Nokia Evini Satıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
Bencede uydurma. Giriş seviyesi wp8 telefonu olan lumia 510'u (ki 4 inc ekranı var.) 150 dolardan satacak. Giriş 510, orta 820 , üst 920 lumialarla değil bina satmak, tekrar bina alır. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
microsofta taşınıyor ne var bunda

papakudioflu

papakudioflu

Admin
zaten haberin yayinlandigi sitede satiyor degil "satabilir fakat şu anda herhangi bir bilgi yok" denmiş. Ne hikmetse bizim siteler hemen sativermiş. :ehe

• Beğen
Tepkiler: n000k, CanKartaL ve Placebo-
CasuS_87

CasuS_87

Üye
android fena vurdu nokıaya :hmmm

asigsasi

asigsasi

Üye
bende çine taşınacak diye duydum fakat nerde duydum şu an hatırlamıyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
Bencede uydurma. Giriş seviyesi wp8 telefonu olan lumia 510'u (ki 4 inc ekranı var.) 150 dolardan satacak. Giriş 510, orta 820 , üst 920 lumialarla değil bina satmak, tekrar bina alır. :)

Geçen sene kaç lumia sattı sorabilir miyim acaba

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 510 giriş seviyesi diyorsunuzda Türkiyeye en az 800-900 liradan girecek.

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Geçen sene kaç lumia sattı sorabilir miyim acaba

2012 yili ilk akti ayinda nokia 10.5 milyon akilli telefon satisi gerceklestirdi. Bu rakamin 5.8 milyonu wp7.5 lumia 4.7 milyonu symbian isletim sistemli cihazlardi. 2011 yili toplam akilli telefon satisi ise 11 milyon symbian os telefondu. 2012 3. Ceyrek rakamlari henuz aciklanmadi fakat analistlerin beklentisi 5.1 milyon akilli telefon satacagi yonunde ve bu rakamin buyuk cogunlugu lumia serisi olacak. Umarim yeterince aydinlatici olmustur.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
anılbaran

anılbaran

Üye
bende konu açayım bari samsung kendini satıyor diye

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

d3likanLI

Üye
3310 satarak almıştır o binayı kesin :aha:

erko merko

erko merko

Üye
Umarım yeni çıkartacağı telefonlarla eski haline dönmeye başlar, ilk kullandığım telefon nokia idi ve telefon kullananların en az %90'ının ilk telefonu nokia'dır, bu hallere düştüğünü görmek beni üzüyor açıkçası, lumia 920'de hoşuma gidiyor TR 'ye gelsin bi inceleyeyim bakalım almayı düşünüyorum açıkçası fakat uygulama kıtlığıda şuan büyük bir sorun benim için

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Umarım yeni çıkartacağı telefonlarla eski haline dönmeye başlar, ilk kullandığım telefon nokia idi ve telefon kullananların en az %90'ının ilk telefonu nokia'dır, bu hallere düştüğünü görmek beni üzüyor açıkçası, lumia 920'de hoşuma gidiyor TR 'ye gelsin bi inceleyeyim bakalım almayı düşünüyorum açıkçası fakat uygulama kıtlığıda şuan büyük bir sorun benim için

Lumia lar için uygulama kıtlığı yok ki. Sadece Android gibi aynı uygulamadan 6-7 ayrı çözünürlük, ekran kartı ve işlemci için olmadığından uygulama sayısı az gibi görünüyor. 100.000 civarında uygulaması hazır diye biliyorum.

erko merko

erko merko

Üye

Lumia lar için uygulama kıtlığı yok ki. Sadece Android gibi aynı uygulamadan 6-7 ayrı çözünürlük, ekran kartı ve işlemci için olmadığından uygulama sayısı az gibi görünüyor. 100.000 civarında uygulaması hazır diye biliyorum.
Ne olursa olsun şuan yetersiz, microsoft iyi destek verirse android/ios gibi vazgeçilmez bir sistem olabilir windows phone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt