Nokia 'dan WP8 ve de Android cihaz! Bilginize ihtiyacım var NOT(Söyleşidir-Haber yok)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Oo Manyak laf manyak laf :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
o videoyu biliyor musun ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yok öbürü var ya Ooo manyak laf manyak laf olanı :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
çok fena ya :ehe

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Gizli Birsey Olmaz Olursa Eger .. =]

Ve Boyle Birsey Imkansiz ..

Nokia Daha Once Android'i Neden Kullanmadiklarini Belirtmisti ..

Ve MicroSoft Ile Yoluna Devam Etme Karari Aldi .. Ve Buda Tam Isabet Oldu ..

Dusunsenize Piyasadaki Tum Telefonlar Android ..

Telefon Kullanmazdim Valla .. =]

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Pm'den yazayım mı :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
SheFy

SheFy

Üye
Nokia geçseydi androide geçerdi ve geçseydi şimdiki gibi sürünmezdi bana göre nokia artık uzatmaları oynuyor ve şimdi lumia 920 ile biraz çıkış yapıp tekrar düşüşe geçicek uygulama sayısı ve cihazın kişileştirilebilirliği çok az açın bir market place'i bakın hiç birşey yok neymiş pc'de ne çalışıyorsa wp telefonlardada çalışıcakmış filen bunlar hep satış politikası ve nokia artık tasarımınıda değiştirmeli tamam n9'da yaptınız nedir bu kalın çerçeve tasarım 4.5'' ekran var ama telefon 5'' gibi olmaz böyle bir tasarım. Nokia kullanan arkadaşlar kızmasınlar ama benim nokia hakkında fikirlerim bunlar.

en cok begenilen tasarima laf ediyorsun, agirligini cercevesini bahane ediyorsun, marketplace e hizli bir sekilde gelen uygulamalari gormezden geliyorsun, nokia biraz yukselise gecip tekrardan batacagini soyluyorsun.. kamerasinin iyi oldugunu,ekranin ne kadar hassas oldugunu,saglamligini,stabilligini soyleyemiyorsun!...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ama olur da gibi olmalı da bence :(

- - - Eklendi - - -

yani benim düşüncem şu yönde WP8 ile sosyal ağlar vb konulara ağırlık verir, Android ilede uygulama oyun ve eğlence :( niye derseni ben oyun manyağıyım ama nokia'da oyun yok android tek çözüm benim için ama cihaz sağlamlığı önemli kısacası hayalim şu;

Nokia bi cihaz (kalitede 1 numara) android işletim sistemi barındıracak ama(androidde yeri gelince 1 numara bana göre) o bakımdan yani :)
kardeşim o zaman n9 al. Hem açık kaynak hemde muhteşem bir cihaz. Ayrıca bootloader kilidi yok. Oyun konusunda sıkıntın olmaz. Android diye bir oyun konsolu var :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

en cok begenilen tasarima laf ediyorsun, agirligini cercevesini bahane ediyorsun, marketplace e hizli bir sekilde gelen uygulamalari gormezden geliyorsun, nokia biraz yukselise gecip tekrardan batacagini soyluyorsun.. kamerasinin iyi oldugunu,ekranin ne kadar hassas oldugunu,saglamligini,stabilligini soyleyemiyorsun!...

Yorumunuz için teşekkür ederim tartışmaya gerek yok herkes kendine özgü yorumlarda bulunuyor, yorumunuz vede düşünceleriniz için tekrardan teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

kardeşim o zaman n9 al. Hem açık kaynak hemde muhteşem bir cihaz. Ayrıca bootloader kilidi yok. Oyun konusunda sıkıntın olmaz. Android diye bir oyun konsolu var :)

Teşekkür ederim ama şuan için cihaz değişimim söz konusu değil malesef :) :)

- - - Eklendi - - -

+ N9'da hoş cihaz lakin ekran inç'i beni tatmin etmiyo :) daha farklı daha büyük bişey istiyorum ben mutlu olmak istiyorum :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bu tarz "Nokia kalitesinde Android yüklü cihaz" alternatifi olarak N9 gayet güzel bir cihaz bence. 3,9" de gayet yeterli bir ekran bence.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Bu tarz "Nokia kalitesinde Android yüklü cihaz" alternatifi olarak N9 gayet güzel bir cihaz bence. 3,9" de gayet yeterli bir ekran bence.

Nokia +Android düşünenler için N9 güzel bir seçim olur ama beni N9 kesmez malesef biraz daha büyük ekranlı cihazlar hayal ediyorum Nokia ve android ikisi bir aynı kabta yani :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaş ilk çıktığında taksitle 2.000 liraya aldı. Ama çok güzel bir telefon ekran boyutu biraz küçük kalıyor ama küçük ekran sevenler için çok hoş bir cihaz.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş ilk çıktığında taksitle 2.000 liraya aldı. Ama çok güzel bir telefon ekran boyutu biraz küçük kalıyor ama küçük ekran sevenler için çok hoş bir cihaz.

+1 aynen katılıyorum :) / ama ben şuan 4'' ekran kullanıyorum ve artık büyük ekranlara gözüm kayıyor lakin epey bi bekleyeceğim artık :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Artık dışarıda 7' lik tablet kullanacağız. Durum kötüye gidiyor :eller:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Artık dışarıda 7' lik tablet kullanacağız. Durum kötüye gidiyor :eller:

valla tableti bilmem de benim kullanacağım cihaz Tabletfon olacak ve boyutu en fazla 5.5'' olacak yani ki oda Note2'de mevcut :) acaba Nokia'dan da 5'' gibi bi cihaz gelir mii?(soruyorum)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Piyasa böyle devam ederse katliam çıkar hergün yeni bir alet çıkıyor büyük ihtimalle çıkarır ama bence buna bir yasak gelmeli aksi taktirde sürekli büyüyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt