ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
güzel haber hayırlısı olsun
paylaşım için teşekkürler. Hayırlısı da nokia şu kamera işine kaptırdı kendini iyice
Bir dahaki sefere 82mp kameralı telefon bekliyoruz
MultiMedia canavarı Nokia
hersey kamera degıl bu sekılde bıyere varamaz boylemı acaba tekrar nokıa yı ıcon halıne getırmeye calısıyolar anlamıyorum teknolojı olarak ınanılmaz gerıde kaldılar kamerayla herseyı hallettıgınımı sanıyorlar anlamadımkıbence baska sekılde gelısmelelıler
donanım olarak degılmı ne gıbı mesela her oyunu oynatırmı sence? ram mıktarları nasıl kullandıgı ıslemcıyle ekran kartı nasıl? marketı nasıl ? nokıa cok gerıde kaldı nokıayı severım ama eskıdendı
kullandığı işletim sistemine göre donanım olarak geri değil.
donanım olarak degılmı ne gıbı mesela her oyunu oynatırmı sence? ram mıktarları nasıl kullandıgı ıslemcıyle ekran kartı nasıl? marketı nasıl ? nokıa cok gerıde kaldı nokıayı severım ama eskıdendı
ıste bende onu dıyorum bence kameraya yonelmemelıler bu sekılde kullanıcı kazanma pesınde nokıa cunkı elınden bısey gelmıyor
her oyunu oynatmaz çünkü her oyun çıkmıyor zatenve bu oyunlar android sistemine göre değil symbian için çıktığı için bir sorun olmuyor. işletim sistemi bittiği için markette bitti zaten.
bu gidişle nokiayı kamera yönünden kimse geçemeyecek.zaten geçemiyorlar
ıste bende onu dıyorum bence kameraya yonelmemelıler bu sekılde kullanıcı kazanma pesınde nokıa cunkı elınden bısey gelmıyor
ınsallah cıkısa gecer yoksa ısı cok zor nıye bole oldu onuda tartısması uzun yoksa herzaman nokıa guzel cıhazlar sunmustur ve herkeste kullanmıstır ben nokıa fanatıgıydım eskıden appleden nefret ederdım sahsen gıcıklıgına almazdım hep laf atardım
son wp8 kaldı işte bakalım onu bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?