Nokia Lumia 1020 Vs Samsung Galaxy S4 Zoom Fotoğraf ve Video Karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 1020 Vs Samsung Galaxy S4 Zoom Fotoğraf ve Video Karşılaştırma
lumia 1020 ve galaxy s4 zoomu fotoğraf ve video testlerine sokuyorlar izleyin :)

[video=youtube;M2BMxqyijoU]http://www.youtube.com/watch?v=M2BMxqyijoU[/video]

• Beğen
Tepkiler: dakamon ve tanercoskun

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
abi zoomun cepteki duruşu nedir öyle ya?!? :kop:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
İkisininde güzel çektiği görüntüler mevcut ama tasarım Marka ve Wp8 den ötürü Nokia Lumia 1020 Favorim.
Paylaşım için teşekkürler...

ÖEY

ÖEY

Üye
Tabi ki 1020 :D

erdgnblt

erdgnblt

Üye
1020 profesyonel fotoğraf makinesini rafa kaldırır :)

skynet

Üye
Her türlü zumu ezmiş :ehe

respection123

Üye
Zoom u Telefon Niyetine İnsan Kullanamazki 3310'dan daha Kalınlığı var :kop:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Zoom vaktinde yine samsungun çıkardığı galaxy camera vardı, onun aynısı. Satışını fazla tutabilmek için sadece başına S4 koyulmuş ve piyasaya sürülmüş. Nokianın 41MP lik bir sensörü o kadar boyuta sığdırabilmesi mükemmel. Zoom un tek avantajı 10X zoom yapabilmesi. Gerisi tırt.

man20

man20

Üye
yeter artık böyle videolar paylaşmayın yaa izledikçe içim acıyor beni resmen almaya itiyorsunuz :D

man20

man20

Üye

Bu işin sonu yok ki. 1-2 sene sonra da aynı şeyleri söylüyor olabilirsin :D
haklısın canım ama, ne biliyim yaaa :D zaten istesemde alamam çünkü para biriktiremiyorum sürekli bi şeylere gidiyor paralar :) şimdi bide bu sene üniversiteyi kazandım yurt murt yeme içme filan para dayanmicak valla en azından devlet yurduna tam yerleşene kadar para biriktiremicem anlaşılan :D

narnia16

narnia16

Üye

haklısın canım ama, ne biliyim yaaa :D zaten istesemde alamam çünkü para biriktiremiyorum sürekli bi şeylere gidiyor paralar :) şimdi bide bu sene üniversiteyi kazandım yurt murt yeme içme filan para dayanmicak valla en azından devlet yurduna tam yerleşene kadar para biriktiremicem anlaşılan :D

Hayırlı olsun. Bende üniversiteyi kazanınca para biriktirip almıştım 920 mi. Biraz zor oluyor ama telefonu eline alınca değdiğini anlıyorsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: man20
FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Arkadaşlar yanlşsam düzeltin ama ikisi aynı sınıf cihaz değil ki. S4 zoom 1000-1100 lira civarında, lumia 1020 ise 1800 lira neredeyse 2 katı fiyat farkı. Eee tabiki lumia 1020 nin çok çok daha iyi performans göstermesi beklenir diye düşünüyorum...

Üst Alt