Nokia cep telefonu önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eğer paran azsa 200 ytl ye nokia 3110c al çok güzel java oyun program,sesi yüksek çıkıyor,video tam ekran,kamera 1.3 mp,bas-konuş ve bir sürü özellik yani

Ya birader önerin için saol ama 3110c yi düşünmüyorum 6300 nasıl iyi bir telefon mu?Görüşlere devam...:)

Salihyet

Salihyet

Üye
Hala seçemedin mi ? Al gitsin yahu, canın sağolsun..

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Hala seçemedin mi ? Al gitsin yahu, canın sağolsun..

Ya birader daha sürem var ama aldımmı da pişman olmak istemiyorum anla biraz

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bi de şunu söyleyeyim "Kesinlikle s60 yada symbian bir telefon önersinide bulunmazsak sevinirim"Önerilere devam...

oguziverson

oguziverson

Üye
ozmn sn 5610 veya 6500 a bak çok güzel tel onlar dış görünüşü dışında herşeyleri aynı ztn belki 5610 nun ses kalitesi daha iidir ama ondada sorunlar varmış özelikle müzik kaydırma tuşunda kırılıo hep şahidim 6 ay sonra fln kırıldığına tavsiyem 6500 dır kamera müzik oyun hepsi var,6300 daha basit bir tel ,o da sorunsuz bir tel baya sattı ama dediğim gibi gelişmiş bir tel değil 6500 da 3g de var yakında gelio biliosun pişman olma sonra:oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Salih Baba™;1478888' Alıntı:
N95 tabiki hiç pişman olmazsın.
Salih Baba™''ninde dediği gibi:oke:Bak herşeyden önce alacağın telde kesinlikle wireless olmasına dikkat et bence kesinlikle olmaz ise olmaz:DBen n80 kullanıcısıyım,en kötü özeliği ekran boyutunun istisna olması:D(beni derinden yaralıyor..)Ben n95 almayı düşünüyorum mesala..!Sana şöle söliyeyim;şimdiye kadarki mobil multimedya dahil işletim sistemine kadar en iyi telefon n95-9.2 işletim sistemi;)Sana KESİNLİKLE onu öneririm...Zaten aradığın özellikler kat ve kat fazlası ile onda döşenmiş:D2. el alabilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum mesala:ehe(zaten bir daha sıfır tel alırsam nağmerd olim..:ehe:D)Şu anki 2. el piyasası 500:deal: civarı bu fiyata sağlam temiz bulursun:oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Paran varsa git 5800 al derim.(min.800lira civarı)Hem 3G özelliği ve bahsettiğin tüm özelliklerin en iyisi mevcut.Ama ben ekonomik bişey alacam diyorsan tavsiyem 6300 alabilirsin(300 lira heralde) sorunsuz ve sağlam bir telefon:oke:
Üçüncü tercih olarak da 5700 alabilirsin Ama onun sıfırını bulmak zorlaştı ya bulamadım pek

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
ozmn sn 5610 veya 6500 a bak çok güzel tel onlar dış görünüşü dışında herşeyleri aynı ztn belki 5610 nun ses kalitesi daha iidir ama ondada sorunlar varmış özelikle müzik kaydırma tuşunda kırılıo hep şahidim 6 ay sonra fln kırıldığına tavsiyem 6500 dır kamera müzik oyun hepsi var,6300 daha basit bir tel ,o da sorunsuz bir tel baya sattı ama dediğim gibi gelişmiş bir tel değil 6500 da 3g de var yakında gelio biliosun pişman olma sonra:oke:

@n!wa+*R™;1481733' Alıntı:
Salih Baba™''ninde dediği gibi:oke:Bak herşeyden önce alacağın telde kesinlikle wireless olmasına dikkat et bence kesinlikle olmaz ise olmaz:DBen n80 kullanıcısıyım,en kötü özeliği ekran boyutunun istisna olması:D(beni derinden yaralıyor..)Ben n95 almayı düşünüyorum mesala..!Sana şöle söliyeyim;şimdiye kadarki mobil multimedya dahil işletim sistemine kadar en iyi telefon n95-9.2 işletim sistemi;)Sana KESİNLİKLE onu öneririm...Zaten aradığın özellikler kat ve kat fazlası ile onda döşenmiş:D2. el alabilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum mesala:ehe(zaten bir daha sıfır tel alırsam nağmerd olim..:ehe:D)Şu anki 2. el piyasası 500:deal: civarı bu fiyata sağlam temiz bulursun:oke:

Paran varsa git 5800 al derim.(min.800lira civarı)Hem 3G özelliği ve bahsettiğin tüm özelliklerin en iyisi mevcut.Ama ben ekonomik bişey alacam diyorsan tavsiyem 6300 alabilirsin(300 lira heralde) sorunsuz ve sağlam bir telefon:oke:
Üçüncü tercih olarak da 5700 alabilirsin Ama onun sıfırını bulmak zorlaştı ya bulamadım pek

İlk önce oguziverson önerisini cevaplayayım
5610 sorunları;kızak kırılması (ortadaki)donma,takılma,reset atma vs.
6500s sorunları;donma,takılma,reset atma vs.
@n!wa+*R™ önerisi 2. el istemiyorum diye yazmıştım önceki sayfalardayine de saol :oke:
35caldion önersi 5800 dokunmatik oldugu için pahalı ama o paraya yakışmayan bir telefonmuş takılma,donma vs. sorunlar bunda da varmış

Aslında bu telefonların içinde 5610 yatmıştı kafama ama kızak bozulması,donma vs. sorunlar kafamı karıştırdıaynı sorunlar 6500s dede oldugu için 6500s den de sogudum ben de 6300 a yöneldim sorunsuzmuş ve çok satılmış diye ne yapacagımı şaşırdım açıkçası :ss

