İpucu Nokia Lumia 525 Mavi Ekran...! (Telefon Çöktü)

Sponsorlu Bağlantılar

MixRadio

MixRadio

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 525 Mavi Ekran...! (Telefon Çöktü)
Öncelikler herkeze merhaba foruma yeni üye oldum. "Lumia 525 kullanıcısıyım"
WP8.1 beta kullanmaktayım dün akşam saatlerinde telefonu kapatım simkartı çıkarttım bir işim var sonra tekrar takıp telefonu bir açtım resimdede gördüğünüz gibi bir sorun oluştu mavi ekranda smile belirdi, internetten araştırdım bsod "mavi ekran" denilen bir hata oldu zar zor uraştım kolay kolay düzelmedi. Pcden ağrı NSU ile olmadı ve sonunda farklı tuşlara basarak düzettim. bu sorun nedir nasıl oluşur beta sürümden mi kaynaklanır.
İlginize.....

ErenMSC

Üye
NSU ile telefon sıfırlanmadımı?

evensan

Üye
İlk defa gordum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
İlk defa görüyorum

Mario ile gönderildi.

MixRadio

MixRadio

Üye
    Konu Sahibi
bsavr

bsavr

Üye
Servis'e götürün hocam

csH

csH

Üye
hangi tuşlara basarak düzelttiniz?

MixRadio

MixRadio

Üye
    Konu Sahibi
Servis'e götürün hocam
Şimdilik düzelttim cihazın 2 yıl garantisi var baktım yine oluyor hmen yollarım garantiye
hangi tuşlara basarak düzelttiniz?
hocam internetten baktım yazyor o ses tuşlarına faln
"
1. Telefonu kapatın.

2. Ses kısma tuşuna basılı tutun ve şarj aletini takın.

Eğer doğru yaparsanız ekranda ünlem işareti (!) görünür.

(Çıkmak için Ses Kısma ve Açma/Kapama tuşlarına birlikte 10 saniye basılı tutun).

Sonra sırayla şu tuşlara bası;

1. Ses Yükseltme

2. Ses Kısma

3. Açma/Kapama

4. Ses Kısma

Telefon kendini resetleyerek otomatik olarak geri açılacaktır
"

• Beğen
Tepkiler: TheLordofDarkness ve csH
Rainesto

Rainesto

Üye
Nsu degilde başka Bi Nokia programı vardı onu denediniz mi

MixRadio

MixRadio

Üye
    Konu Sahibi
Nsu degilde başka Bi Nokia programı vardı onu denediniz mi

tekbildiğim NSU idi valla ama tuşlarla uğraşınca sıfırlaya bildim aklıma tkılan soru bo sorun yazılımsalmı? donanımsalmı?

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Nokia recovery tool adında brick olan telefonlar için program yayınlaşmıştı.Adını yanlış hatırlıyor olabilirim programın.İlk defa gördüm bu hatayı.Eğer telefon şu an düzeldiyse dead flash atın bence zaten servise götürsenizde yapılacak ilk işlem bu olacak.Geçmiş olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

skynet

Üye
İlk defa görüyorum bu ekranı :o

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Mavi Ekran hatasını götirmeyeli yıllar olmuştu. Bu iyi geldi. Windows XP de de aynı Windows Phone 8.1 de de :D

• Beğen
Tepkiler: emz
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hocam size yardımcı olur mu bilmem ama başıma gelen birşeyi anlatayım.WPde değil ama symbianda geldi.Telefon çökmüştü telefoncuya götürdüm bana birşeyler söyledi bazı telefonlarda 8 adet bazılarında ise 12 adet bulunduğunu söylemişti.Bunlar telefonun çalışmasındaki en önemli unsurlarmış.Tanesi 5 tl toplam 50 tl dedi 12 tane bulunduğu için o zaman söylemişti ismini ama hatırlamıyorum.Eğer bir telefoncuya götürüp o paketleri yüklemesini istersen eğer masraflı olabilir bunu anlatmak istemiştim :)

TurboCall

TurboCall

Üye
nsrt ile telefonu tamamen çökmüş durumda olsa bile hayata kavuşturabilirsinizki windows phone 8.x cihazlarda tamamen brick olayı şuanda yok neden oldu bilmiyorum ama büyük ihtimalle mesela geçen gün 2118 yapıp ayar silenlerden olduysanız ondandır ki ayarlardan erişim noktasını silerseniz asla geri gelmez.

Üst Alt