Nokia E7 yarın başlıyor !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crouch

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7 yarın başlıyor !!!
Nokia'nın iş odaklı yeni telefonu E7 için önsiparişler alınmaya başlıyor. İşte telefona ilk sahip olmak için yapmanız gerekenler.

Nokia E7 için yarın (21 Mart 2011) alınmaya başlanacak önsiparişler, bekleyenlerine telefona ilk sahip olma imkanı veriyor. Kurumsal e-posta kutularına ve kişisel uygulamalara gerçek zamanlı erişimin tabanını Microsoft Exchange ActiveSync ile oluşturan Nokia E7, 4 inç'lik ekranıyla ve dış mekanlarda daha iyi bir görünebilirlik sağlayan ClearBlack teknolojisiyle iddialı geliyor.

Nokia Shop'lardan verilebilecek önsiparişler ise 2 hafta sürecek. Eğer Nokia E7'ye herkesten önce sahip olmak istiyorsanız; yarından itibaren 2 haftalık süreç içersinde en yakın Nokia Shop'a başvurmalısınız.

angryperson

Üye
Nokia'nın iş odaklı yeni telefonu E7 için önsiparişler alınmaya başlıyor. İşte telefona ilk sahip olmak için yapmanız gerekenler.

Nokia E7 için yarın (21 Mart 2011) alınmaya başlanacak önsiparişler, bekleyenlerine telefona ilk sahip olma imkanı veriyor. Kurumsal e-posta kutularına ve kişisel uygulamalara gerçek zamanlı erişimin tabanını Microsoft Exchange ActiveSync ile oluşturan Nokia E7, 4 inç'lik ekranıyla ve dış mekanlarda daha iyi bir görünebilirlik sağlayan ClearBlack teknolojisiyle iddialı geliyor.

Nokia Shop'lardan verilebilecek önsiparişler ise 2 hafta sürecek. Eğer Nokia E7'ye herkesten önce sahip olmak istiyorsanız; yarından itibaren 2 haftalık süreç içersinde en yakın Nokia Shop'a başvurmalısınız.

çok önemli bi tel ya aman kapışın kapın symbianli boş kasayı.... :))))

muratcan1905

Üye
nokia hala utanmadan nasıl symbianlı telefon üretiyor anlamadım

accman

accman

Üye
piyasayı çok da heyecanlandırmasa gerek..n8den çok da üstün bişey değil..tamam ekran büyük qwerty falan ama..yine auto focus'tan yoksun bi kamera vs vs vs...

nonamex

Üye
Tasarımına aşık olduğum bir telefon.. Amaaaa

Donanım kötü, işletim sistemi rezalet... Ah nokia ah..

webplayer

webplayer

Üye
çok önemli bi tel ya aman kapışın kapın symbianli boş kasayı.... :))))

Seni neden alakadar ediyor ki? Millet teknoloji enstitülerinde çalışmıyor, telefon herkesin kişisel tercihi. Gören beğenen verir parasını alır kardeşim seni ilgilendirir mi milletin tercihi? İlgilendirmez. Bunu beğenen bunu alır, iphone beğenen iphone alır galaxy beğenen galaxy alır ama sen karışamazsın bu işe.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
e serisi nedir n serisi nedir bunun gibi şeyler war bi bilgi werirmisiniz ??

webplayer

webplayer

Üye
e serisi nedir n serisi nedir bunun gibi şeyler war bi bilgi werirmisiniz ??

N serisi nokianın genelde üst modellerini amiral gemilerini yerleştirdiği seri, E serisi işe iş odaklı telefonların yerleştirildiği seri.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bunları bildiğim iyi oldu sa olun pekiya diğerleri ??

webplayer

webplayer

Üye
C serisi ekonomik seri. X Serisi XpressMusic serisi yani müzik odaklı (Sadece müzik değil, multimedya ama genelde müzik odaklı çıkıyor modelleri) telefonlar. Başka seri aklıma gelmiyor senin geliyorsa sor.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
ya arkadaşlar şimdi bu e7 yarından itibaren türkiyede satışa mi sunuluyor tam anlamadım da bir de hemen bitecek mi ki arkadaş 2 hafta gibi kısa bir süre tanımış bize sorular biraz fazla oldu ama idare edin.... eğer ki satılacaksa bu tel türkiye fiyatıyla ne kadara geliyor bilen var mı?.....

webplayer

webplayer

Üye
ya arkadaşlar şimdi bu e7 yarından itibaren türkiyede satışa mi sunuluyor tam anlamadım da bir de hemen bitecek mi ki arkadaş 2 hafta gibi kısa bir süre tanımış bize sorular biraz fazla oldu ama idare edin.... eğer ki satılacaksa bu tel türkiye fiyatıyla ne kadara geliyor bilen var mı?.....

