Haber Nokia Lumia 525 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
525 'in fiyatı çok iyi şaşırdım inşallah 1520'de şaşırtıcı bir fiyat ile gelir...

dakamon

dakamon

Üye
1520 bide 1800 den giriyormuş :D dağıtır piyasayı :D

dakamon

dakamon

Üye
Ahh ahh Nokia şu 1520 nin neden 5 inçlisini çıkarmazsın. Artık ümitlerimiz 1820 ye kaldı. Büyük ihtimalle o 5 inç ve üst seviye donanımla çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 Tanıtım fiyatı ilk 30 gün 1520 TL iyi olur

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve m542tf

merkel02

Kapalı Hesap
güzel olur, hayal olur, ütopik olur..

• Beğen
Tepkiler: PureFood
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bi tane bile bırakmaz kökünü kuruturlar valla.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
lost68

lost68

Üye
şimdilik teknosada baska magazada bulamadım..

braayn

braayn

Üye
Teknosada bulmak derken ???

braayn

braayn

Üye
muhtemelen

m542tf

m542tf

Üye
Gel artık 1520 yeter bu kadar beklediğimiz.

Invoke

Invoke

Üye
Evet işte bu yüzden aklım Nexus 4'e gidiyor ama batarya sıkıntı olduğu için vazgeçiyorum. Yoksa Moto G'den bariz önde. 2GB RAM + Adreno 320... Tek sıkıntı batarya...

Sen olsan hangisini alırdın 600-900 TL fiyat aralığında?

Tabiki Nexus 4.
bu saatten sonra bi insan neden 520 alsın? var mı 525'den üstün olduğu bir özelliği? eldeki ürünleri nasıl satacaklar şimdi

Bir tanıdık almış, bir kaç gün önce :ehe :ah

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Batarya ne olacak? O donanımda bir telefon alırsam tabi ki yoğun kullanmak, oyun oynamak isterim. LG Optimus G de güzel fakat fiyat yüksek benim için. :)

Invoke

Invoke

Üye
Batarya ne olacak? O donanımda bir telefon alırsam tabi ki yoğun kullanmak, oyun oynamak isterim. LG Optimus G de güzel fakat fiyat yüksek benim için. :)

1200 Lira Optimus G. Bazı yönlerden artısı varken güncelleme yönünden eksiği olacak.
Batarya idare eder bence. Batarya idare etmese de ben olsam o bataryayla idare ederdim.

Moto G'de çok farklı olmaz.Neyse 525 konusunda Nexus 4-Moto G tartışması yapmayalım. Sadece cevap vereyim demiştim soruna. =)

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
lost68

lost68

Üye
turkcell bayileri cuma günü getiriyorlarmis vatandan ve bimeks de hala stoklarda yokmuş

Üst Alt