mtoyanik
Üye
O tam kesin değil işte. 1 şubatta her şey netleşecek.mobil alışverişinde tamamen kalkacak diye biliyorum bir çok sitede haberler bu yönde
O tam kesin değil işte. 1 şubatta her şey netleşecek.mobil alışverişinde tamamen kalkacak diye biliyorum bir çok sitede haberler bu yönde
1800 iyi fiyat umarım bu fiyattan çıkar1520 bide 1800 den giriyormuşdağıtır piyasayı
![]()
1520 Tanıtım fiyatı ilk 30 gün 1520 TL iyi olur
525 i kastetmiştir.Teknosada bulmak derken ???
güzel olur, hayal olur, ütopik olur..
Bi tane bile bırakmaz kökünü kuruturlar valla.
Evet işte bu yüzden aklım Nexus 4'e gidiyor ama batarya sıkıntı olduğu için vazgeçiyorum. Yoksa Moto G'den bariz önde. 2GB RAM + Adreno 320... Tek sıkıntı batarya...
Sen olsan hangisini alırdın 600-900 TL fiyat aralığında?
bu saatten sonra bi insan neden 520 alsın? var mı 525'den üstün olduğu bir özelliği? eldeki ürünleri nasıl satacaklar şimdi

Tabiki Nexus 4.
Batarya ne olacak? O donanımda bir telefon alırsam tabi ki yoğun kullanmak, oyun oynamak isterim. LG Optimus G de güzel fakat fiyat yüksek benim için.![]()
Batarya ne olacak? O donanımda bir telefon alırsam tabi ki yoğun kullanmak, oyun oynamak isterim. LG Optimus G de güzel fakat fiyat yüksek benim için.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence teknosadan almak mantıkla 50 tl hediyede var kulaklıgını alırsınturkcell bayileri cuma günü getiriyorlarmis vatandan ve bimeks de hala stoklarda yokmuş