Nokia E63/E66/E71 RM-437 EURO 500.21.009 v10.0 Versiyonu %100 Hack TURKCELL LOGOSUNDAN KURTULMA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ihlass

ihlass

Üye
şimdi yaptım: evet dediğiniz gibi biraz fazla kurcalıyorum ama benim sorunum son yazılım olan 500.21.009 v10.0-a yükseltdikten sonra yine sertifika hatası almam oldu. Sonra hellox yeniden yüklediğimde yüklemem tamamlandı diyo ama yükleme içine gelmiyo, bazı uygulama ve oyunlarıda yükliyorum aynysy,kaldırmaya çalışıyorum başarısız diyo, bazılarıda normal çalışıyo kaldırılıyor.Şimdi anlatmamın sebebide benimki gibi sorunla karşılaşan olursa diye...
telefondan hafıza kartıda çıkardım ve telefonu ana ekrandan *#7370# yöntemi ile format atdım sonrada sertifikalandırdığım Hellox v2.03 ü yükledim aynen eskisi gibi çalıştı.Sertifika işlemide aynen senin verdiğin OPDAcn linkindendir.Hafıza kartımıda herşeyini silip tarama yapıp yeniden taktım şimdilik sorun yok.:bye2:

--------------- Ekleme ---------------

şimdi yaptım: evet dediğiniz gibi biraz fazla kurcalıyorum ama benim sorunum son yazılım olan 500.21.009 v10.0-a yükseltdikten sonra yine sertifika hatası almam oldu. Sonra hellox yeniden yüklediğimde yüklemem tamamlandı diyo ama yükleme içine gelmiyo, bazı uygulama ve oyunlarıda yükliyorum aynysy,kaldırmaya çalışıyorum başarısız diyo, bazılarıda normal çalışıyo kaldırılıyor.Şimdi anlatmamın sebebide benimki gibi sorunla karşılaşan olursa diye...
telefondan hafıza kartıda çıkardım ve telefonu ana ekrandan *#7370# yöntemi ile format atdım sonrada sertifikalandırdığım Hellox v2.03 ü yükledim aynen eskisi gibi çalıştı.Sertifika işlemide aynen senin verdiğin OPDAcn linkindendir.Hafıza kartımıda herşeyini silip tarama yapıp yeniden taktım şimdilik sorun yok.:bye2:

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
dedim sana yaparsın die.hadi gecmıs olsun :)

fthakan

fthakan

Üye
allah allah bu nasıl iş böyle olması lazım.Ben kendi holox imi ekleyeyim bide onu dene bakalım bendeki çalışıyor.

süvari

süvari

Üye
vallahi eline konula sağlık yaptım oldu :)

fthakan

fthakan

Üye
hadi hayırlı olsun ozaman:)

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun :)

galaxy7

galaxy7

Üye
Ewt Çok Güzel Paylaşım Fakat bunu yaparsam telefonum garanti dışı kalır mı? ya da versiyon yükseltince yine hackli kalır mı?

Fever_4ever

Fever_4ever

Üye
E63 de sorunsuz yüklendi her şey kendi kendine hackledi

Teşekkürlerrr....

fatalrap

Üye
ne işimize yarıycak acaba :)

DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
Artık her oyunu,temayı,programı çatır çatır kuruyorum. Os 9.1 gibi oldu e63 üm :D Mesela telefonumun wireless bağlantısını modem gibi yaymaya yarayan bir programı, helloxdan önce kuramıyordum. Şimdi ise çat diye yüklendi. :D Bu işimize yaradı mesela. Say say bitmez.

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar anlattığm yöntemin işinize yaraması beniçokmutlu etti. teşekkür butonunu kullanalım kullanmayanları uyaralım :)

vertebra1

Üye
güzel paylasım teskkurler

apo88

Üye
nevet arkadas bende e63 kullancsym versynda 200..... Butün yolları denedim hecklenmyr en son burayı denedim butun dedilklerinizi uyguladm hatta farklı yollarda denedim rom....sis prosnuda sertfkladm yükldm yüklemeye izin yok telf söle bi uyarı veryr (erisime izin verilmedi) yani 200verynu hecklmk cooooook zr hatta imkasızda dyebilrz :D yinede emgn icn tsk

usonay

usonay

Üye
paylaşım için teşekkürler

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tekrar söylüyorum. söylediğim yöntem başlıkta paylaştığım gibi son versiyon yüklü telefonda karşılaştığınız hackleme sorununa alternatif olarak hazıladım. diğer versiyonlarda ne sonuç verir bilemem. onun için düşük versiyonda neden calısmadı gibi soruları yöneltmeyin boşuna.

aaa12

Üye
dostum şimdiye kadar hiç bir yöntem işe yaramamış tı e71 kulanıcısıyı hello işe yaramıyordu ama busefer oldu 10 numara anlatım herşey tıkır tıkır işlior eline sağlık

bide şu turkcell açılış logosundan kurtulmayı anlatırsan süper olucak

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
dostum şimdiye kadar hiç bir yöntem işe yaramamış tı e71 kulanıcısıyı hello işe yaramıyordu ama busefer oldu 10 numara anlatım herşey tıkır tıkır işlior eline sağlık

bide şu turkcell açılış logosundan kurtulmayı anlatırsan süper olucak
rica ederim kardeşim. turkcell logosundan tamamen yazılımı değiştirip tekrar yukleyip kurtulabilirsin. işte o zaman turkcell logosu gidiyor. işte link:
Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç Yükle

aaa12

Üye
tek kelimeyle sen muhteşem sin azizim Allah beynine kuvet versin buda tamam

semihlampir

Üye
E63 son versiyonda işe yarıyor tam olarak bu yol olmasada ben bu yol sayesınde hackledim...teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt