Nokia Lumia 520 Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 520 Açılmıyor
Arkadaşlar dün geve telefonunalarmını kurdum sonra başucuma kaydum ve yattım.Sabah kalktığımda alrmı çalımamıştı ve ekran donmuştu.Bende pilini çıkarıp taktım.Ama nokia yazısı gidince windows phone yerine ":(" ağlayan yüz işaret
çikıyor.Ve telefon bir süre sonra kapanıyor.Şarjı bitti diye düşündüm şarja taktım bu sefer ağlayan yüz geldikten sonra telefon yeninden başlayıp aynısını sürekli tekrarlıyor.Nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olun.

skynet

Üye
Soft reset at eğer yine düzelmezse flaşlaman gerekecek

skynet

Üye

muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi

onu nasıl yapıcam anlatabilirmisin?

muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi

csll

csll

Üye
Sistem dosyası sildiyseniz eğer o yüzden açılmıyor olabilir cihaz bi arkadaşın başına daha gelmişti forumda flash ve format ne yazıkki çözüm olmamıştı

Hesap makinası ile gönderildi.

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sistem dosyası sildiyseniz eğer o yüzden açılmıyor olabilir cihaz bi arkadaşın başına daha gelmişti forumda flash ve format ne yazıkki çözüm olmamıştı

Sistem tamamen kapalı kutu. Sistem dosyasını silmenin imkanı yok:) Nokia software Update programını kullanıp yazılımı yeniden flaşlaması çözüm olabilir.
lumia920 cihazlar icin soft ve hard reset atma - MaxiCep

csll

csll

Üye
Son düzenleme:

skynet

Üye
Ne yazıkki var tarihi ileri alarak yapıldığını forumda bi arkadaşımız paylaşmıştı :)

Onlar sonradan kurduğumuz nokia uygulamaları bir zararı olmaz ben defalarca kaldırıp kurdum bir sorun olmadı :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
TurboCall

TurboCall

Üye
Son zamanda windows phone 8.1 e geçiren kullanıcılar bu sorunu yaşıyabiliyor aslında sorunun asıl nedeni belli olmasada sistem yanlışlıkla kendiliğinden boot dosyasını siliyor olabilir yani tamamen duşunce, soft reset işe yaramazsa hard reset oda olmazsa nokia software recovery tool ile duzelir kesin.

Doğruyu söylemek anlaşılmıyor ile gönderildi.

csll

csll

Üye
Onlar sonradan kurduğumuz nokia uygulamaları bir zararı olmaz ben defalarca kaldırıp kurdum bir sorun olmadı :)

Nokia uygulamasıda olsa cihazın uyumu için etken ayarlar ne olursa olsun kalmalı bence eğer bu arkadaşta bu yüzden mavi ekran hatası aldıysa bu 2. vaka ve demekki zararlı bir durum ayarlardan bazı şeyleri silmek

TurboCall

TurboCall

Üye
Sistemin uyarısını gormediniz herhalde bu dosyaları silmemelisiniz! Sistemin çalışması için bu dosyalar gereklidir.
Bize Güvenin diyorlar

Doğruyu söylemek anlaşılmıyor ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: csll
muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim ama bu soft reseti nasıl atıcağım?yada hard reset biraz açıklarsanız sevinirim.

muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama olmuyorArkadaşlar yaptım hepinize teşekkür ederim:nasıl yaptığımı anlatıyım:

1-Bilgisayarınıza Nokia Sowftvare Recovery Tool programını indirip kurlumu yapın.
2-Programı açın ve altta bulunan telefonum açılmıyor seçeneğine tıklayın sonra devam diyin.
3-Telefonunu açmadan bilgisayara usb kablosu ile bağlayınç
4-Ardından telefonu bulucak program sonra güncelleme var diyecek.O güncellemeyi indirin ve kurun.Windows Phone 8 kurulacak.

Hepsi bu kadar.Ayrıca telefonunda hiçbir arıza bulunmayıp Windows Phone 8.1'den Windows phone 8'e geçmek isteyenler aynı adımları uygulasınlar işlem tamamdır.

Üst Alt