hayır onu demiyorum. Telefonu hacklerken telefonuna yüklenen RomPatcher uygulamasından bahsediyorum O programı açarak open4all yazısının üzerinde seçenek>Patch>Apply tıklaman gerekli
Evet sorun ondan kaynaklanıyor.HelloOx u tam olarak yüklememişsin.Donduktan sonra çıkış yap yüklenmeden telefonu kapat aç.Tekrar yükle helloOxu donmaz.
Eğer sertifika hatası veriyorsa bunun nedeni senin HelloOx u signed yapmamış olmandan dolayıdır.Eğer sertifikalıysa üstteki yolu bir dene bakalım.Olması lazım.
--------------- Ekleme ---------------
Sen olup olmadığını yaz bugün cevap veremem ancak yarın cevap veririm saat epey geç oldu
Tmm kardsm saol programı yuklenmedn kapatıoymsm ben bıraz bekledm oldu ama bundan sonra yukleynler cok beklerse yuklemedn kapatın sonra hafızakartına Hellox dosyaları cıkıyo ordan Rompatcherı yukleyn sonra enable yaptıktan sonra Hellox ı tekrar calıstrn duzeldı bnm tel pc suıt de calısıyo Crazy_man_55 arkdsmn ılgısıne ve emegıne teskkur ederım
Bızle dalga gecıyorsun sanırım sende. 100 % ise kanıtla bunu yok oradan buradan sertıfıka alacakmısızda. Ben Sertıfıka alırsam bu programa ıhtıyacım kalmaz zaten
Bızle dalga gecıyorsun sanırım sende. 100 % ise kanıtla bunu yok oradan buradan sertıfıka alacakmısızda. Ben Sertıfıka alırsam bu programa ıhtıyacım kalmaz zaten
arkadaşım kanıtı resimdir resmi göremiyorsan orasını bilemem.Bu arada sertifika almak zorundasın imzalamak için.Diyosun ki sertifikalarsak ne işimize yarıycak hack.Hacklediğin zaman sistem klasörlerine girmen gereken programları da yükleyebiliyorsun.Eğer bir bilgin yoksa buraya yanlış yanlış saçma yorumlar yazmayın lütfen en azından emeğe bir saygınız olsun o kadar kişi yapmış kullanıyor siz gelmişsiniz dalga mı geçiyorsun diyorsunuz.Lütfen bilginiz kadar yorum yazın eleştiri yapın lütfen...
Teşekkürler bende sonunda Telimi hackledim ilk Nokia Telefonum E65 oldu önceden sony ericsson falan jarlarla idare ediyorduk Symbianın gücü ile yeni tanışıyorum. Bi programcı olarak utan. verici olsada neyse Sözün kısası hackleme işi tamamdır
Amacımız telefonu hackleyerek sistem klasörlerine erişmek ve sistem klasörlerine erişmeyi gerektiren programları yükleyebilmek.Ayrıca sertifikanla sertifikalama yapma işleminden bu programdan sonra kurtulacaksın.Ama ilk önce bu verdiğim programı sertifikalaman gerekiyor.
Teşekkürler bende sonunda Telimi hackledim ilk Nokia Telefonum E65 oldu önceden sony ericsson falan jarlarla idare ediyorduk Symbianın gücü ile yeni tanışıyorum. Bi programcı olarak utan. verici olsada neyse Sözün kısası hackleme işi tamamdır
benim e65 marka telefonuma format attıktan sonra sys klasöründeki bin klasörü artık yok.installer exe yi sys içine kopyaladım ama yinede hackleme sanırım başarısız çünkü daha önce hackleyerek yüklediğin proları şimdi yükleyemiyorum.
bu konuda bilgisi olan arkadaşların acil yardımı bekliyorum.
sevgiyle kalın seyhuncihan@hotmail.com adresinden bana cevap veya bilgilerini gönderebilirisiniz