Nokia geçseydi androide geçerdi ve geçseydi şimdiki gibi sürünmezdi bana göre nokia artık uzatmaları oynuyor ve şimdi lumia 920 ile biraz çıkış yapıp tekrar düşüşe geçicek uygulama sayısı ve cihazın kişileştirilebilirliği çok az açın bir market place'i bakın hiç birşey yok neymiş pc'de ne çalışıyorsa wp telefonlardada çalışıcakmış filen bunlar hep satış politikası ve nokia artık tasarımınıda değiştirmeli tamam n9'da yaptınız nedir bu kalın çerçeve tasarım 4.5'' ekran var ama telefon 5'' gibi olmaz böyle bir tasarım. Nokia kullanan arkadaşlar kızmasınlar ama benim nokia hakkında fikirlerim bunlar.
Nokia geçseydi androide geçerdi ve geçseydi şimdiki gibi sürünmezdi bana göre nokia artık uzatmaları oynuyor ve şimdi lumia 920 ile biraz çıkış yapıp tekrar düşüşe geçicek uygulama sayısı ve cihazın kişileştirilebilirliği çok az açın bir market place'i bakın hiç birşey yok neymiş pc'de ne çalışıyorsa wp telefonlardada çalışıcakmış filen bunlar hep satış politikası ve nokia artık tasarımınıda değiştirmeli tamam n9'da yaptınız nedir bu kalın çerçeve tasarım 4.5'' ekran var ama telefon 5'' gibi olmaz böyle bir tasarım. Nokia kullanan arkadaşlar kızmasınlar ama benim nokia hakkında fikirlerim bunlar.
Nokia eğer Android'le anlaşsaydı herşeyi aynı olacaktı bu sefer kıyaslanması gereken tek şey kalacaktı Malzeme kalitesi. Bu sefer ses , kamera , ekran kalitesi , sağlamlık . İşte o zaman çok büyük bir fark atardı.
- - - Eklendi - - -
Görüşüne saygı duyuyorum ama tam tersi olacak gibi geliyor. Nokia belli bir seri yakalayıp eskiden olduğu gibi olması gerektiği yere liderliğe yükselecek.

Zaten kimse metro arayüzüne kolay kolay alışamaz mesela telefonu aldıktan 1 yıl sonra yeni şeyler bulabilir![]()

Olacaktır zaten böyle bir cihaz zaten çıkması gerekiyor zaman gösterecek:

Androide geçmez daha doğrusu microsoft izin vermez![]()

Zaten geçmez de biz öyle hayal ürünü telefon yapıyoruz![]()
cihaz Nokia işletim sistemi WİNDROİD

Androide geçmesi için önce elop un gitmesi gerek

Androide geçmesi için önce elop un gitmesi gerek

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Maxi kutlamalara bak bi kardeşim
- - - Eklendi - - -
Elop'un ayağını kaydırmakta mı hacıı?

Geçen gün Elop aradı diyo ki Abi beni sev
- - - Eklendi - - -
Yok be Nokia'nın Android'e geçmesin de Microsoft'un yorumu![]()

Sen Elop'a benim numaramı ver ben sevecem onu seveceeeem![]()