evet satmasa da sattı derleerzaten haberin yayinlandigi sitede satiyor degil "satabilir fakat şu anda herhangi bir bilgi yok" denmiş. Ne hikmetse bizim siteler hemen sativermiş.![]()

Bencede uydurma. Giriş seviyesi wp8 telefonu olan lumia 510'u (ki 4 inc ekranı var.) 150 dolardan satacak. Giriş 510, orta 820 , üst 920 lumialarla değil bina satmak, tekrar bina alır.![]()
Geçen sene kaç lumia sattı sorabilir miyim acaba
Lumia 510 giriş seviyesi diyorsunuzda Türkiyeye en az 800-900 liradan girecek.

Su 150$ i 800-900 lira nasil hesapladin cok merak ettim![]()
taş çatlasa 500 olur o telefon burda ki Türkiye ye geleceği belli değil henüz.bende konu açayım bari samsung kendini satıyor diye

Umarım yeni çıkartacağı telefonlarla eski haline dönmeye başlar, ilk kullandığım telefon nokia idi ve telefon kullananların en az %90'ının ilk telefonu nokia'dır, bu hallere düştüğünü görmek beni üzüyor açıkçası, lumia 920'de hoşuma gidiyor TR 'ye gelsin bi inceleyeyim bakalım almayı düşünüyorum açıkçası fakat uygulama kıtlığıda şuan büyük bir sorun benim için
Ne olursa olsun şuan yetersiz, microsoft iyi destek verirse android/ios gibi vazgeçilmez bir sistem olabilir windows phone
Lumia lar için uygulama kıtlığı yok ki. Sadece Android gibi aynı uygulamadan 6-7 ayrı çözünürlük, ekran kartı ve işlemci için olmadığından uygulama sayısı az gibi görünüyor. 100.000 civarında uygulaması hazır diye biliyorum.
Ne olursa olsun şuan yetersiz, microsoft iyi destek verirse android/ios gibi vazgeçilmez bir sistem olabilir windows phone

Hiç belli olmaz, facebook msn'yi bitirdiyse android symbian'ı bitirdiyse windows phone'da ios'u bitirebilir
aynen ama bu belki androidi bitirir fakat ios'u bitiremez![]()