Nokia dan 1.4 Ghz işlemcili512mb ram 512mb rom 1830mAh bataryalı 4.3'' lik canavar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihatyılmaz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia dan 1.4 Ghz işlemcili512mb ram 512mb rom 1830mAh bataryalı 4.3'' lik canavar...
arkadaşlar nokia sonunda gerçekten sağlam bi telefon çıkardı.

NOKİA LUMİA 900

Nokia Las Vegas’ta düzenlenmekte olan tüketici elektroniği fuarı CES 2012′de resmen duyurdu. Microsoft Windows Phone 7.5 Mango işletimsistemine sahip olantelefon ilk olarak Amerika’da AT&T tarafından kullanıcılara sunulması bekleniyor.

başlıca özellikleri

4.3''
ve 480×800 piksel çözünürlüğe sahip çoklu dokunmatik kapasitif ve çizilmeye ve darbeye dayanıklı Gorilla Glass AMOLED ClearBlack ekran
1.4Ghz saat hızında çalışan Qualcomm APQ8025+MDM9200 (WCDMA) tek çekirdekli işlemci
512MB RAM 512 MB ROM
LTE desteği
16GB dahili veri kapasitesi
.
1830 mAh batarya ile 350 saat bekleme ve 7 saat
konuşma süresi

bilgi için:

Nokia Lumia 900 resmen tanıtıldı

detaylı bilgi için :

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪

pRime.

pRime.

Üye
Symbian belle de yükleniyormuş, bootloader kilidi yokmuş(!)

cihatyılmaz

Üye
    Konu Sahibi
evet bu gerçekten güzel oldu çünkü ben wp7 yi pek sevmedim kullanış açısından.belle gayet güzel...

Türe

Türe

Üye
ram le rom u hala 1 gb yapmamakta diretiyor nokia :hmmm

catdog136

catdog136

Üye
Bootloader yoksa androidde yüklenir..

Dostnametr

Üye
ram le rom u hala 1 gb yapmamakta diretiyor nokia :hmmm

Bizim şuan kullandığımız n8 c6-01 c7 vs telefonlarda 1 gb rom ama bir işimize yaramıyor.
İlla bir kötüleyecek şey aramayın nokiayı.

Türe

Türe

Üye
Ben kotuledim mi simdi konuyu saptirmayin lutfen . Koysa daha iyi olmaz miydi ben sadece bunu soyluyorum ramle romla kotulemem ben telefonu hersey apacik ortada zaten

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Millet 3 boyutluya geciyor bu nokia daha hd ceken kamera koyuyor.

_ardaa

_ardaa

Üye
3 boyutlunun bir esprisi yok fazladan para ödemek dışından piyasada normal videoları resimleri hatta pc oyunlarını bile 3d haline getiren uygulamalar var hatta telefon için bile tek kamerayla 3d fotoğraf çektiren uygulamalar var yada resimleri 3d haline getiren uygulamalar, o yüzden bence şuan için gereksiz bir donanım diye düşünüyorum.

Lumia 900'ün donanımı iyi ama wp7 bana halen soğuk geliyor o nasıl menüdür öyle:S

cihatyılmaz

Üye
    Konu Sahibi
3 boyutlunun bir esprisi yok fazladan para ödemek dışından piyasada normal videoları resimleri hatta pc oyunlarını bile 3d haline getiren uygulamalar var hatta telefon için bile tek kamerayla 3d fotoğraf çektiren uygulamalar var yada resimleri 3d haline getiren uygulamalar, o yüzden bence şuan için gereksiz bir donanım diye düşünüyorum.

Lumia 900'ün donanımı iyi ama wp7 bana halen soğuk geliyor o nasıl menüdür öyle:S

aynen bencede wp7 pek de güzel görünmüyo n8 de emülatör yükleyerek kullandım bence belle çok daha güzel :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Yanı benım 3d demek amacım hd ceken kamera koymamış demek

cihatyılmaz

Üye
    Konu Sahibi
kardeş nokia nın son zamanlarda çıkardığı tüm telefonlar 720p hd kayıt yapıyorr. nası hd çeken kamera yok diosun anlayamadım...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Pardon kardeşim Fullhd diecektim :)

nedense yazılar cıkmıyor

man20

man20

Üye
telefon çok güzel şekli filan ama çift çekirdek ve belle olmayınca çok kötü. bu arada bootloader kilidi açık diyolar ama açık olsa bile nasıl belle yüklenebiliyorki? kurtuluş abinin yaptığı belleleri yüklediğimiz gibi mi ama ben orjinal belle istiom (nokia dan gelen) onu yükleyebiliomuyuz?

cihatyılmaz

Üye
    Konu Sahibi
telefon çok güzel şekli filan ama çift çekirdek ve belle olmayınca çok kötü. bu arada bootloader kilidi açık diyolar ama açık olsa bile nasıl belle yüklenebiliyorki? kurtuluş abinin yaptığı belleleri yüklediğimiz gibi mi ama ben orjinal belle istiom (nokia dan gelen) onu yükleyebiliomuyuz?

o konuda detaylı bi bilgim yok ama nokia şubatta belle yi tüm telefonlar için çıkarıcak. ben kurtulus ustanınkini kullanıyorum orjinale geçmem büyük ihtimal.eğer bu telefon içinde kurtulus usta çıkartırsa onu yüklerim...

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
1.4 Ghz işlemciyi 512 MB RAM ile kullanamazsınız zaten :)

Emre-45

Emre-45

Üye
Bootloader kilidi yoksa android kurarız diyenler var hala hazır sistem androidli cihaz almamakta diretenler var sebebi nedir bilmiyorum ne bu nokia aşkı sanki aile şirketinz arkadaşlar.

man20

man20

Üye
bi kere belle çok başarılı bi yazılım ve görsel, hız filan hepsi çok iyi o yüzden vazgeçemiyoruz android de sadece oyun var onun dışında hoşuma giden bi yanı yok. bak bide şöyle düşün bu yazılımın ismi belle ya yakında kerkesi bellicek :D (tamam tamam iğrenç espriydi :D)

catdog136

catdog136

Üye
Bootloader kilidi yoksa android kurarız diyenler var hala hazır sistem androidli cihaz almamakta diretenler var sebebi nedir bilmiyorum ne bu nokia aşkı sanki aile şirketinz arkadaşlar.

istediğinizi söyleyin androide geçmem. Belle androidden daha özgür, benim telefondan istediğim ekranları olabildiğince çok kişiselleştirme ve bunu sadece ve sadece symbian sağlıyor. İstersem android kilidi koyar istersem iphone effecti verebilirim istersem wp7 menülü istersem hareketli arka planlı.. Symbiandan başka hiçbiri bu kadar özgür değil. Oyun–uygulama derdim değil, symbiana çıkan uygulamalar yeter benim için.. ilk önce telefonu ne amaçla kullanacağınıza karar verin.. Nokia tercihim çünkü nokia kadar özgür bir işletim sistemi yok kusura bakmayın. Kendi düşüncelerimdir. Polemik yaratmayın arkadaşlar..

Quaresma53

Quaresma53

Üye
wp7 tam bir fiyasko :D ama cihaz donanımsal olraak harika bence belle de yüklendmi tadından yenmez.

• Beğen
Tepkiler: man20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...