Nokia E63/E66/E71 RM-437 EURO 500.21.009 v10.0 Versiyonu %100 Hack TURKCELL LOGOSUNDAN KURTULMA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aaa12

Üye
Ne demek kardeşim. bilgi paylaştıkça güzelleşir...
yav rom olayınıda haletim çok işime yaradı o arkadaşta çok sade bil dille alatmış sende öle tam anlamıyla mükemelsiniz turkcell logosundanda kurtuldum sana nasıl teşekür etsem az yav tekrar tekrar ben senden razıyım Allahta senden razı olsun sende benden razı ol emeğii kulandık hakını helal et

apolet59

Üye
beyler bu helloox her programı heckler mı
core player lazımda serfıtıka sahıbına danış dıo herseferınde

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
yav rom olayınıda haletim çok işime yaradı o arkadaşta çok sade bil dille alatmış sende öle tam anlamıyla mükemelsiniz turkcell logosundanda kurtuldum sana nasıl teşekür etsem az yav tekrar tekrar ben senden razıyım Allahta senden razı olsun sende benden razı ol emeğii kulandık hakını helal et
ne güzel bak bilgimizi paylaştık senin gibi guzel bir kardeşimizin işini gördük. allah hepimizden razı olsun inşallah. helali hoş olsun güle güle kullan kardeşim :)

--------------- Ekleme ---------------

beyler bu helloox her programı heckler mı
core player lazımda serfıtıka sahıbına danış dıo herseferınde
gerekli acıklamaları birinci sayfada teeker teker anlaatıım . biraz daha dikkatli okursanız olayı çözersiniz. şimdiden bol şanslar....

ayca_aycaa

Üye
elusive ??????
ANLAMADIM BEN ÇOK KARIŞIK

msn: [email protected] yardımcı olur musun ?

HKNHKNHKNHKN

Üye
nokia E71 410.21.010 RM-346surumu.RomPatcherPlus.sisx kurmaya bastıgımda GEREKLİ UYGULAMA ERİŞİME İZİN VERMİYO yazıyo neden çok yontem denedım ama bi turlu hack lıyemedım opda ıle sertıfıkalandırmama ragmen aynı sorunla karsılasıyorum :S

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
nokia E71 410.21.010 RM-346surumu.RomPatcherPlus.sisx kurmaya bastıgımda GEREKLİ UYGULAMA ERİŞİME İZİN VERMİYO yazıyo neden çok yontem denedım ama bi turlu hack lıyemedım opda ıle sertıfıkalandırmama ragmen aynı sorunla karsılasıyorum :S
once bilgisayarda prgmı hellox dahil "RootSiGN v1.0 " prgmı ile cracklamasını yap. ondan sonra yukle duzelcektir

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
deneyen var mı başka?

turkzilla

turkzilla

Üye
yükledim çok güzel oldu R- 346 V400 e yaptım hack işlemini çok basit ve güzel oldu teşekkür ederim üstad

afakethrum

Üye
Ben direk HelloOX'i çalıştırdım. Bahsettiğiniz yerde takılmadı. Toplamda 2-3 dk'da işlemi bitirdi.
Kullandığım tel E63 ve son versiyon kurulu(500.21.009)

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
Ben direk HelloOX'i çalıştırdım. Bahsettiğiniz yerde takılmadı. Toplamda 2-3 dk'da işlemi bitirdi.
Kullandığım tel E63 ve son versiyon kurulu(500.21.009)
Demekki her telefonda sorun çıkarmıyormuş :)
güle güle kullanın...

ccc07

ccc07

Üye
usta bende e63 war turkcell den alınma fw arıyorm bulmadım yardımcı olurmusn..

bykatil

Üye
arkadaslar ben daha önce telimi helloxla hacklemiştim sonrasında format atmak zorunda kaldım. benim telefonum normalde helloxla formatladığım için hackli olması gerekiyo ama değil tekrar hellox u yüklediğim zaman Unpacking file diye bi yazı cıkıyo ve öylece kalıyo iptal etmeyene kadar ben C/SYS/BIN dosyasnı göremiyom xplore de yükledim olmadı gizli klasörden erişiminide yaptım C/SYS/BIN kısmı acılmıyor ROM patcher programını yüklemek istediğimde ise gerekli uygulamaya erişim izni verilmedi diyor bana yardımcı olabilcek kimse varmı acaba şimdiden tşkler

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben daha önce telimi helloxla hacklemiştim sonrasında format atmak zorunda kaldım. benim telefonum normalde helloxla formatladığım için hackli olması gerekiyo ama değil tekrar hellox u yüklediğim zaman Unpacking file diye bi yazı cıkıyo ve öylece kalıyo iptal etmeyene kadar ben C/SYS/BIN dosyasnı göremiyom xplore de yükledim olmadı gizli klasörden erişiminide yaptım C/SYS/BIN kısmı acılmıyor ROM patcher programını yüklemek istediğimde ise gerekli uygulamaya erişim izni verilmedi diyor bana yardımcı olabilcek kimse varmı acaba şimdiden tşkler
telefonuna hard format attıktan sonra soylediklerimi dene kardeş. kesinlikle işe yarayacaktır.

--------------- Ekleme ---------------

usta bende e63 war turkcell den alınma fw arıyorm bulmadım yardımcı olurmusn..
bu konuyu ıyı ıncele. ben buradan en son yazılımı yukledim ve turkcellden kurtuldum kardeşim.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

bykatil

Üye
slm elusive ben tele hard formatta attım ama olmadı aynı yine

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
slm elusive ben tele hard formatta attım ama olmadı aynı yine
Kardeş o zaman firmware yuklemesi yap. bu sefer kesinlikle olacaktır. olmazsa senin telefonunda ciddi bir sorun var demektir....

turkzilla

turkzilla

Üye
Explore programı ile birlikte Y sürücünüze SYS/BIN dosyası açıyoruz ve instalserver.exe yi bu dizine kopyalıyoruz ... Az önce Telefona Format attım , ve şu an hiç bir işlem yapmadan unsigned uygulama yüklüyorum..

Deneyin ve Sonuçları Paylaşın ..... Kolay Gelsin

bu işlemi bir kere yaptığınızda birdaha helloox veya roompatcher ihtiyacınız olmuyor
bende formattan sonra xplorer kurdum çatır çatır baktım sistem dosyaları gözükmüyor ama her turlu uygulamayı yüklüyebiliyorum sistem dosyalarını illaki açmak isterseniz roompatcher çalıştırısınız yok ben sadeve uygulama yüklicem yeter derseniz bir kere elusive hocamın anlattığı bu iksiri yapın yeter
tekrar teşekkürler hocam:yuru:aha::aha::aha:

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
bu işlemi bir kere yaptığınızda birdaha helloox veya roompatcher ihtiyacınız olmuyor
bende formattan sonra xplorer kurdum çatır çatır baktım sistem dosyaları gözükmüyor ama her turlu uygulamayı yüklüyebiliyorum sistem dosyalarını illaki açmak isterseniz roompatcher çalıştırısınız yok ben sadeve uygulama yüklicem yeter derseniz bir kere elusive hocamın anlattığı bu iksiri yapın yeter
tekrar teşekkürler hocam:yuru:aha::aha::aha:
ben teşekkür ederim. işe yaramasına sevindim... :bye2:

bykatil

Üye
Tşk ederm evet halledebildmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt