Nokia " glance screen " hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
Nokia " glance screen " hakkında
Arkadaşlar amber güncellemesiyle bu ozelikte geliyormuş ya , merak ettiğm bi konu var , şoyleki : l620 in ekranı bu özelliği kullanmaya olanak verir mi ? Bu özelliği açtığımda sadece saatin yazdığı yere mi enerji gidicek , ekranın geri kalanı siyah renktemi olacak , yoksa tft led ekran olduğundan tüm ekrana ışık gideceğinden gri renk mi olacak , çok karışık bi soru ama toparlayamıyorum bilgisi olan arkadaşlar zaten anlamıştır

cevaplarınızı bekliyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
büyük ihtimalle led ekranlarda olduğu gibi beyaz olmayacak. Zaten sure ayarlı olduğu için şarja da bir etkisi olmayacak.

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimalle led ekranlarda olduğu gibi beyaz olmayacak. Zaten sure ayarlı olduğu için şarja da bir etkisi olmayacak.

abi biraz açar mısın ?
ben ekranda saat aktifken saat dışında kalan ekranın renginin siyah mı gri mi olacağını sormaya çalıştım , eğer gri olursa geceleri hiç hoş olmaz , gri olursa isyanlar isyanlar..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
saat gri olacak ekran siyah

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
saat gri olacak ekran siyah

mağazada " Nokia lockscreen " diye bu özelliği deneme imkanı veren Bi uygulama vardı da - ben yeni gördüm - o uygulamada bütün ekrana aydınlık olunca korktum , acaba gelecek güncelleme de böyle olursa diye , teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt