Nokia Lumia 1020 Zoom

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
abi Lumia 920 de zoom olayı yok

Mskrc

Mskrc

Üye
Vaooov

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Of ne cihaz be bu 1020 :aha:

- - - Eklendi - - -

haber içinde :tşk:

narnia16

narnia16

Üye
Ah bi de optik zoom olsaydı ah

Bence optik ya da digital zoom fark etmez.Sonuçta lumia 1020 digital zoomla kayıpsız zoom yapabiliyor.Optik zoom koyup en azından telefonu kalınlaştırmayıp iyi bir iş yapmış Nokia :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Bence optik ya da digital zoom fark etmez.Sonuçta lumia 1020 digital zoomla kayıpsız zoom yapabiliyor.Optik zoom koyup en azından telefonu kalınlaştırmayıp iyi bir iş yapmış Nokia :)

Öyle ama optik zoom uzaktaki bir nesneye çok iyi odaklanırken digital zoom bu açıdan geri kalıyor. Gönül isterdi ki Optik Zoom'da olsun ama Gönül öldü

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
chethin

chethin

Üye
Nokia lumia 1020 ile çığır açmıştır adamlar kısıtlı donanımlı dünyanın en iyi kameralı telefonunu yaptılar 41 mplik sensörü okadar ince ve estetik göstermek kolay değil birde hafif olmuş sensöre rağmen artı 2 gb ram koymuşlar zaten hızlı ve stabil bir işletim sistemi dahada hızlanıyor.Gelişmiş ses sistemi ve microfonla çok iyi video çekimi,ses kaydı,konuşma yapılacaktır ayrıca kulaklıksız müzik dinlerkende daha net ve kaliteli ses çıkışına sahip radyoda var amber güncellemesiyle yüklü geldi 2016+ yılına kadar güncel.Bu özellikleri yeter de artar bile hd ve 4 çekirdeğe gerek yk işletim sistemi böylede hızlı öylede birde şöyle birşey var windowsun gdr3 güncellemesini bitiremediğinden kısıtlı donanımla bu şaheseri üretmiştir.Uygulamalara gelicek olursak hızla artmakta ve gelişmekde ve 2013 yılı bitene kadar eksik uygulama kalmıyacağı açıklamasını Nokia uygulama 2.başkanı açıklamıştır.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Bana kalırsa optik zoom kullanacak kişinin bunu akıllı telefonda beklemesi gereksiz. Kullandığımız telefonda hele 1020 yi ele alırsak telefon tasarımı bir telefon gibi gözükmekten çıkıp tam bir fotoğraf makinesi gibi gözükecektir elinize aldığınız da kambur bir telefon ister misiniz? Cebinize soktuğunuz da3-4 yerden şişen ve kalın duran bir telefon? Çok gereksiz bana kalırsa. Böyle bir telefon hayali yerine en güzelinden profesyonel kamera hayali kuruyorum şahsım adına açıkçası

• Beğen
_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle haklisiniz bence nokia da bunu düsünerek optik zoom koymamistir.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nokia'nın kendisi de zaten bu kameranın üstüne en az 1 sene daha gelişmişini çıkarmaz.
Aslında 1020'de quadcore cpu ve adreno 330 kullansaydı, offf ki offf :islik

Demekki kozlarını sona saklıyor, üzerine katacaklarıyla beraber indirecek darbeyi :good:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence Nokia bir sonra ki ust seviye kamerasinda Pelican İmagingin teknolijisini kullanicak.

• Beğen
ardacumhur

ardacumhur

Üye

tek kamera ve onlarca mercekten oluşan, bir karede onlarca ayri noktaya odaklanabilen yeni bir sistem.

Hmm şu 16 mercekli olan :good:

Canavar bir sistem, fotoğraf çekildikten sonra netleştirme yapmamıza olanak sağlayacak olan ;)

• Beğen
_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi

Hmm şu 16 mercekli olan :good:

Canavar bir sistem, fotoğraf çekildikten sonra netleştirme yapmamıza olanak sağlayacak olan ;)
kamera ile ilgili her türlü yeniliği nokia dan beklemek sürpriz olmaz yakin zamanda bu teknolojiyi kullanirlar insallah :)

• Beğen
ardacumhur

ardacumhur

Üye
kamera ile ilgili her türlü yeniliği nokia dan beklemek sürpriz olmaz yakin zamanda bu teknolojiyi kullanirlar insallah :)

Snapdragon 800, adreno 330(yada yeni bir sürüm( ;) ?)) 5" bir tablette neden olmasın? :good:

Üst Alt