o videoyu biliyor musun ?
eğer oysa hayır ama ses kaydı olarak dinlemiştim

Yok öbürü var ya Ooo manyak laf manyak laf olanı![]()

Pm'den yazayım mı![]()

Gizli Birsey Olmaz Olursa Eger .. =]
Ve Boyle Birsey Imkansiz ..
Nokia Daha Once Android'i Neden Kullanmadiklarini Belirtmisti ..
Ve MicroSoft Ile Yoluna Devam Etme Karari Aldi .. Ve Buda Tam Isabet Oldu ..
Dusunsenize Piyasadaki Tum Telefonlar Android ..
Telefon Kullanmazdim Valla .. =]

Nokia geçseydi androide geçerdi ve geçseydi şimdiki gibi sürünmezdi bana göre nokia artık uzatmaları oynuyor ve şimdi lumia 920 ile biraz çıkış yapıp tekrar düşüşe geçicek uygulama sayısı ve cihazın kişileştirilebilirliği çok az açın bir market place'i bakın hiç birşey yok neymiş pc'de ne çalışıyorsa wp telefonlardada çalışıcakmış filen bunlar hep satış politikası ve nokia artık tasarımınıda değiştirmeli tamam n9'da yaptınız nedir bu kalın çerçeve tasarım 4.5'' ekran var ama telefon 5'' gibi olmaz böyle bir tasarım. Nokia kullanan arkadaşlar kızmasınlar ama benim nokia hakkında fikirlerim bunlar.
kardeşim o zaman n9 al. Hem açık kaynak hemde muhteşem bir cihaz. Ayrıca bootloader kilidi yok. Oyun konusunda sıkıntın olmaz. Android diye bir oyun konsolu varama olur da gibi olmalı da bence
- - - Eklendi - - -
yani benim düşüncem şu yönde WP8 ile sosyal ağlar vb konulara ağırlık verir, Android ilede uygulama oyun ve eğlenceniye derseni ben oyun manyağıyım ama nokia'da oyun yok android tek çözüm benim için ama cihaz sağlamlığı önemli kısacası hayalim şu;
Nokia bi cihaz (kalitede 1 numara) android işletim sistemi barındıracak ama(androidde yeri gelince 1 numara bana göre) o bakımdan yani![]()

en cok begenilen tasarima laf ediyorsun, agirligini cercevesini bahane ediyorsun, marketplace e hizli bir sekilde gelen uygulamalari gormezden geliyorsun, nokia biraz yukselise gecip tekrardan batacagini soyluyorsun.. kamerasinin iyi oldugunu,ekranin ne kadar hassas oldugunu,saglamligini,stabilligini soyleyemiyorsun!...
kardeşim o zaman n9 al. Hem açık kaynak hemde muhteşem bir cihaz. Ayrıca bootloader kilidi yok. Oyun konusunda sıkıntın olmaz. Android diye bir oyun konsolu var![]()

daha farklı daha büyük bişey istiyorum ben mutlu olmak istiyorum 
Bu tarz "Nokia kalitesinde Android yüklü cihaz" alternatifi olarak N9 gayet güzel bir cihaz bence. 3,9" de gayet yeterli bir ekran bence.

Arkadaş ilk çıktığında taksitle 2.000 liraya aldı. Ama çok güzel bir telefon ekran boyutu biraz küçük kalıyor ama küçük ekran sevenler için çok hoş bir cihaz.
/ ama ben şuan 4'' ekran kullanıyorum ve artık büyük ekranlara gözüm kayıyor lakin epey bi bekleyeceğim artık 
Artık dışarıda 7' lik tablet kullanacağız. Durum kötüye gidiyor![]()
acaba Nokia'dan da 5'' gibi bi cihaz gelir mii?(soruyorum)