Nokia E7-00 İle İlgili Soru Veya Sorunlarınız Cevaplanır.

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Bende bir E7-00 kullanıcısıyım.
Gelin birlikte sorunlarımızı çözelim.

E_yedi

Üye
bende e7 kullanıcısıyım tek bır hatam var . Sorunu cozemedım sanada dek gelmıstır . Operada felan gezerken (genellıkle operada oluyor) ekran yana kaymıs gıbı oluyor yazılar yana kaymıs gıbı beyaz bır goruntu var kapama ya 10 sn bastgmzda reset atarak kurtuluyoruz ne yapmalıyım bu sorundan kurtılmam ıcın yardımcı olursan sevınırım.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende opera kullanıyorum o html 5 bizde olmadığı için bide telefonda fazla uygulama yüklersen operada reset atıyor.bende hiç program yüklü değil kendi uygulamaları tek var hiç sorun yok reset atmıyor.

- - - Eklendi - - -

opera mı kullanıyorsun yoksaopera mini mi ben opera kullanyom.

E_yedi

Üye
opera mını kullanıyorum dedıgımı anlamadın . Reset atmıyor ben reset atmak zorunda kalıyorum :D ornek verıyım operada gezımıyorsun ozellıke bu sıtede oluyor :) ekran beyaz yazılar yana kayıyor tek care kapama tusna 8 sn ye yakın basınca reset atarak duzelıyor. En fazla 5 6 uygulama var onlarıda kullandıgım ıcın sılmek ıstemıyorum .
Opera mını kullanıyorum operadan hızlı ve pratık oldug ıcın mobıleyı denedım ıse yaramaz gerı sayfaya gelırken dahı baya bekletıyor.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Bende miniyi kullanmıştım öyle bir problem yoktu.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ahanda benim deli olduğum problem
E7-00 kullanıyorum, telefonu aldıktan 3 gün sonra opera mini+mobile ikisindede oldu bu olay, yazılar yana kayıp arka planda müzik çalarken tel dondu 5 saat boyunca bataryada çıkmadığı için bekledim içinde önemli foto vs olduğu için formatta atamadım, 5 saat sonra tel kendine reset attı sonradan buldum 8 sn boyunca açma kapama tuşuna basıp resetlemeyi bi kaç kez daha oldu yeter be dedim acımadan 4 kez hard format çektim bi daha ayda bi donmaya başladı ama gerçekten beni çok rahatsız etmeye başladı cihaz sürekli reset atıyo donuyo, falan ama şuan donma ve resetten dolayı ikinci kez servise verdim servis dönüşü aynen devam ederse Nokia Aşkıma son vermeyi düşünüyorum :(

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
bendede bazen oyle oluyor reset atiyorum.

mehmet0404

Üye
merhaba ben nokia e7 nin kasa değişimi hakkında bilgi almak istiyorum nasıl orjinal kasa bulurum
garantisi geçerli olmadığı için nasıl garantiye gönderip parayla yaparım

___kaptan___

___kaptan___

Üye
merhaba ben nokia e7 nin kasa değişimi hakkında bilgi almak istiyorum nasıl orjinal kasa bulurum
garantisi geçerli olmadığı için nasıl garantiye gönderip parayla yaparım

Cihaz garantili değilse kasa değişimi biraz sizin yapabileceğiniz iş değil zor güvendiğiniz bir telefoncuya gösteriniz :)

- - - Eklendi - - -

http://www.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=LNCwCHl0Uk0&nomobile=1

Burada Nokia E7-00'ın bataryası nasıl çıkar onun gösterimi mevcut, kasa değişimini de bu videoyu izleyerek dolaylı yolla görebilirsiniz :)

bulent25

Üye
Blackcemre önceden youtubede klip izlerken telefona kaydediyordu.
son güncelleme paketini kurduktan sona video indirme olmuyor
yardımcı program yüklemeden yine herhangi bir klibi izlerken sitelerden E7-00 indire bilirmiyiz nasıl oluyor öğretebilirmiziniz. tşkler

