu diyecektim ya satışlara kötü anlama yansırmı acaba oparatörlerden alsak taüdlü faturaya 24 ay gelse ?