Telefon Tavsiyesi Nokia Lumia 1020 Düşünüyorum Ama...

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yav adamda G3 var ne donanımından bash ediyorsunuz 1520nin kaoesitesinde onca cihaz var andriodde am 1020 gibi çeken cihaz varmı
Kardeş 1020 al G3e at devam...

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Kamera Diyorsunda Hakkını Vermeyeceksen Boşa Alma O Kalinliğida Çekme 1020 1.200 Tl Filan 1520 1.500 Tl
G3 1.350
Profesyonel bir fotoğrafçı değilim sadece fotoğraf çekmeyi severim. 1520 tamam iyi güzel de o kadar para veremeyeceğim gibi gözüküyor.

ustam fiyatın bundan çok aşağı düşeceğini sanmam. Aslında 1350 tl çok iyi bi kampanya bu cihaz. İçin. Tabiiki sizin şuanki durumunuzda önemli ama bence kaçırmayın derim :)
Gerçekten çok iyi bir fiyat fakat onun için o kadar bütçe ayıramayacağımı düşünüyorum sonuçta ikinci bir telefon olarak kullanacağım.

Siz bence 1020 ile 1520 arasında kalın. Bence arasından 1520 yi seç. Hem daha uzun ömürlü, seni kaç sene götürür. Kamerası dersen, bizzat kendim kıyasladım neredeyse hiç farkı yok. Farklı olacak diyorsun, zaten g3 un yanında 6 inç ekran farklı olacaktır :)
Hocam zaten G3 5.5 inç benim için ekran boyutu konusunda fark olmayacaktır.

arkadaşların dediği gibi 925 düşünebilirsin. Kamerası da hiç fena değil bu haliyle bile. Denim gelince çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Hem kibar hem tasarımı harika hem de kullanışlı.

Arkadaş çok pahalı olmamakla birlikte farklı bir şey istiyor belki 1520 kampanyalarla birlikte 1020 ye göre fazla pahalı olmasa da çok farklı değil ekran büyüklüğü diyeceksiniz g3 de 5.5 zaten bence 1020 alması daha mantıklı gelecek denim güncellemesi ile kamera da tam oturursa daha ne olsun..
Aldın mı sarısını al hocam her türlü farklılık olsun..
Tabii son karar senin
Aynen hocam düşüncelerime tam tamına tercüme oldunuz. 925'in ikinci el 32 gb fiyatına bakıyorum 1020'nin ikinci el fiyatına çok yakın 1020'nin 925'e göre 2gb ram ve 41 mpx kamera artısı var o yüzden 1020 seçmek daha mantıklı oluyor. 1020'yi seçince bu sefer 1520'de karşıma çıkıyor 1020'nin tamam grafik kartı biraz eski olabilir fakat elimde zaten G3 gibi bir performans canavarı varken Windows Phone için bir performans canavarı almak mantıksız geliyor oyun oynayacaksam G3'den zaten oynarım ayrıca 1520 almam için bütçeyi fazlasıyla sıkmam gerek ki buna gerek yok. Benim düşüncem böyle umarım doğru düşünüyorumdur. :)

drangela61

drangela61

Üye
Bence doğru düşünüyorsun hocam ayrıca hayırlısı olsun mühim olan o

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Değilsen Bulaşma Bence Kameranın Hakkını Vermedikden Sonra O Kalinliği Taşimaya Deymez

BaySerkan

BaySerkan

Üye
1020 ye tuğla kalın demişlerde 1520 nin boyutları nedir arkadaş,1020 yi kot pantalonun ön cebinde taşırken bazen rahatsızlık veriyor 1520 yi almış olsaydım kesin sıkıntı yaşardım..amatörcede olsa fotoğraf çekmekten benim gibi hoşlanıyorsanız ve birde çektiklerinizi ufacık ekrandan değilde kocaman led Tv de izleyecekseniz 1020 yi gönül rahatlığı ile alın derim..

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation