Haber Nokia Lumia 525 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
tasarım bana bir şekilde c6yı andırıyoe 620yi söylemiyorum bile zaten flash olsa iyiymiş

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

jepaq

Üye
bu saatten sonra bi insan neden 520 alsın? var mı 525'den üstün olduğu bir özelliği? eldeki ürünleri nasıl satacaklar şimdi

• Beğen
Tepkiler: skynet, mtoyanik ve Rainesto
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu saatten sonra bi insan neden 520 alsın? var mı 525'den üstün olduğu bir özelliği? eldeki ürünleri nasıl satacaklar şimdi
daha uygun fiyata satıcaklar telefonları bu nedenle alıcı olacaktır kesin herkez forumu takip etmiyor hatta çoğu takip etmiyor

mtoyanik

mtoyanik

Üye
daha uygun fiyata satıcaklar telefonları bu nedenle alıcı olacaktır kesin herkez forumu takip etmiyor hatta çoğu takip etmiyor
kısacası telefondan anlamayan araştırma yapmayan insanlara kakalayacaklar :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Tmobile

Tmobile

Üye
biz 520 yi 600e alalıç Bu 569tl olsun Adaletmi Şimdi Bu ?bide şu var tamam 1gb ram ama bir chaos ring yuklersin birde modern combat dolar :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
1430 mah az değil mi?

lolaman

lolaman

Üye
Ekranı minik gibi geldi.Fiyatına göre çok çok iyi tabiki ben zamanında 444 tl ye c5-03 almıştım şimdi 100 tl fazlasına bunu alabiliyoruz :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 ye kaç gün kaldı yeter artık ama

• Beğen
Tepkiler: m542tf
luckysleven

luckysleven

Üye
bunu tek parça kasa yapsalarmış güzel olurmuş .. değişken kapaklar bir zaman sonra ses yapıyor esniyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
1 gb ramlı 620 - 720 serisi telefon bekliyorum açıkçası. Flaş olmaması - bir avantaj bence

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
kayahan35

kayahan35

Üye
1 şubatta kredi kartı ile taksit yapılamayacakmış cep telefonları için bende 1520 yi kredi kartıyla alıcaktım şansa bak 1 şubattan önce çıkma ihtimali yokmu acaba :)

mtoyanik

mtoyanik

Üye
1 şubatta kredi kartı ile taksit yapılamayacakmış cep telefonları için bende 1520 yi kredi kartıyla alıcaktım şansa bak 1 şubattan önce çıkma ihtimali yokmu acaba :)
hiç sanmıyorum. Bundan sonra parayı trink veren düdüğü çalacak:huhu:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende bunu diyecektim ya satışlara kötü anlama yansırmı acaba oparatörlerden alsak taüdlü faturaya 24 ay gelse ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bildiğim kadarıyla taksit tamamen kalkmıyor. Galiba teknoloji ürünleri de 9 taksite düşüyor. Fakat bannkalar bu işe + taksit uygulamasıyla çözüm getirdi bile. Misal mağaza size 9 taksit imkanı tanırken bankanız da alışverişinize +3 taksit veriyor. Veya 2-3 ay extre erteleme imkanı.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, fuko08 ve muhammettvurucu
Heimdalll

Heimdalll

Üye
mobil alışverişinde tamamen kalkacak diye biliyorum bir çok sitede haberler bu yönde

Üst Alt