Hayır yarından itibaren 2 hafta süreyle ön sipariş alınıyor. Yani yarından itibaren iki hafta içinde ön sipariş verebilirsiniz telefona ilk sahip olanlardan olmak için. Sonrasında telefon piyasaya sürülecek ön siparişler yoğun olursa biraz beklersiniz stoklar tükenirse. Yani gelmesine en az 2 hafta var Türkiye'ye. Ülkemizde 1400 tl olacak deniyordu, ancak resmi bir açıklama yok tahmini fiyattı bu. 1400'ü geçmez diye düşünüyorum, daha ucuza da gelebilir 1400 olarak da gelebilir.

--------------- Ekleme ---------------

piyasayı çok da heyecanlandırmasa gerek..n8den çok da üstün bişey değil..tamam ekran büyük qwerty falan ama..yine auto focus'tan yoksun bi kamera vs vs vs...

N8'e göre ekstraları ekranın büyük olması, cbd teknolojisi barındırması ve klavyesi olması. Ancak kamerasında af var, yanlış olmasın. Ancak ekran büyük olmasına rağmen çözünürlük N8 ile aynı olduğu için pikseller büyüyecektir, cbd kullanılsa bile ekranın netliği düşecektir N8'e göre. İki telefon aynı anda piyasada olsaydı yine N8 alırdım, çünkü kamerası büyük bir artı bana göre :)

Anußis

Anußis

Üye

evet öylede n8den daha pahalı bir telefon ... usa.nokia.com da yazıyor nokia n8 549 dolar bu e7 649 dolar nedir bu böyle

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar ben tam bir nokıa manyağıyım ama üzülerek söylüyorumki bu ve bu tarzda modeller artık satmaz satsana beklenildiği kadar satmaz nokıa ya adam gibi symbıanı sorunsuz geliştirsin ki bu çok da zor değildir nokıa için yada androıd işletim sistemine geçsin ama windows phone tutmaz aga ben daha yeni görüştüm müşteri hizmetleri ile söyledikleri şu '' nokıa symbıanı ve meamoyu bırakmıyor ama artık fazlada geliştirmek amaçlı önem vermiycek ,3 işletim sistemi kullanılcak ama windows phone önem kazancak'' yanlış yaptın NOKIA sana yakışmadı diyorum

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
C serisi ekonomik seri. X Serisi XpressMusic serisi yani müzik odaklı (Sadece müzik değil, multimedya ama genelde müzik odaklı çıkıyor modelleri) telefonlar. Başka seri aklıma gelmiyor senin geliyorsa sor.

N serisi nokianın genelde üst modellerini amiral gemilerini yerleştirdiği seri
E serisi işe iş odaklı telefonların yerleştirildiği seri
C serisi ekonomik seri
X Serisi XpressMusic serisi yani müzik odaklı
böyle yani ??

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bu E7 de şöyle bir saçmalık var madem iş telefonu ve seriside farklı sözde ama gel gelelim neredeyse n8le aynı hatta n8in klavyeli versiyonu hatta bunun adı N8-01 falan olmalıydı cseriesdeki gibi.. bence bu telefonun nseriesden hiçbir farkı yok ikiside symbian3 ikiside benzer kasa sadece içerisine biraz iş programı yüklenmiş diye nasıl biri nseries biri eseries olabiliyor bunu bana açıklayabilirmisiniz yada ben tamamen yanlışmı biliyorum :S :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca n8 her halikarda daha üstün bana göre hala nokianın en üst cihazı n8 nokta....

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 bide nokianın buqune kadr çıkardıqı en üst telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...