Nokia 'dan WP8 ve de Android cihaz! Bilginize ihtiyacım var NOT(Söyleşidir-Haber yok)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 'dan WP8 ve de Android cihaz! Bilginize ihtiyacım var NOT(Söyleşidir-Haber yok)
Merhaba arkadaşlar :)

Bildiğiniz üzre Nokia uzun zamandır sıkıntı içerisindeydi, yeni bir sisteme geçiş yaptı ve bu tercihi ile de başarıya ulaşacak gibi :) (Umarım ulaşır)

Neyse konuyu açmamdaki amacım şu;

Nokia şuan WP işletim sistemli cihazlar üretiyor, ve de geride çıkardığı symbian cihaz satışlarıyla gelirini elde ediyor!

Nokia şuan gizli bi karar ile hem WP8'li cihaz üretirken hemde ansızın bi çıkışla orta veya üst segmente hitab eden Anroid işletim sistemli cihaz çıkarır mı yani böyle bişey olabilir mi?

Yoluna 2 ayrı işletim sistemi ile devam edebilir mi acaba???

NOT: Lütfen hakaret içeren kurallara aykırı, itici yorumlarda bulunmayınız! Aksi takdirde rahatsızlığımı dile getirmekten çekinmem!
Amacım bu durumu merak ettim ve bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum kurallar çerçevesinde bi söyleşi olmasını diliyorum herkese iyi forumlar saygı ve selamlar :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence mümkünatı yok böyle birşeyin hem devam etse MeeGo ile birlikte devam ederdi android ile değil ve iyi ki android'le anlaşmamış anlaşmış olsaydı böyle cihazlar olmayacaktı hem rekabet oluyor bu da firmaların daha kaliteli ürünler çıkmasını sağlıyor. Hem de alternatif artıyor.Ayrıca anlaşsaydı zamanında anlaşırdı. Artık gurur meselesi.

amcalu1

amcalu1

Üye
Öyle birşey olacak olsaydı da bu saatten sonra olmaz

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Bence mümkünatı yok böyle birşeyin hem devam etse MeeGo ile birlikte devam ederdi android ile değil ve iyi ki android'le anlaşmamış anlaşmış olsaydı böyle cihazlar olmayacaktı hem rekabet oluyor bu da firmaların daha kaliteli ürünler çıkmasını sağlıyor. Hem de alternatif artıyor.Ayrıca anlaşsaydı zamanında anlaşırdı. Artık gurur meselesi.

hmm anladım kıymetli yorumun için teşekkür ederim :) Ama hani bu uygulama oyun konusu var ya ona dayanarak da olsa Android'li bi cihaz çıkarması mümkün değil dmi yani?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
hmm anladım kıymetli yorumun için teşekkür ederim :) Ama hani bu uygulama oyun konusu var ya ona dayanarak da olsa Android'li bi cihaz çıkarması mümkün değil dmi yani?

:rica: Zaten onun için özel oyunlar yapıyor ve hergün yeni uygulama yapıyor marketi geliştirerek karşılık verecek.

enver_techno

enver_techno

Üye
NOKIA Corp. LTD android'e geçmediği takdirde isterse Win8'in kralını koysun cihazına yine de android ile baş edemez. Android ile baş başa giden tek bir işletim sistemi var o da IOS'dur. Saygılar..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

:rica: Zaten onun için özel oyunlar yapıyor ve hergün yeni uygulama yapıyor marketi geliştirerek karşılık verecek.

Yani görüntü olarak ios-android cihazların tercihinde baş rol oynayan etkenlerden biride oyun-uygulama olunca ondan dedim hani WP için uğraşmaktansa hazırda android var diye cihaz çıkarır mı diye düşündüm bende :ünlem: :(

- - - Eklendi - - -

NOKIA Corp. LTD android'e geçmediği takdirde isterse Win8'in kralını koysun cihazına yine de android ile baş edemez. Android ile baş başa giden tek bir işletim sistemi var o da IOS'dur. Saygılar..

Kıymetli ve değerli yorumun için :tşk:

Kerim.336

Üye
Malesef imkansiz gibi bi sey

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yani görüntü olarak ios-android cihazların tercihinde baş rol oynayan etkenlerden biride oyun-uygulama olunca ondan dedim hani WP için uğraşmaktansa hazırda android var diye cihaz çıkarır mı diye düşündüm bende :ünlem: :(

- - - Eklendi - - -

Aslında çok mantıklı birşey ama imkansızdan başka birşey değil.

enver_techno

enver_techno

Üye

- - - Eklendi - - -

Rica ederim :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Malesef imkansiz gibi bi sey

ama olur da gibi olmalı da bence :(

- - - Eklendi - - -

Aslında çok mantıklı birşey ama imkansızdan başka birşey değil.

yani benim düşüncem şu yönde WP8 ile sosyal ağlar vb konulara ağırlık verir, Android ilede uygulama oyun ve eğlence :( niye derseni ben oyun manyağıyım ama nokia'da oyun yok android tek çözüm benim için ama cihaz sağlamlığı önemli kısacası hayalim şu;

Nokia bi cihaz (kalitede 1 numara) android işletim sistemi barındıracak ama(androidde yeri gelince 1 numara bana göre) o bakımdan yani :)

Kerim.336

Üye
Bence olmali ama olmaz.

