Nokia 'dan WP8 ve de Android cihaz! Bilginize ihtiyacım var NOT(Söyleşidir-Haber yok)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Piyasa böyle devam ederse katliam çıkar hergün yeni bir alet çıkıyor büyük ihtimalle çıkarır ama bence buna bir yasak gelmeli aksi taktirde sürekli büyüyecek.

Yasak değilde Normal cep telefonu segmenti için sınır 4.8''(inç) olsa
Tabletfon'lar için sınır 5''-5.9''(inç) arası olsa iyi olur (bence) :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok iyi olur.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

yani çünkü Tabletfonları ele alalım; hem tablet hem telefon;

Telefon nedir haberleşme aracı kulağımıza tutup konuşuruz, lakin 5.5'' ekranlı bi cihaz sınır derecededir bu durumda düşünsene bi 7'' tabletfon yapmışlar :kıskıs: onu kulağına götürdüğünü :ehe manyak laf olur vallaha :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:kop2:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Oo Manyak laf manyak laf

gkcll

gkcll

Üye
Nokia geçseydi androide geçerdi ve geçseydi şimdiki gibi sürünmezdi bana göre nokia artık uzatmaları oynuyor ve şimdi lumia 920 ile biraz çıkış yapıp tekrar düşüşe geçicek uygulama sayısı ve cihazın kişileştirilebilirliği çok az açın bir market place'i bakın hiç birşey yok neymiş pc'de ne çalışıyorsa wp telefonlardada çalışıcakmış filen bunlar hep satış politikası ve nokia artık tasarımınıda değiştirmeli tamam n9'da yaptınız nedir bu kalın çerçeve tasarım 4.5'' ekran var ama telefon 5'' gibi olmaz böyle bir tasarım. Nokia kullanan arkadaşlar kızmasınlar ama benim nokia hakkında fikirlerim bunlar.

sen öyle belle adamlar tüm dünyada stokları tüketmiş senin dediğin gibi hiç olmayacak ve androidi yere gömecek aha buraya yazıyorum

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
sen öyle belle adamlar tüm dünyada stokları tüketmiş senin dediğin gibi hiç olmayacak ve androidi yere gömecek aha buraya yazıyorum

değerli yorumun için teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt