Nokia E72 Java - Siemens A55 kilit Kod?. Help Me!.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Problem1i

Problem1i

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Java - Siemens A55 kilit Kod?. Help Me!.
Merhaba Maxi Alem'i Bu konuyu buraya açtım tam olarak hangi konu başlığı altına açmakta terddüt ettiğimden Bana yardımcı olurmusunuz?.

Sorun Şu: Nokia E72 Telefonuma Java yükleyebilirmiyim?. Yüklenebiliyorsa nasıl ve nerden yardımcı olurmusunuz?..

Nokia Java Telefondan Online oyunlara girmek için Kurmak istiyorum Mümkünmü?.

Ve Siemens A55 Cihaz-Kilit kodu istiyor Onu nasıl Bulabilirim?

Yardımcı olursunuz umarım Şimdiden Teşekkür eder Güzel günlerin sizinle olmasını Temenni ederim ..

Kolay gelsin..

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
E72'nin java desteği var? Java derken neyi kast ettiğini tam olarak anlayamadım, bir de bu tür başlık açman çok yanlış. Konuyu tam anlatacak misal, 'E72 java konusunda yardım' bu şekilde açarsan başlığına yardım edecek kullanıcı sayısı daha fazla olur.

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
bu ne biçim başlık kardeşim Türkçen yokmu? :angry:

Problem1i

Problem1i

Üye
    Konu Sahibi
E72'nin java desteği var? Java derken neyi kast ettiğini tam olarak anlayamadım, bir de bu tür başlık açman çok yanlış. Konuyu tam anlatacak misal, 'E72 java konusunda yardım' bu şekilde açarsan başlığına yardım edecek kullanıcı sayısı daha fazla olur.

Mesajı Değiştirdim Teşekkürler .. Yukarıda belirttim .. E72 için Java kurmak istiyorum Online oyun oynamak amaçlı ..

- - - Eklendi - - -

bu ne biçim başlık kardeşim Türkçen yokmu? :angry:

Abicim anlamıyorum ki neden başlığa taktınız. Sorularıma cevap alamıyorum İçerik anlaşılabilir.. İyi günler..

Problem1i

Problem1i

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olacak Birisi yokmu Halen?.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
I don't know?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt