Tavsiye Nokia Lumia 1520 Aldım

Konu Sahibi
Nokia Lumia 1520 Aldım
Arkadaşlar LG G3 telefonumun yanına hepsiburada dan Lumia 1520 sipariş etmiş bulunmaktayım. Önceden 920'm vardı satıp G3 e geçmiştim şimdi Windows Phone'a geri dönüş yapayı düşündüm ve 1520 aldım. 1520 ile farklı bir deneyim yaşayacağımi dusunuyorum.1520 ile 1020 arasında kalmıştım fakat 1520 nin donanımı çok iyi olduğundan bütçemi biraz daha sıkıp 1520 aldım.1020 kamera konusunda iyi olsa da 1520 onu aratmaz diye düşünüyorum ayrıca 1520'nin grafik kartı ve işlemcisi almam için bir sebep oldu.Sonuç olarak Windows Phone'a dönmüş bulunmaktayım. 1520 kullanan arkadaşlar hangi oyun ve uygulamaları tavsiye edersiniz ve ilk aldigimda yapmam gereken bir şeyler var mi deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Tepkiler: bulutsuzgece, Murat Alper, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha
Sendemihayırlı olsun bende bu hafta sonu 2.el 1520 alabilirim.

Tepkiler: bulutsuzgece ve Microsoft Corporation

Emre

Üye
Nokiasız Olmuyor dimi NokiaFanı
LG G3 Çok Hafif L1520 Fin Kafası Taş.

Tepkiler: Yağız Ryan ve Microsoft Corporation

PureFood

Üye
Vay hocam hayırlı olsun, bir zamanlar atmadığın taş kalmamıştı Windows'a ama yine Lumia ile güzel giriş yapmışsın

Tepkiler: Microsoft Corporation
    Konu Sahibi
Teşekkürler
Hayırdır hocam neden geçmiş olsun?
Vay hocam hayırlı olsun, bir zamanlar atmadığın taş kalmamıştı Windows'a ama yine Lumia ile güzel giriş yapmışsın
Öyle oldu biraz hocam ama özledim nedense Windows'u Windows Phone forumunun ortamına da tekrar dahil olmuş oldum.

Bu arada 1520 kullanan arkadaşlara tekrar soruyorum cihazı ilk aldığımda yapmam gereken bir şeyler var mı deneyimlerini paylaşırlarsa memnun olacağım

Tepkiler: PureFood
Hocam cihazı ilk aldığınızda 2 çay bardağı pirinç 3 kaşık makarna 2 tuz kaşığı şeker koymanızı tavsiye ediyorum... şaka bi yana telefonu aldığında yapman gereken tek şey gelen güncellemeler kamera ayarları Live Tile ekran ayarları bu kadar oyun iyi oynanır 1520 ile...

Menü > Ayarlar> Güncellemeleri kontrol et.
Telefon güncellemeleri bitince de

Mağaza ... Ayarlar> Güncellemeleri kontrol et.

Microsoft 1520 yi çok seviyor. Ona bolca güncelleme geliyor.

Hatta şanslısın diyelim. Bu sıralar DENİM GÜNCELLEMESİ ufak ufak dağıtılmaya başladı. Türkiye'de ilk alacak cihazlardan biridir.
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.

dakamon

Üye
Valla hakikaten büyük ekranlı telefon sevenler için çok güzel bir cihaz. Kamerası pil performansı wp ayrıcalığı yüksek donanımıyla sınıfının en hızlı cihazlarından biri.

Tepkiler: B.A.R.O.N, Microsoft Corporation ve Aybin.Kilic
Hayırlı olsun

Hayırlı olsun .
Peki bu cihaz wp 10 alır mı

bnce wp 10u çogu cihaz alır , wp 8.1 tamamlanmış bi sisteme benzemiyo. ha 512ciler alamayabilir onlar pek bişi alamıyo zaten

_Shinku_

Üye
Hayırlı olsun. Telefon çok güzel. Kamerası süper özellikle. DENIM ile beraber çok daha iyi bir hâl alıyor kamerası süper ötesi oluyor.

Konu Sahibi
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar

Tepkiler: BomberMAn_01

Peocawe

Üye
Hayırlı olsun

Hayırlı olsun güzel cihaz