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Blackcemre önceden youtubede klip izlerken telefona kaydediyordu.
son güncelleme paketini kurduktan sona video indirme olmuyor
yardımcı program yüklemeden yine herhangi bir klibi izlerken sitelerden E7-00 indire bilirmiyiz nasıl oluyor öğretebilirmiziniz. tşkler

bu programi indirerek yapabilirsiniz:www.maxicep.com/symbian-3-diger-internet-uygulamalari/picobrothers-youtube-downloader-v2-03-0-symbian-3-signed-544362.html

punemr123

punemr123

Üye
kardes telefonun kamerasi nasil bn tasaramini cok seviyorum e7nin fakat n8 daa ucuz ve ozellikli gelio

- - - Eklendi - - -

hangisi dersin

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
kardeş bende opera kullanıyorum o html 5 bizde olmadığı için bide telefonda fazla uygulama yüklersen operada reset atıyor.bende hiç program yüklü değil kendi uygulamaları tek var hiç sorun yok reset atmıyor.

opera mı kullanıyorsun yoksaopera mini mi ben opera kullanyom.

bizde html5 yok mu? ben kendi tarayıcısında html5 videoları izleyebiliyorum.

kardes telefonun kamerasi nasil bn tasaramini cok seviyorum e7nin fakat n8 daa ucuz ve ozellikli gelio

hangisi dersin

kamerası çok güzel. tek eksisi af olmaması. ama onun haricinde güzel çekimler yapıyor. ancak; illa öncelikli olarak kamera diyorsan tabiki n8 öndedir.

bulent25

Üye
tşk ederim yardımınız için indrdim kurdum telefonuma denedim :) gayet güzel kullanışlı

rapchi55

Üye
kardeş bazen oyunlarda donup kapanıyo sorun nedir acaba ? Bide bayaa bi program ve oyun yüklü telimde. Saol şimdiden

caglar b

caglar b

Üye
ya ben ne zamandır e7 almak istiyordum ama fiyat pahalı geliyordu sizce 701 e7 takasa ne kadar para alırım ?

mikail_6

Üye
E7 - 701 kıyaslamasında hız ve stabil çalışma olarak 701'i tercih ederim - 1. nesil Symbian^3 cihazlara kıyasla tüm 2. nesilleri tercih ederim daha doğrusu. Video indirme özellikle Youtube'un Flash'tan HTML5'e geçmesinden kaynaklı; flash içeriğini indirebilirken - özellikle tarayıcıda sayfa ayarlarından "indirirken aç" kapalıyken - artık HTML5'te içerik gömülü geliyor, indirmiyor. Kasa değişimi aslında kolay iş ama elinde gerekli teçhizat olması gerekiyor özellikle ekran, anakart ve koruyucu katmanları sökerken gerekli çünkü kozmetiklere ve daha önemlisi anakarta zarar verebilirsin. Oyunlarda donup kapanması cihazın ara belleğinin yetmemesinden kaynaklanıyor. Arka planda çalışan uygulamaları özellikle oyun oynayacağın zaman kapat, ram'den yemesin. Ayrıca uygulamaları öncelikli olarak yığın depoya kur ki sistem hafızası boşta kalabilsin. Gözle görülmeyen exe ve dll paketleri var sistemi çalıştıran - örneğin rehber uygulamasına dair dahi mevcut - bunlardan gereksiz olanları kapatmak için görev yöneticisi uygulamalar kullanabilirsin ama bilmediğin içerikleri sonlandırmamaya gayret göster, cihaz çalışmayı durdurabilir.

tabanca93

Üye
Arkadaslar ben uzun zmndır e7 için flash playerlı bi web tarayacısı arıyom yada flash playerde olur yardımcı olursanız sevinirim

enolaguy

Üye
gerek yokki zaten e7 flashları oynatabiliyor

AHRenccc

Üye
e7nin bir üst modeli olur mu acaba

Üst Alt