Nokia dan 1.4 Ghz işlemcili512mb ram 512mb rom 1830mAh bataryalı 4.3'' lik canavar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_ardaa

_ardaa

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4198184]1.4 Ghz işlemciyi 512 MB RAM ile kullanamazsınız zaten :)[/QUOTE]

Maksat muhaliflik olsun diye de mesaj atılmaz ki arkadaş anladık sende Android fansın da her konuyu artık çamurla doldurmasan?

1.4ghz işlemcili telefonu yok diyordunuz çıkardı bu sefer o işlemci o ram ile olmaz diyorsunuz adam 4 çekirdekli 2gb ramli cihaz çıkarsalar ona bile takacak kulp bulursunuz.

WebStyle

WebStyle

Üye
Başka firmalar 4 ya da 6 çekirdeğe geçtikten sonra Nokia 2 çekirdekli işlemcilere yavaş yavaş geçmeye başlayacak sanırım. Artık çift çekirdekli işlemcilere geçme vaktin gelmedi be Nokia halen daha tek çekirdekli ürünleri satma peşindeler.. Daha ne diyeyim ki..

distakjo

distakjo

Üye
Maksat muhaliflik olsun diye de mesaj atılmaz ki arkadaş anladık sende Android fansın da her konuyu artık çamurla doldurmasan?

1.4ghz işlemcili telefonu yok diyordunuz çıkardı bu sefer o işlemci o ram ile olmaz diyorsunuz adam 4 çekirdekli 2gb ramli cihaz çıkarsalar ona bile takacak kulp bulursunuz.

aynen katiliyorum . Bomba gibi telefon iste. Arkadaslar demiski, diger firmalar cift cekirdegin hayalini kurarken cart curt. La onlar hayal kurarken nokia telefon cikariyor iste.

TheCower

TheCower

Üye
Ya o değil de nokianın telefonları çok pahalı. Parasına deymiyor.

man20

man20

Üye
çoğu bazı kaynaklarda lumia 900 1 gb ram yazıo. bana sorarsanız bencede 1 gb ram dir. çünkü 1.4 ghz ye 512 ram kötü yani

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ama bu gerçekten tek çekirdek mi!!!!biz dual core bekliyorduk yaaa......

polluxea♪

polluxea♪

Üye
iyiye benziyo..görcez neler getirdigini

TeAmo42

TeAmo42

Üye
bence hala diğer teknolojilerin gerisinde.

cortex47

cortex47

Üye
Çift çekirdekli telefon bekleyenler, yahu ne yapacaksınız 2 çekirdeği yav, biri bana bunu açıklasın lütfen...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Çift çekirdekli telefon bekleyenler, yahu ne yapacaksınız 2 çekirdeği yav, biri bana bunu açıklasın lütfen...

bişey yapmayacağız:Dsadece şekil olsun diye,nokianın diğerlerinden geri kalmasını istemezüüüüüük

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Symbian^3?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...