Karşılaştırma Nokia lumia 520 ve lumia 525 karşı karşıya

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia lumia 520 ve lumia 525 karşı karşıya
Nokia Windows Phone platformu altında ürettiği Lumia cihazlarıyla yüksek satış rakamlarına ulaşıyor

Nokia’nın uygun fiyatlı alt segment cihazlarıyla elde ettiği başarıda şüphesiz yüksek satış rakamlarına ulaşan Lumia 520′nin payı çok yüksek.
Lumia 520‘nin fiyat performans dengesi oldukça başarılı olsa da en çok tepki aldığı nokta şüphesiz Windows Phone platformunda bazı oyun ve uygulamaların 512MB RAM kısıtlaması ile gelmeleri nedeniyle Lumia 520′nin RAM’i yetersiz algısı oluşması.

Nokia Lumia 520 ve Lumia 525 karşı karşıya

carew89

carew89

Üye
abi şimdi biz enayimi olduk 520 yi alıp. bir güncelleme ile arttırılsa daha iyi olurdu.. Gereksiz olmuş bunu çıkarmaları

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Keşke L625 de 1GB RAM ile gelseydi. Büyük ekran, 1GB RAM, uygun fiyat...

man20

man20

Üye
Bence bundan sonraki bütün alt segmentler 1 gb ram'li olmalı.

PureFood

PureFood

Üye
abi şimdi biz enayimi olduk 520 yi alıp. bir güncelleme ile arttırılsa daha iyi olurdu.. Gereksiz olmuş bunu çıkarmaları
güncelleme ile olmayan parçayı nasıl ekleyecek telefona adamlar ?

yapacak bişey yok, demek ki adamlar stratejilerini değiştirmişler. onlar da anlamış 1 gb ram'in değerini.

carew89

carew89

Üye
o zaman şu bizdeki 512 mblıları 1gb ile değiştirtme şansı verseler bari.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Rainesto

Rainesto

Üye
off nokia off :züü: sap gibi 620 almış oldum 620den ucuz olur bide bu bizim cihaza destegide keserler oh ne güzel uzun süre kullanırsın dediler onun için aldım boşa gitti

mesutcinik

mesutcinik

Üye
dediğiniz gibi alt seviye cihazlar artık 1 gb olmalı zaten bana kalırsa 1 gb desteği uzun süre aşılacak bir olay değil bence

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Peki 525 trye gelicek mi?

luckysleven

luckysleven

Üye
wp için 1 gb ram şart değil bence. eğerki çok oyun oynayan ıvır zıvır uygulamaları telefonda tutan biri değilseniz 512 mb bir wp için ideal ve uzun süre baş ağrıtmadan götürür

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Üst Alt