Nokia 'dan WP8 ve de Android cihaz! Bilginize ihtiyacım var NOT(Söyleşidir-Haber yok)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
android ve ios dövüşürken. nokia uçuşta

enterneoll

enterneoll

Üye
Nokia geçseydi androide geçerdi ve geçseydi şimdiki gibi sürünmezdi bana göre nokia artık uzatmaları oynuyor ve şimdi lumia 920 ile biraz çıkış yapıp tekrar düşüşe geçicek uygulama sayısı ve cihazın kişileştirilebilirliği çok az açın bir market place'i bakın hiç birşey yok neymiş pc'de ne çalışıyorsa wp telefonlardada çalışıcakmış filen bunlar hep satış politikası ve nokia artık tasarımınıda değiştirmeli tamam n9'da yaptınız nedir bu kalın çerçeve tasarım 4.5'' ekran var ama telefon 5'' gibi olmaz böyle bir tasarım. Nokia kullanan arkadaşlar kızmasınlar ama benim nokia hakkında fikirlerim bunlar.

• Beğen
Tepkiler: jatvalca
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia eğer Android'le anlaşsaydı herşeyi aynı olacaktı bu sefer kıyaslanması gereken tek şey kalacaktı Malzeme kalitesi. Bu sefer ses , kamera , ekran kalitesi , sağlamlık . İşte o zaman çok büyük bir fark atardı.

- - - Eklendi - - -

Nokia geçseydi androide geçerdi ve geçseydi şimdiki gibi sürünmezdi bana göre nokia artık uzatmaları oynuyor ve şimdi lumia 920 ile biraz çıkış yapıp tekrar düşüşe geçicek uygulama sayısı ve cihazın kişileştirilebilirliği çok az açın bir market place'i bakın hiç birşey yok neymiş pc'de ne çalışıyorsa wp telefonlardada çalışıcakmış filen bunlar hep satış politikası ve nokia artık tasarımınıda değiştirmeli tamam n9'da yaptınız nedir bu kalın çerçeve tasarım 4.5'' ekran var ama telefon 5'' gibi olmaz böyle bir tasarım. Nokia kullanan arkadaşlar kızmasınlar ama benim nokia hakkında fikirlerim bunlar.

Görüşüne saygı duyuyorum ama tam tersi olacak gibi geliyor. Nokia belli bir seri yakalayıp eskiden olduğu gibi olması gerektiği yere liderliğe yükselecek.

acuxx

acuxx

Üye
bence nokia, 920 yle gelen rüzgarın etkisiyle yeni lumia lar çıkartarak eski günlerine dönecektir.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

kısım kısım katılıyorum

- - - Eklendi - - -

Nokia eğer Android'le anlaşsaydı herşeyi aynı olacaktı bu sefer kıyaslanması gereken tek şey kalacaktı Malzeme kalitesi. Bu sefer ses , kamera , ekran kalitesi , sağlamlık . İşte o zaman çok büyük bir fark atardı.

- - - Eklendi - - -

Görüşüne saygı duyuyorum ama tam tersi olacak gibi geliyor. Nokia belli bir seri yakalayıp eskiden olduğu gibi olması gerektiği yere liderliğe yükselecek.

Benim düşüncem de o yöndeydi sistem olarak android'i çoğu toplum kusursuz buluyor ve on numara olarak adlandırılıyor o yüzden Nokia cihazlarında android olsaydı ve nokia harita ekran ve de kamera teknolojisiyle tarifsiz bir yerde olacaktı mobil dünyada ama microsoft ile anlaşması ile de iyi yaptı gibi pek bi karamsarlık var Lumia 920'yi sevdim ama o arayüze ısınamadım bi türlü yaaa :(

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zaten kimse metro arayüzüne kolay kolay alışamaz mesela telefonu aldıktan 1 yıl sonra yeni şeyler bulabilir :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Zaten kimse metro arayüzüne kolay kolay alışamaz mesela telefonu aldıktan 1 yıl sonra yeni şeyler bulabilir :)

hmm ilginç gerçekten ama daha farklı bişey bekliyordum İlk lumia'larla beraber başka yani farklı bi arayüz olsa iyi olurdu :(

- - - Eklendi - - -

Nokia'dan android işletim sistemli;

*4.5 ile 5.5'' (inç) ekrana sahip
*2.5GB RAM (sistem android olunca anca yeter diye)
*Andreno 320 gpu
*32-64GB sabit hafıza +32GB hafıza kart desteği
*3.300mAh batarya
*Gorilla Glas 2 ekran
*12 ya da 16MP pureview kamera / önde 3.2MP kamera

vs vs böyle bir cihaz bekliyorum yani düşüncelerim böyle :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Olacaktır zaten böyle bir cihaz zaten çıkması gerekiyor zaman gösterecek :bilmm:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Androide geçmez daha doğrusu microsoft izin vermez :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Olacaktır zaten böyle bir cihaz zaten çıkması gerekiyor zaman gösterecek :bilmm:

Sorun cihazın çıkıp çıkmamasında değil ama WP8 olacaktır çıkacaksa da bi android gibi olmayacak? Ama Nokia bu 2 işletim sistemi ile çalışsa iyi olmaz mı ki yaw :(

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zaten geçmez de biz öyle hayal ürünü telefon yapıyoruz :ehe

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Androide geçmesi için önce elop un gitmesi gerek

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Geçen gün Elop aradı diyo ki Abi beni sev :ehe

- - - Eklendi - - -

Maxi kutlamalara bak bi kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Elop'un ayağını kaydırmakta mı hacıı?

Yok be Nokia'nın Android'e geçmesin de Microsoft'un yorumu :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt