Nokia Lumia 520 vs Nokia e7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n73cem

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 520 vs Nokia e7
S.a bir tercih yapmam gerekiyor Nokia lumia 520 mi Nokia e7 (Belle) mi ?
İhtiyaçlarım çok değil kamerayla çok uğraşan biri değilim yüzüm gözüksün photoshop yapabiliyim üstüne yetiyor :D
Oyunlarda belli başlı oyunları oynarım saten tabletim var onla oynuyorum google playdan oyunlarımı (Fruit Ninja,Subway S.,Angry Birds vb.) nokia e7 i seçmemin sebebi ise şu dokunmatik ekranlarda çok fazla hızlı klavyeye alışamam ve yazamam takılır kalırım öle 2 saat i ye basamam falan :D Nokia e7 de bu yok yan çevir dilediğini yaz (önceden kullanmıştım) Oyunlarda internetten indiririm çok iyi oyunlar vardı e şimdi windows phonede söylenene göre çok şey yok oyun olarak da uygulama olarak da ama gelişen bir market var desteğide uzun bir süre olacak windows phonelerin sizce hangisini tercih etmeliyim E7 ninde Lumia serisinin her telefonununda havası başka :D (Not:Başka telefon önermeyin)

narnia16

narnia16

Üye
Tabi ki lumia. Klavyeye kısa sürede alışırsınız emin olun. Oyun konusunda da işinizi görecek çoğu oyunu bulabilirsiniz mağazada. Sıkıntı olmaz. Zaten bulamadığınız oyunları tabletinizde her türlü bulursunuz. Desteği bitmiş bir sistem kullanmak yerine uzun süre destek alacak bir sistem kullanmanızı tavsiye ederim :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence 520 al geç hiç düşünme bile:oke:

sameet33

sameet33

Üye
E7 her türlü. kardeşim mağazadaki hemen hemen herşey ücretli. sadece oyun değil bazı uygulamalar bile ücretli. ve ve ve 512 Mb WP8 A-LIN-MAZZZ! çoğu oyunu açamazsın . ttamam stabil falan filan ama 520 alınmaz. E7 şiddetle tavsiye ederim çünkü Belle çok güzzel bir sistem. Dahası CFW falan yapıp çok güzel geliştirebilirsin. ekranı büyük, kamerası 520 den daha iyi sanırsam. klavyesi çok hoş daha ne diyeyim. KESİNLİKLE E7 . istediğini hem ücretsiz de yüklersin :)

themardinli

themardinli

Üye
Samet Allah için Wp8 kullandın mı ki mağaza da her şey paralı diyorsun uygulamaların %92 si bedava, neyin kafası bu?

blackcemre

Üye
Lumia 620 al oda 600 tl 1ghz işlemci ve daha fazlası.

- - - Eklendi - - -

Yada ikinci el 820 al o çok daha iyi.

sameet33

sameet33

Üye
Samet Allah için Wp8 kullandın mı ki mağaza da her şey paralı diyorsun uygulamaların %92 si bedava, neyin kafası bu?
telefonum 920. çıktığından beri kullanıyorum. git bak bakalım gameloft un EA gamesin cartın currtun oyunlarına. %90 ı ücretli

muratangin

Üye
telefonum 920. çıktığından beri kullanıyorum. git bak bakalım gameloft un EA gamesin cartın currtun oyunlarına. %90 ı ücretli

arkadaş haklı doodle fruit angry hepsi paralı.ha temple run parasız ama heryerde parasız yani ?

• Beğen
Tepkiler: sameet33

Serhanas35

Üye

920 kullanmıyo atıyo 520 al kardeşim e7 den katkat ustun

MaxipmaN

Üye
ikisi de çekilcek dert değil

• Beğen
Tepkiler: sameet33
ÖEY

ÖEY

Üye
O paralı dediğiniz oyunların çoğunda deneme seçeneği var ki bu zaten diğer platformlardaki ücretsizim diyip sonradan para isteyen oyunlar gibi ilk birkaç bölümü oynamanızı sağlıyor. Öyle marketin hepsi paralı diyip insanları yanıltmayın. Ben de l920 kullanıyorum ve telefonumda en azından 10 tane ücretsiz ama gayet güzel oyun var. Biraz objektif bakmaya çalışın. Buradan wp8 ile ilgili her şeye b.k atarak elinize bir şey geçmez.

