Nokia Glance Screen; standby ekran saati

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Glance Screen; standby ekran saati
Nokia'nın Lumia925 cihazının piyasaya sürülmesiyle başlatacagı firmware güncellemesiyle mevcut
Lumia cihazlarına da geleceği belirtilen stanby ekran özellikleri detaylanıyor.

Adı "Nokia Glance Screen" olan uygulama Amber güncellemesiyle çok yakında mevcut bütün Lumia cihazlarına gelicek.

Ayarlarda Ekran ve Dokunma sekmesi altında "Glance Screen" başlıgıyla bulunacak olan uygulama kilit ekranında batarya durumu,alarm gibi bazı extra bildirimler de içericek.

• Beğen
Tepkiler: n000k, bulutsuzgece ve nanotex

plenken

plenken

Üye
Haber için teşekkürler.
Acaba 925 'in ülkemizde ne zaman satışı başlar. Heyecanla bekliyorum. İlk Lumia telim olacak inşaallah...

PureFood

PureFood

Üye

nanotex

nanotex

Üye
Bir de lumia 925 imiz olsa :ağlarım:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Eos'u tercih ederim doğrusu

alical33

alical33

Üye
nokia bi sürpriz yapıp amberi temnuzdan önce vereydi iyiydi
:D

ÖEY

ÖEY

Üye
:tşk:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bakalım yaklaşık bir ay sonra güncelleme bakalım nasıl olacak

ÖEY

ÖEY

Üye
Uzun zamandır bir şeyler değişsin diye bekliyoruz sanırım beklediğimize değecek tarzda güncellemeler gelecek. Bu arada ben bu L925'e bayağı bir sıcak bakmaya başladım. Eğer Türkiye'ye 32 gblık versiyonu gelirse L920'imle bir takas olayına gitmem büyük ihtimaldir. :D

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Gayet hoş görünüyor. Bu ekran üzerinde bildirimleri de gösterse daha yararlı olur sanırım. ;)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
braayn

braayn

Üye
arkadaşlar EOS'u bu gün tanıtmayacaklarmıydı benmi karıştırdım yoksa tarihleri ?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bence microsoftun yapacağı güncelleme dışında Nokıa'nın yapacağı güncellemelerden fazla birşey beklemek hata olur.Yani umitlerinizi sene sonundaki microsoftun guncellemesine saklayalım

braayn

braayn

Üye
evet IOS var haklısın

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence microsoftun yapacağı güncelleme dışında Nokıa'nın yapacağı güncellemelerden fazla birşey beklemek hata olur.Yani umitlerinizi sene sonundaki microsoftun guncellemesine saklayalım

:evet: ben öyle yapıyorum:oke:

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
aceleye ne gerek varki güncellemeler gelir ben wp8 in cok basarili cok degisik bi sistem olacagina inaniyorum.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Tamam artık batarya yarım gün gider :)
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
lcd ekranlar için geçerli olabilir ama oled ekranlarda şarjın o kadar çok farkedeceğini pek sanmıyorum :)

Üst Alt