Nokia lumia 520 mavi ekran sorunu ACIL YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

oktaykarahan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia lumia 520 mavi ekran sorunu ACIL YARDIM
merhaba arkadaslar daha 2 hafta once aldigim nokia lumia 520 anlamadan kendi kendine bozuldu telefonu cebime koydum eve gelip acmaya calistigimda acilmadi sorun ise soyle birsey ;
Telefonu aciyorum nokia yazisi geliyor onu geciyor ve bos bi mavi ekranda takilip kaliyor ses tusu ile acmayi denedim fakat ayni sorun devam ediyor sorun 2 gundur devam etmektedir
anlayan arkadaslardan yardimlarinizi bekliyorum..

blackcemre

Üye
Telefona flash at bence düzelir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
soft reset atınca duzelmiyorsa hard reset atmalisiniz fakat tum verileriniz silinir.

oktaykarahan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu pcye takiyorum fakat ayni aciliyor mavi ekran bos bi sekilde kaliyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefon kapalıyken ses kısma+kilit+kamera tuşlarına basılı tut. Telefon titreyince güç tuşunu bırakıp diğer ikisine 8-10 saniye daha basılı tut.

bjk410

Üye
aynı sorun bendede oluyo daha telefonu alalı bir hafta olmadı mavi ekranla karşılaştım ve reset atmak hiç bi işe yaramadı :/ ekranda ünlem işareti gözüktü ardından tekrar aynı suan servise götürücem artık baska çare kalmadı yazılımsal hata deniyo ve yine tamir edilmeden telefon geri gelicek .s

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
aynı sorun bendede oluyo daha telefonu alalı bir hafta olmadı mavi ekranla karşılaştım ve reset atmak hiç bi işe yaramadı :/ ekranda ünlem işareti gözüktü ardından tekrar aynı suan servise götürücem artık baska çare kalmadı yazılımsal hata deniyo ve yine tamir edilmeden telefon geri gelicek .s

Şu konunun en altındaki videoda tarif edilenleri yapın:

http://www.maxicep.com/windows-phon...lara-nasil-soft-hard-reset-atilir-800163.html

eerreenn12

Üye
aynı sorun bugunbendedeoldu düzelmiyor ne yapmamgerek :(

respection123

Üye
Harbi Ya Telefon Cepteyken Kapanıyor Açılmıyor. Soft Format İle Açmak Zorunda kalıyoruz.Amber ile giderildimi bu sorun acaba :hmmm

truant_bjk

Üye
merhabalar aynı sorun bende de var telefon hiç bir şekilde tepki vermiyor hard resetede:( nokia yazısı çıkıyor sonra telefon öyle kalıyor.ne yapmam gerektiğini bilemedim.yardım ederseniz sevinirim:(