Lumia 730 ve 830 modellerinin Nokia markası ile çıkan son cihaz oldukları düşünülüyor. Bundan sonra çıkacak cihazlarda Microsoft ibaresini görmeye başlayacağımız belirtiliyor.
930'un ilk çıktığı zamanlarda da bu muhabbet çok yapıldı Ben Microsoft'un kolay kolay Nokia logosunu kaldırmayacağını düşünüyorum açıkçası, uygulama isimlerinde değişiklikler yapıldı ama marka değerini kaldırmak kullanıcılar üzerinde olumsuz düşüncelere sebebiyet verebilir.
930'un ilk çıktığı zamanlarda da bu muhabbet çok yapıldı Ben Microsoft'un kolay kolay Nokia logosunu kaldırmayacağını düşünüyorum açıkçası, uygulama isimlerinde değişiklikler yapıldı ama marka değerini kaldırmak kullanıcılar üzerinde olumsuz düşüncelere sebebiyet verebilir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu artık bir soru değil.
Hemen hemen kesinleşti.
Son çeyrekle birlikte (Amerika'da Holiday Season/Tatil-Bayram Sezonu dediğimiz Ekim sonlarından-Yılbaşına kadar olan dönemle birlikte) çıkacak yeni telefonlarda artık Microsoft Lumia ismini göreceksiniz.
Nokia adıyla çıkan son telefonlar Nokia Lumia 830 ve Nokia Lumia 730/735 oldu.
Nokia'nın son etkinlikte üst düzey bir telefon tanıtmamasının sebebi hem Lumia 930'un henüz çok taze olması, hem de Microsoft'un bundan sonraki amiral gemiyi kendi adıyla çıkararak akıllı telefon piyasasına flaş bir giriş yapmak istemesi.
Tahminimce pek çok kişinin beklediği yeni teknolojileri bu Microsoft markalı cihazda göreceğiz.
Ertelenen McLaren, derlenip toparlanmış olarak Microsoft markasıyla karşımızda olacak
Bence bu zaman alır. Sebebi ise o kadar nokia telefon çıkarıp bir çırpıda bunları çöpe mi atacak? Ben şahsen yeni telefon çıkarıp önünde "Microsoft" yazısını eklerlerse elimdeki nokia'yı atarım. Markası olmayan bir şey mi kullanacağım (: Bir çok insanda Microsoft yazısı varken gidip Nokia almaz bence. Hani eskidi hesabı. Nokia adının değişeceğini sanmıyorum. Ayrıca Windows Phone Nokia'yı almadı. Nokia'nın Windows Phone bölümünü satın aldı. Bu yüzden Nokianın değişeceğini düşünmüyorum