Haber Nokia Lumia 525 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

kursat99

kursat99

Üye
520 f/p idi. Bu tam f/p lerin f/p si olmuş

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve m542tf

Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar 620 ye telefoncular ne kadar veriyoryok mu bilen

PureFood

PureFood

Üye
Muazzam ötesi bir fiyat. Vay anasını, ben döviz kurları yükseldi diye 649'a gelecek diye düşünmüştüm. 520 bile ilk geldiğinde 599'a gelmişti.

Emre

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: m542tf
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
S3 minimj satıp alıyorum :D

PureFood

PureFood

Üye
S3 minimj satıp alıyorum :D
Yakışır, ancak 8 GB hafızanın 3 GB'ı sisteme ait aklınızda bulunsun. Hafıza kartına da uygulama kurma olmadığı için üzülebilrsiniz. Hatırlatması bizden, tercih sizden.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Yakışır, ancak 8 GB hafızanın 3 GB'ı sisteme ait aklınızda bulunsun. Hafıza kartına da uygulama kurma olmadığı için üzülebilrsiniz. Hatırlatması bizden, tercih sizden.
Yok aman aman oyun yuklemicem sadece stabilkik istiyorum artık :)

• Beğen
Tepkiler: m542tf
Heimdalll

Heimdalll

Üye
almayı düşünüyorum da Teknosa cardfinansa 5 taksit yapıyor diye gözüküyor,acaba 10 taksit felan yapmıyolarmı bilen var mı acaba

tgoksen1

Üye
bir flash koysalarmıs ıyı olurdu

ÖEY

ÖEY

Üye
ayrıca 50 TL de hediye çeki cabası:ehe
Bir tane led flaş koymak maliyeti arttırmaz ki? :D Yapma Allah'ını seversen, Nokia eski günlerdeki geleneğini sürdürüyor olan bu. Fiyata sözüm yok, gayet iyi bir fiyattan çıkmış.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Mükemmel fiyat. Bir de 520'ye f/p kralı diyorduk. Bu kralın da kralı olmuş. Döviz kurları nedeniyle pahalı bekliyordum ama olmadı. Darısı 1320'nin başına :D Bu arada Asphalt 8 oyunu Lumia 525'in işlemcisine optimize edilmediği için kasıyormuş. Aslında donanımı yeterliymiş. Bir yerde okumuştum. Keşke flash olsaydı fiyatı da 600 lira olsaydı :) Neyse yapacak bir şey yok. Rakipleri Moto G ve Discovery... L620'yi satıp bunu alabilirim. Teknosa'da garanti durumu nasıl?

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
PureFood

PureFood

Üye
Mükemmel fiyat. Bir de 520'ye f/p kralı diyorduk. Bu kralın da kralı olmuş. Döviz kurları nedeniyle pahalı bekliyordum ama olmadı. Darısı 1320'nin başına :D Bu arada Asphalt 8 oyunu Lumia 525'in işlemcisine optimize edilmediği için kasıyormuş. Aslında donanımı yeterliymiş. Bir yerde okumuştum. Keşke flash olsaydı fiyatı da 600 lira olsaydı :) Neyse yapacak bir şey yok. Rakipleri Moto G ve Discovery... L620'yi satıp bunu alabilirim. Teknosa'da garanti durumu nasıl?

Paralel ithalat ürünü olmaz Teknosa'da. Genpa, Brightstar ya da Dora garantilidir. Zaten tek ithalatçı Nokia Kominikasyon A.Ş.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Paralel ithalat ürünü olmaz Teknosa'da. Genpa, Brightstar ya da Dora garantilidir. Zaten tek ithalatçı Nokia Kominikasyon A.Ş.

Anladım. Sence L620'yi satıp bunu almaya değer mi? Yoksa Moto G mi alayım?

PureFood

PureFood

Üye
Anladım. Sence L620'yi satıp bunu almaya değer mi? Yoksa Moto G mi alayım?

Sadece ikisi arasında kalsam 525'in yüzüne bakmam açıkçası. Bir Nexus değil ancak arkasında Google var Motorola'nın. Google satın aldıktan sonra zaten kıymete bindi adamlar. Kitkat'ı da alıyor zaten Moto G.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
demin denedim 520 de asfalts 8 kasma falan yok ama ben öyle oyunlar pek oynuyamıyorum 1 olamam zorda yarış bitiyorda neyse kasma yoktu yani

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Sadece ikisi arasında kalsam 525'in yüzüne bakmam açıkçası. Bir Nexus değil ancak arkasında Google var Motorola'nın. Google satın aldıktan sonra zaten kıymete bindi adamlar. Kitkat'ı da alıyor zaten Moto G.

Fiyat olarak da fark var aralarında. Moto G'ye 850 TL vermek bana saçma geliyor çünkü üstüne sadece 50 TL koyarak Turkcell'den Nexus 4 alınabiliyor. Fakat onu da şarjı yüzünden istemiyorum. Bu arada evet sadece ikisi arasında kaldım.
demin denedim 520 de asfalts 8 kasma falan yok ama ben öyle oyunlar pek oynuyamıyorum 1 olamam zorda yarış bitiyorda neyse kasma yoktu yani

520'de kasmıyor zaten ben 525 demiştim. Aslında ikisinin de çipseti ve grafik işlemcisi aynı ama neden 520'de kasmıyor da 525'te kasıyor anlamış değilim.

PureFood

PureFood

Üye
Fiyat olarak da fark var aralarında. Moto G'ye 850 TL vermek bana saçma geliyor çünkü üstüne sadece 50 TL koyarak Turkcell'den Nexus 4 alınabiliyor. Fakat onu da şarjı yüzünden istemiyorum. Bu arada evet sadece ikisi arasında kaldım.

Başka telefonları sokarsak işin içinden çıkmak zorlaşır. 850 TL'ye ne kadar değer tartışılır ancak kötü telefon olduğunu düşünmüyorum. Ha 50 Tl gazla verip Nexus 4 alırsan Adreno 320'ye de sahip olursun unutma.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Başka telefonları sokarsak işin içinden çıkmak zorlaşır. 850 TL'ye ne kadar değer tartışılır ancak kötü telefon olduğunu düşünmüyorum. Ha 50 Tl gazla verip Nexus 4 alırsan Adreno 320'ye de sahip olursun unutma.

Evet işte bu yüzden aklım Nexus 4'e gidiyor ama batarya sıkıntı olduğu için vazgeçiyorum. Yoksa Moto G'den bariz önde. 2GB RAM + Adreno 320... Tek sıkıntı batarya...

Sen olsan hangisini alırdın 600-900 TL fiyat aralığında?

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Ben Android sevmem ama Nexus'a ilgim vardır, o yüzden Moto G almazdım. 2 Gb Ram ve Adreno 320 Allah bereket versin. Ancak Nexus 4 multimedya telefonu değil. Kamerası vasat, hoparlör hakkında da aynı şeyler deniyor. Batarya sıkıntısı kişiye göre değişebilir o yüzden yorum yapmıyorum ha durduk yere üçer beşer düşüyorsa o ayrı konu.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111

Üst Alt