Black-killing

Black-killing

Üye
Geçmeyi düşünseydi zamanında geçerdi ve bu konumda olmazdı.O kadar geriledikten sonra da geçmesi zaten saçma olur.Yani artık imkanı yok ve dün okuduğum haberde de Elop açıklama yapmış
" Android ile anlaşma yapmamız mümkün değil artık teknoloji savaşında bizim yanımız microsoft yolumuza microsoftla devam edeceğiz . " demiş.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Geçmeyi düşünseydi zamanında geçerdi ve bu konumda olmazdı.O kadar geriledikten sonra da geçmesi zaten saçma olur.Yani artık imkanı yok ve dün okuduğum haberde de Elop açıklama yapmış
" Android ile anlaşma yapmamız mümkün değil artık teknoloji savaşında bizim yanımız microsoft yolumuza microsoftla devam edeceğiz . " demiş.

hadi beeee :( / kıymetli yorumun ve de bilgi için çok teşekkürler :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok hızlı gelişiyor birkaç yıl sonra mağazası da kusursuz olur işte o zamana kadar da yeni Lumia Serileri çıkar. 2 Ghz , 2 Gb Ram , 12 megapixel Carl Zeiss Review Kamera , Adreno 320 , 1920*1280 PureMotion ekran olur işte o zaman tadından yenmez.

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
rekabet olmayan yerde ticaret olmaz eminim nokia diğer firmalardan kat kat fazla para kazanıyordur ve buna da devam edecektir wp ve symbian nokia için ideal yollardır symbian ı bıraksa bile androide geçmez yapısına ters benim görüşüm belki ios tarzı fakat android kadar bir açık yazılımlı işletim sistemi sunacaktır ama ne zaman Allah bilir :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Çok hızlı gelişiyor birkaç yıl sonra mağazası da kusursuz olur işte o zamana kadar da yeni Lumia Serileri çıkar. 2 Ghz , 2 Gb Ram , 12 megapixel Carl Zeiss Review Kamera , Adreno 320 , 1920*1280 PureMotion ekran olur işte o zaman tadından yenmez.

Beklediğim de bu yönde Nokia'dan saydığın özelliklere eşlik eden 5'' ekran 8mm incelik olursa güzel olur ve de marketi android ve ios'taki gibi kaliteli oyun uygulamalar ile zenginleşirse çok güzel olacaktır :( + kıymetli yorumun için çok teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

rekabet olmayan yerde ticaret olmaz eminim nokia diğer firmalardan kat kat fazla para kazanıyordur ve buna da devam edecektir wp ve symbian nokia için ideal yollardır symbian ı bıraksa bile androide geçmez yapısına ters benim görüşüm belki ios tarzı fakat android kadar bir açık yazılımlı işletim sistemi sunacaktır ama ne zaman Allah bilir :)

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Beklediğim de bu yönde Nokia'dan saydığın özelliklere eşlik eden 5'' ekran 8mm incelik olursa güzel olur ve de marketi android ve ios'taki gibi kaliteli oyun uygulamalar ile zenginleşirse çok güzel olacaktır :( + kıymetli yorumun için çok teşekkür ederim

:rica: bunlar gerçekleşmesi gereken şeyler hem Nokia şimdi Lumia Serisinin düşük özellikli ve ucuz fiyatlı ürünlerini çıkarıyor zamanında Ucuz ve çok satılan Samsung E 250 gibi yapacak maddi anlamda kazanırken böylece daha iyi ürünler çıkaraktır...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

:rica: bunlar gerçekleşmesi gereken şeyler hem Nokia şimdi Lumia Serisinin düşük özellikli ve ucuz fiyatlı ürünlerini çıkarıyor zamanında Ucuz ve çok satılan Samsung E 250 gibi yapacak maddi anlamda kazanırken böylece daha iyi ürünler çıkaraktır...

hmm anladım yani bi nevi şuan nokia maddi açıdan satacak Lumia 920 ve 800'ü maddiyatı iyi duruma gelince deee Samsung gibi patlama yapacak üst segment cihazlar çıkaracak yaniii :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt