Nokia e66 ve e71 için ücretsiz ovi maps yayınlandı(bedava sesli navigasyon)

Sponsorlu Bağlantılar

freedom_59

freedom_59

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e66 ve e71 için ücretsiz ovi maps yayınlandı(bedava sesli navigasyon)
Nokianın az sayıdaki modeline sunduğu ücretsiz navigasyon hizmeti 06.04.2010 tarihi itibari ile e66 ve e71 modelleri içinde geçerli olmuştur.nokia nın sitesinden indirebilirsiniz.Hayırlısı olsun!

• Beğen
Tepkiler: galata-05, berkay_akin, ferhat_topraak ve 2 diğerleri

harun_59

Üye
güzell

nsimarik

Üye
teşekkür ederim

nsimarik

Üye
e66 da bi işe yaramıyo çok dandik bi program

se_ay

Üye
lütfen birisi detaylı kullanım anlatsın.mesela bulunduğum yerden başka biyere sürüş yada yürüme modunda giderken sesli yardımı nasıl kullanırım , ve daha birçok şey.yardımcı olursanız çok sevinirim.

antikoagulan

antikoagulan

Üye
lütfen birisi detaylı kullanım anlatsın.mesela bulunduğum yerden başka biyere sürüş yada yürüme modunda giderken sesli yardımı nasıl kullanırım , ve daha birçok şey.yardımcı olursanız çok sevinirim.

nokia ovi maps a arkadaşın verdiği linkten girip harita indir seceneğinden kendi telefon markan varsa eğer onu secerek haritayı indirip telefonuna aktarabilirsin. aktardığın dosyayı telefonuna kurduğunda zaten kolay anlaşılır bir program biraz uğraşırsan her detayı anlayabilirsin. benim tel e71 ve bir iki gün acemilik çektikten sonra gayet rahat kullanmaya başladım navigasyonu...

paylaşım için teşekkürler...

jonhoten

Üye
bende yeni yükledim.. şehiriçi kısa yolları bilmiyor :)) ama yinede çok kötü değil..ses ilk zamanlarda iyi ama sonradan bayıyor..

ali55-55

Üye
Teşekkürler

mondain

Üye
:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::oke:

unal71

Üye
eline sağlık çok güzel...

blade1980

Üye
bir işe yaramıyor berbat bir program

kutay611453

Üye
arkadaslar e 71 yok ordakı telefona atıyrum uyumlku degıl dıyooo

mkurcan

Üye
teşekkürler reis

medcezyr

medcezyr

Üye
arkadaşlar bende yakında e71 alacağım da bu program kontur yiyormu merak ettim yardımcı olur musunuz?

__S_W_A_T__

Üye
ben e71 de kullanıyorum canavar gibi çalışıyor.e71 olduktan sonra neyleyim gps cihazlarını.

berna112

berna112

Üye
arkadaşlar bu e72 içinde geçerli bi program mı?

asi_tutkun

Üye
arkadaslar biri yardım etsin ltfen. tlf num e 71 dediğiniz gibi indirdim kurdum progrrammı. fakat adres yazıyorum cevrim dısı bulamıyor felan diyor nasıl yaapacağım bilemedim. birde internet kısmı olan yere girmek istediğimde giremiyorum ayarlardan... acil yardım lütffennnnnn

aslancaglar

Üye
nasıl Kurarız Peki Telefona

lords2k.

Üye
peki ben bu programı nasıl açıcam?

medcezyr

medcezyr

Üye
bişey sorcam bunları deneyip te konturu gitmeyen varmı acaba ben son versiyonu indirdim ama kontur gitti

Üst Alt