Yakışır, ancak 8 GB hafızanın 3 GB'ı sisteme ait aklınızda bulunsun. Hafıza kartına da uygulama kurma olmadığı için üzülebilrsiniz. Hatırlatması bizden, tercih sizden.S3 minimj satıp alıyorum![]()
Yok aman aman oyun yuklemicem sadece stabilkik istiyorum artıkYakışır, ancak 8 GB hafızanın 3 GB'ı sisteme ait aklınızda bulunsun. Hafıza kartına da uygulama kurma olmadığı için üzülebilrsiniz. Hatırlatması bizden, tercih sizden.

O zaman doğru yer LumiaYok aman aman oyun yuklemicem sadece stabilkik istiyorum artık![]()

Bir tane led flaş koymak maliyeti arttırmaz ki?ayrıca 50 TL de hediye çeki cabası![]()
Yapma Allah'ını seversen, Nokia eski günlerdeki geleneğini sürdürüyor olan bu. Fiyata sözüm yok, gayet iyi bir fiyattan çıkmış.
Bu arada Asphalt 8 oyunu Lumia 525'in işlemcisine optimize edilmediği için kasıyormuş. Aslında donanımı yeterliymiş. Bir yerde okumuştum. Keşke flash olsaydı fiyatı da 600 lira olsaydı
Neyse yapacak bir şey yok. Rakipleri Moto G ve Discovery... L620'yi satıp bunu alabilirim. Teknosa'da garanti durumu nasıl?Mükemmel fiyat. Bir de 520'ye f/p kralı diyorduk. Bu kralın da kralı olmuş. Döviz kurları nedeniyle pahalı bekliyordum ama olmadı. Darısı 1320'nin başınaBu arada Asphalt 8 oyunu Lumia 525'in işlemcisine optimize edilmediği için kasıyormuş. Aslında donanımı yeterliymiş. Bir yerde okumuştum. Keşke flash olsaydı fiyatı da 600 lira olsaydı
Neyse yapacak bir şey yok. Rakipleri Moto G ve Discovery... L620'yi satıp bunu alabilirim. Teknosa'da garanti durumu nasıl?
Paralel ithalat ürünü olmaz Teknosa'da. Genpa, Brightstar ya da Dora garantilidir. Zaten tek ithalatçı Nokia Kominikasyon A.Ş.
Anladım. Sence L620'yi satıp bunu almaya değer mi? Yoksa Moto G mi alayım?
demin denedim 520 de asfalts 8 kasma falan yok ama ben öyle oyunlar pek oynuyamıyorum 1 olamam zorda yarış bitiyorda neyse kasma yoktu yaniMükemmel fiyat. Bir de 520'ye f/p kralı diyorduk. Bu kralın da kralı olmuş. Döviz kurları nedeniyle pahalı bekliyordum ama olmadı. Darısı 1320'nin başınaBu arada Asphalt 8 oyunu Lumia 525'in işlemcisine optimize edilmediği için kasıyormuş. Aslında donanımı yeterliymiş. Bir yerde okumuştum. Keşke flash olsaydı fiyatı da 600 lira olsaydı
Neyse yapacak bir şey yok. Rakipleri Moto G ve Discovery... L620'yi satıp bunu alabilirim. Teknosa'da garanti durumu nasıl?
Sadece ikisi arasında kalsam 525'in yüzüne bakmam açıkçası. Bir Nexus değil ancak arkasında Google var Motorola'nın. Google satın aldıktan sonra zaten kıymete bindi adamlar. Kitkat'ı da alıyor zaten Moto G.
demin denedim 520 de asfalts 8 kasma falan yok ama ben öyle oyunlar pek oynuyamıyorum 1 olamam zorda yarış bitiyorda neyse kasma yoktu yani
Fiyat olarak da fark var aralarında. Moto G'ye 850 TL vermek bana saçma geliyor çünkü üstüne sadece 50 TL koyarak Turkcell'den Nexus 4 alınabiliyor. Fakat onu da şarjı yüzünden istemiyorum. Bu arada evet sadece ikisi arasında kaldım.
Başka telefonları sokarsak işin içinden çıkmak zorlaşır. 850 TL'ye ne kadar değer tartışılır ancak kötü telefon olduğunu düşünmüyorum. Ha 50 Tl gazla verip Nexus 4 alırsan Adreno 320'ye de sahip olursun unutma.