Invoke
Üye
Yada 930 Gelecek Oda Var Ama Fiyaat Yeni Olduğu İçin Yüksek OlacakSağlamlık 1020.kamera 1020.özellik 1020.kolay kullanım 1020.hız wp8 den dolayı 1020.ekran çozunurluğu g2.daha bol ve ücretsiz uygulama yukleyebilme g2.şarj g2.
Onerim 1020 yerine Lumia 1520 ye bakmanız.1020nin zayıf olduğu konularda 1520 çok iyi.fu ll hd ekran 20 megapiksel prewiew kamera.en önemlisi snapdragon 800 işlemci
Yada 930 Gelecek Oda Var Ama Fiyaat Yeni Olduğu İçin Yüksek Olacak
Bak Batarya Konusunda Haklısın Ekran Küçük Diye Büyütemedi Heralde 2.420 mA Ney Heralde Full HD 2.2 GHZ930 5" Nokianın çıkarmakta geç kaldığı bir amiral gemisi.Fakat fiyattan öte sd kart girişi olmaması ve yanlış hatırlamıyorsam 2500 mah batarya.1520'nin ekranı 6".1 hafta kullanın alışıyorsunuz.3400 mah bataryası ile isteğinizede cevap verecektir
Full hd ekran ve aynı işlemci.Tek farkı bataryası ,boyutu ve sd kart girişi.930 büyük ekran kullanmak istemeyenler için güzel bir seçenek.Bataryasına laf ediyoruz ama şunu belirtiyim 1520'nin 3400 mah devasa bataryası yanında zayıf kalıyor.Yoksa ideal 10-15 şarj vaad eden bir bataryaBak Batarya Konusunda Haklısın Ekran Küçük Diye Büyütemedi Heralde 2.420 mA Ney Heralde fu ll HD 2.2 GHZ
Yinede Az Bana Gelmez Gibi Kamera Kapanmayacak Dayanmazfu ll hd ekran ve aynı işlemci.Tek farkı bataryası ,boyutu ve sd kart girişi.930 büyük ekran kullanmak istemeyenler için güzel bir seçenek.Bataryasına laf ediyoruz ama şunu belirtiyim 1520'nin 3400 mah devasa bataryası yanında zayıf kalıyor.Yoksa ideal 10-15 şarj vaad eden bir batarya
o zaman 1520Yinede Az Bana Gelmez Gibi Kamera Kapanmayacak Dayanmaz
Tamam 1520 Saralım Abimizeo zaman 1520
Dostum... Özgür olmak istiyor musun?
Böyle bir soru duymamış olalım.
Yav hocam bırakın şu uzakdoğu mallarını. htc m8 alın bakın keyfinize. LG g2 ile ancak hava atarsınız. Ama kullanımda eziyet çekersiniz. Ancak birgün dayanabildim beni dikkate almanız faydanıza olacaktır. Iphone kullanıcısıydım daha önce. Beğenmediğim telefonu elimde tutmam LG g2 de olduğu gibi. Yani ne bileyim LG telefonumda ilk günde yavaşlık oldu. Ikincil menü açılırken 2-3 saniye geç gelmeler oluyordu. Bence samsung LG gibi firmaları almayın. Benim htc ONE m7 de 317 uygulama yüklü, bunu LG g2 ye kurmuş olsaydım muhtemelen çökerdi. Bence stabilite önemliyse kesinlikle LG ve samsung almayın. Sonra foruma telefonum donuyor diye konu açmanız muhtemel. Üstelik LG g2 Size hiç uymaz çerçeveleri çok ince, düşerse yanarsınız. Sonra sagopa'nın düşersem yanarım şarkısını bol bol dinlersiniz. İyi günler.şuan için aklım G3 de ama ben yurt dışına çıkmadan gelirse almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?