sameet33

sameet33

Üye
O paralı dediğiniz oyunların çoğunda deneme seçeneği var ki bu zaten diğer platformlardaki ücretsizim diyip sonradan para isteyen oyunlar gibi ilk birkaç bölümü oynamanızı sağlıyor. Öyle marketin hepsi paralı diyip insanları yanıltmayın. Ben de l920 kullanıyorum ve telefonumda en azından 10 tane ücretsiz ama gayet güzel oyun var. Biraz objektif bakmaya çalışın. Buradan wp8 ile ilgili her şeye b.k atarak elinize bir şey geçmez.
1- kullandığım sisteme b.k atmam
2- arkadaş tavsiye istemiş, kendi fikirlerimi ve mağazadaki çoğu uygulamanın ücretli (Angry Birds bile) olduğunu söyledim. Adama git deneme sürümünü oyna 2-3 bölüm sonra satın al desem adam bana söver.
3- WP8 çok kaliteli fakat 512 MB ram hiçbirşekilde! YETMEZ
4-başka telefon önermeyin dediği için ihtiyaçları doğrultusundaki en mantıklı seçenek E7 dir . bunun lamı cimi yok, tabi bu benim fikrim. gidip 520 alıp pişman olacak olan kendisi o yüzden beni bağlayan durum yok :oke::islik

papakudioflu

papakudioflu

Admin
1- kullandığım sisteme b.k atmam
2- arkadaş tavsiye istemiş, kendi fikirlerimi ve mağazadaki çoğu uygulamanın ücretli (Angry Birds bile) olduğunu söyledim. Adama git deneme sürümünü oyna 2-3 bölüm sonra satın al desem adam bana söver.
3- WP8 çok kaliteli fakat 512 MB ram hiçbirşekilde! YETMEZ
4-başka telefon önermeyin dediği için ihtiyaçları doğrultusundaki en mantıklı seçenek E7 dir . bunun lamı cimi yok, tabi bu benim fikrim. gidip 520 alıp pişman olacak olan kendisi o yüzden beni bağlayan durum yok :oke::islik

angry birds bile derken androidde ucretsiz mi Angry Birds oyunları. Androidde iki versiyon var. Free ve Premium. İos'da da aynı şekilde 3.parti reklam destekli ucretsiz ve ucretli versiyonlari. Fiyat olarak da google playstoreda 2.99$ wpstoreda 0.99$

Ben ucretsiz bir oyun veya uygulamanin wpstoreda ucretli oldugunu gormedim varsa soylerseniz ogrenmiş olurum. Ama ucretsiz derken hack,jailbreak,25pp,root yaparak illegal yuklemeden bahsediyorsaniz orası ayrı bir konu.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve ÖEY
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar konulara yorum yazarken kullandığımız üsluba dikkat edelim.

Son günlerde konularda çok fazla tartışma, ağız dalaşı ve hakarete rastlıyoruz.

Medenice fikir alışverişinde bulunalım, fikir tartışmasını kişiselleştirip karşılıklı söz dalaşına, itişmeye ve hakarete dönüştürmeyelim.

Bu durumlarda mümkün olduğunca uyarmaya çalışıyoruz.
Lütfen kurallara uyarak bizlere yardımcı olun.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

n73cem

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia 520 de görev yöneticisi varmı yani kolayca açık uygulamaları görüp kapatabiliyormuyum ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
man20

man20

Üye
n73cem bu 2 telefon arasından lumia 520'yi seç. photoshop yapıyım filan demişsin lumia'da çok güzel kamera uygulamaları var symbian'da hiçbiri yok. oyun demişsiniz symbian'da oyunların hiç biri güncelleme almıyor yıllardır. angry birds'ün en son sürümü seasons şu anda. temple run yok. sosyal ağlar uygulamalarının hiçbirini beğenmiyorum. internet desen fos vs vs vs. pişman olmak istiyorsan hiç durma hemen gidip al E7'yi.

skynet

Üye
Tercihini 520'den yana kullan derim :oke:

sekajmer

sekajmer

Üye
Symbian belle, destek çekilmiş bir sistem, mağaza şu an nasılsa hep öyle kalacak ama wp geleceği açık sistem ve her gün mağazaya oyunlar ekleniyor.
not: symbian belle ara yüz olarak çok şık akıcı ve benzersiz ama belle yi seçmek parayı çöpe atmak olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...