Nokia cep telefonu önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Pure Life

Pure Life

Üye
Bak sana 3G uyumlu telefonların listesini vereyım oradan bulursun birtane kendine

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaşım s60 (Symbian) istiyorsan 3GLi nokia 6260 slide al s40 istiyorsan 3g li nokia 6600 slide al ben 6600 slide alacağım senin yazdığın herşey bunlarda mevcut bu iki telefonda kızaklı inşallah yardımcı olmuşumdur.

ghostboyy

Üye
tek kelimeyle n95 8gb

oguziverson

oguziverson

Üye
Arkadaşım s60 (symbal) istiyorsan 3GLi nokia 6260 slide al s40 istiyorsan 3g li nokia 6600 slide al ben 6600 slide alacağım senin yazdığın herşey bunlarda mevcut bu iki telefonda kızaklı inşallah yardımcı olmuşumdur.
symbal:hmmm

cemre007

cemre007

Üye
o zaman e 65 usta

WiND0WS

WiND0WS

Üye
eğer müzik dinelemek ve oyun oynamak istiyosan N95 N85 alma çünku onlarda öyle bir özellik yoq N96 al tabi bütçen yeterli ise ben aldım gayet güzel tlf internete gir oyun oyna müzik dinle indir 5 Mp kamera 3G ne ararsan var

arkadasim ne yazdiklariniza dikkat edin insanlari yanlis yonlendirmeyim nasil muzik oyun vs.. yok n95 te :(

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
n 73 me- n 95 8gb- n 79- n 82

--------------- Ekleme ---------------

arkadasim ne yazdiklariniza dikkat edin insanlari yanlis yonlendirmeyim nasil muzik oyun vs.. yok n95 te :(
n 95 te müzik oyun olmazmı yaww saçmalama seninki çin malımı çin malında bile var

:hmmm
n 95 te müzik oyun olmazmı yaww saçmalama seninki çin malımı çin malında bile var

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sömestre tatilinde alacağım ama pahalı telefon istemiyorum.Anlatabildim mi?

polo291

polo291

Üye
n73 ve n85

nbp75

nbp75

Üye
Bence N96 al .Aradığın kriterlerdeki en iyi telefon o .

Bence n96 al.aradığın kriterlerdeki en iyi telefon o.

Bora

Bora

Üye
Konu açan kişinin isteği üzerine :locked:

Üst Alt