Da®kness

Da®kness

Üye
Şimdiye kadar almıştın telefonu, bekledikçe daha fazla kafan karışacak.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
n73 joistiğini düzgün kullanırsan bozulmaz arkdaşım bnm babmdada var kız arkdaşmdada var iksnnde sapasağlam n73 ün eksiği wlan olmamsı yoksa nokıanın en mükemmel telefonlarından

Arkadaşlar N73 nasıl peki yani telefonda menüde gezerken kasılmalar oluyor mu?

mami24

mami24

Üye
sana yazdım diye hatırlıyodum ama yazmamışım

bence kızaklı istiyosan nokıa al
6600 slide çok hoş bi telefon kamera var müzik yeter mesaj var symbian yok ama olsun ben olsam suan onu alırdım
yada 3600 slide
yada 6500 slide

bu aralar slidelere kafayı taktımda ondan:D:D:D

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
sana yazdım diye hatırlıyodum ama yazmamışım

bence kızaklı istiyosan nokıa al
6600 slide çok hoş bi telefon kamera var müzik yeter mesaj var symbian yok ama olsun ben olsam suan onu alırdım
yada 3600 slide
yada 6500 slide

bu aralar slidelere kafayı taktımda ondan:D:D:D

Ben slide telefonları düşünmüyorum ama olursa olur

Arkadaşlar alacağım telefonda 3g desteği olmazsa ne olur?Olumlu olumsuz yönleri nelerdir?Bu sorulara da cevap verirseniz senirim :)

aLone

aLone

Üye
arkdaşım 6300 6500 slaytın yanında telefon diye satılmaz 6500 slayt çok kral telefon sana n73 ya da 6500 salyt öneririm ayrıca hiç bi nokıa yı beğenmiyosun bu kadar da kararsız olunmaz ki sonuçta hiç bi telefon mükemmel değil n95 e de 1 mlyr veriyolar ama ondada bazen sorunlar çıkabiliyo onun için çok ayrıntıya inme tavsiye sana

oguziverson

oguziverson

Üye
3g hayatımızı nasıl değiştircek bilmediğim için 3g siz tel alırsan olumsuz yönlerini söyliyemicem ne kadar kullancaz hayatımızda bu 3g yi tabi bunu söylememin tek nedeni internet ücretleri fiyatlar makul olursa 3g nin hayatımızı tamamen değiştireceği kesin ama ya olmassa ,sonuçta bir devrin başlangıcı değilmi bnce bu saattn sonra 3g li tel alınır ve 6500 da ısrar ediorum bnm arkadaşımda var yaklaşık 1 senedir kullanıo ve hiç sorun çıkartmıyo tel donmalar reset fln her telde olur katlancaksın biraz:oke:

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
nokia 6600 al çok ucuz sudan ucuz

ahmetömer

ahmetömer

Üye
:)arkadaş bence gönlünden geçen telefonu al burdaki herkezin düşünceleri farklıdır:)

kain061

Üye
N serisi bir telefon..bütçeni bilemiyoruz..onu da söylersen ona göre tavisye verir arkadaşlar

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşım 6300 6500 slaytın yanında telefon diye satılmaz 6500 slayt çok kral telefon sana n73 ya da 6500 salyt öneririm ayrıca hiç bi nokıa yı beğenmiyosun bu kadar da kararsız olunmaz ki sonuçta hiç bi telefon mükemmel değil n95 e de 1 mlyr veriyolar ama ondada bazen sorunlar çıkabiliyo onun için çok ayrıntıya inme tavsiye sana

Saol birader bunu hiç düşünmemiştim :oke:

3g hayatımızı nasıl değiştircek bilmediğim için 3g siz tel alırsan olumsuz yönlerini söyliyemicem ne kadar kullancaz hayatımızda bu 3g yi tabi bunu söylememin tek nedeni internet ücretleri fiyatlar makul olursa 3g nin hayatımızı tamamen değiştireceği kesin ama ya olmassa ,sonuçta bir devrin başlangıcı değilmi bnce bu saattn sonra 3g li tel alınır ve 6500 da ısrar ediorum bnm arkadaşımda var yaklaşık 1 senedir kullanıo ve hiç sorun çıkartmıyo tel donmalar reset fln her telde olur katlancaksın biraz:oke:

yapma yaa :ss

N serisi bir telefon..bütçeni bilemiyoruz..onu da söylersen ona göre tavisye verir arkadaşlar

Arkadaşım önceki sayfaları incelersen fiyatı verdim

okano781

Üye
ben w810i den başka telefon tanımam. 2mp kamerası var ama 5 gün ışığında fotoğraf makineleri kadar kaliteli çekiyor seside güzel ekran 176*220 yani güzel oyunlarda oynanır.fiyatıda çıktığından beri bayağı düştü. bnm tavsiyem SE W810i

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
ben w810i den başka telefon tanımam. 2mp kamerası var ama 5 gün ışığında fotoğraf makineleri kadar kaliteli çekiyor seside güzel ekran 176*220 yani güzel oyunlarda oynanır.fiyatıda çıktığından beri bayağı düştü. bnm tavsiyem SE W810i

Sony ericsson düşünmüyorum.Önerilere devam.Saygılarla...

Arkadaşım ben nokia telefonları beğenmiyor değilim beğeniyorum ama sorunlu ve bozulan bir telefon da istemiyorum.Anlatabildim mi?

okano781

Üye
kardeş nie sony ericson düşünmüyorsun en sağlamı sony ericson. bakma sen nokia ya nokianın çıkartığı en ii telefon 3310 :) ondan sorada sağlam telefon çıkarmadı. samsunglarda güzel ama onlarda çok nazik

nese umarım kendine uygun en güzel telefonu alırsın

Üst Alt