Haber Nokia Efsanesi Geri Dönüyor...

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Efsanesi Geri Dönüyor...
Önemli teknoloji şirketlerinden Nokia'nın Microsoft ile işbirliğine giderek Windows Phone odaklı hareket etmesi uzun süre konuşulmuştu. Bir süre önce Microsoft ile bağlarını tamamen koparan firma, yola tekrar tek başına devam etme kararı aldı ve yalnızca telefon üretimiyle değil, başka teknolojilerle de ilgilenme kararı aldı.

Örneğin Nokia, yakın zamanda harita ve navigasyon servisi Here Maps'i satmış ve network sistem üreticisi Alcatel-Lucent'i bünyesine katmıştı. Firmanın önümüzdeki yıllarda kablosuz teknolojiler üzerine yeni çözümler hazırlayarak ciddi pazar payları elde etmek istediği biliniyor. Belki de 5G'den söz edildiğinde ilk söylenecek isimlerden biri de Nokia olacaktır.

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bende yakından takip ediyorum Nokia 'yı şunu gördüm birden piyasaya atılma düşünceleri yok . Piyasayı takip ederek hiç kimsede olmayan ürünler çıkarma peşinde gibiler . Hiç ortaya çıkmayıp bir çıkarlarsa tam çıkacaklar herhalde.
Nokia ya ulaşabileceğimiz bir yer var mı? Elimde ki X2-00 4 yaşında yavaş yavaş arıza vermeye başladı :aklikarismis: Bu gidişle telefonu değiştirecem ama nokiadan da kopamıyorum elini çabuk tut len biraz diyeceğim yada telefonu tamire verip 4 sene daha kullanacağım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ibrahimbüyükdemir
mcnpl4

mcnpl4

Üye
Piyasaya girmeden konuşmasınlar haberleri de yapılmasın bence. Yıllardır aynı şeyler. Hallederiz nokia oldular artık

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Ölünün arkasından konuşulmaz.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Hani cihaz varmı ortada

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bana kalırsa nokia telefon sektörüne dönecekse yine symibian ile dönmeli ve sağlam bir ekip kurup şu belle yi geliştirmeli,benim 6 sene önce nokia n8 de sıradan bir özellikmiş gibi kullandığım örneğin usb-otg desteğini şimdi koca koca firmalar çok büyük bir yenilik ve özellikmiş gibi lanse ediyorlar bazıları ise bu özellikleri hala verebilmiş bile değiller.

Emre

Üye
3. çeyreği bekleyin :)

Koradam

Üye
Bana kalırsa nokia telefon sektörüne dönecekse yine symibian ile dönmeli ve sağlam bir ekip kurup şu belle yi geliştirmeli,benim 6 sene önce nokia n8 de sıradan bir özellikmiş gibi kullandığım örneğin usb-otg desteğini şimdi koca koca firmalar çok büyük bir yenilik ve özellikmiş gibi lanse ediyorlar bazıları ise bu özellikleri hala verebilmiş bile değiller.
Hangisi yapıyor ?

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Uykusundan Ne Zaman Uyanacak Acaba ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çocuk Oyuncağına Döndü Bu İş

JustWatch34

JustWatch34

Üye
Nokia Çıkmaz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bence de asıl yaptığı işe geri dönsün
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, Koradam, enteresan35 ve 1 kişi daha
man20

man20

Üye
glance screen'i de unutmayalım :D

mustafaxlr01

Üye
Nokia telefon üretirken de en çok önem verdiği şey yeni ve farklı olanı yapmaktı ilk kablosuz şarj desteğini sunan da bunlardı unutmamak lazım

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Takipçi Satın Al

Üst Alt