Nokia cep telefonu önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
kardeş nie sony ericson düşünmüyorsun en sağlamı sony ericson. bakma sen nokia ya nokianın çıkartığı en ii telefon 3310 :) ondan sorada sağlam telefon çıkarmadı. samsunglarda güzel ama onlarda çok nazik

nese umarım kendine uygun en güzel telefonu alırsın

Arkadaşım düşünmüyorum dedim benim bi arkadaşımda sony ericsson w200i si vardı telefonu garantiye verdi telefon 2 ay gelmedi o yüzden sony ericssonlara karşı bir zaafım var.Anlatabildim mi?

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
sana n80 diyorum çünkü istediğin özelliklerre artı olarak kablosuz internet ve 3g var ayrıca çok kibar ve kızaklı bir telefon ikinci elini 230 ve 300 lira arılığında bulabilirsin.....

ALPARS™

ALPARS™

Üye
k530i kibar telefon fiyatıda uygun.

--------------- Ekleme ---------------

3gside var

eQooo

eQooo

Üye
samsung tercihin değilmiş; okuduklarıma göre ama ben yinede samsung star tavsiye derim...mesaj yazmak kolay,ses kalitesi gerçekten yeterli,kullamnışlı,kamera 3 mp yeterli, flaş olmasada güzel...

sony ericsson c510 derim ki bu isteklerini tümüyle karşılar...

nokia olarak 3600 veya 6500 önermiyorum...tek önerebileceğim... inceleyebildiğim kadarıyla 6303 yeni çıktı ama güzel tel...pil ömrü 6300den daha ii...

samsung birde 260 civarı bi teli s3500 varki sesi gayet güzel flaşsız 2mp kamerası var ama yeterli ayrıca kızaklı; üstü metal olduğu içinde sağlam...

bunlar seçeneklerim yane ben alsam bunları düşünürüdüm.karar senin...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
sana n80 diyorum çünkü istediğin özelliklerre artı olarak kablosuz internet ve 3g var ayrıca çok kibar ve kızaklı bir telefon ikinci elini 230 ve 300 lira arılığında bulabilirsin.....

2.el düşünmüyorum önerin için saol :oke:

k530i kibar telefon fiyatıda uygun.

Sony ericsson düşünmüyorum

samsung tercihin değilmiş; okuduklarıma göre ama ben yinede samsung star tavsiye derim...mesaj yazmak kolay,ses kalitesi gerçekten yeterli,kullamnışlı,kamera 3 mp yeterli, flaş olmasada güzel...

sony ericsson c510 derim ki bu isteklerini tümüyle karşılar...

nokia olarak 3600 veya 6500 önermiyorum...tek önerebileceğim... inceleyebildiğim kadarıyla 6303 yeni çıktı ama güzel tel...pil ömrü 6300den daha ii...

samsung birde 260 civarı bi teli s3500 varki sesi gayet güzel flaşsız 2mp kamerası var ama yeterli ayrıca kızaklı; üstü metal olduğu içinde sağlam...

bunlar seçeneklerim yane ben alsam bunları düşünürüdüm.karar senin...

Hımm önerini bi düşüneyim saol önerin için :oke:

ALPARS™

ALPARS™

Üye
SE'de olan bazı özellikler Nokiada yok.illada nokia dersen kendin bilirsin.Ozaman N70güzel telefon.

oguziverson

oguziverson

Üye
n70 mi kaldı ya:hmmm

SlashGun

SlashGun

Üye
Telefonun her çeşidini kullandım ne ettim ne yaptım elde ettim hepsini.Ama Şunu rahatlıkla söyleyebilirimki daha telefon değişmeyeceğim . 6120 Classic önerebilirim sana . Neden diyeceksin . Bir insanın bir telefondan isteyebileceği her imkanı sunuyor sana . Sadece Wi-Fi si yok o kadar . Bu Wi-Fi meseleside insandan insana kentten kente değişiklik göstermekte . Bak ben SE G705 aldım herşeyi var . Cartı curtu hiç eksiği yok N95 den sundan bundan . WiFi de var . Ama yasadığım yerde Wifi kullanan yok bu yüzden ablama verdim Şimdi bu telefonu aldım 6120 Classici 3 sene oldu cıkalı . Zar Zor buldum hemde o kadar temizki . Yaşlı biri kullanmış kılıfla . O yönden çok mutluyum yani . Telefon 10 numara kardeş . Fakat bu telefonu değişmeyi kesin kes düşünmüyorum . Bu arada fiyatıda çok iyiye kapadım ( 190 TL ) :):):)

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Peki arkadaşlar 6220 classic nasıl bir telefon bu telefon hakkında görüş belirtmek isteyen?

oguziverson

oguziverson

Üye
Peki arkadaşlar 6220 classic nasıl bir telefon bu telefon hakkında görüş belirtmek isteyen?
gerçekten güzel tel wifi hariç herşey var gps 3g kamera 5 mp xenon flash symbian alırsan çok ii edersin

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
oguziverson

oguziverson

Üye
5mp demişsin ama o 5 mp sakın VGA gibi çekmesin bazı telefonlarda öyle de
sn hala alamadınmı tel ya vay be bu kadar araştırmadan sonra pişman olacağın tel alırsan bnde hiçbir teli araştırmadan telefoncuya gidip beğendiğimi alcam
nese cevabına gelelim burdan telin nasıl foto çektiğine bakabilirsin yabancı site ama bn bütün telleri ayrıntılı olarak burdan inceliorum normalde ingilizcesi var sitenin ama her tel yok 6220 de onlaradan biri ama çoğu tel var nese burdan bak işte sayfanın en altlarına doğru kamera çekimleri:oke:

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
sn hala alamadınmı tel ya vay be bu kadar araştırmadan sonra pişman olacağın tel alırsan bnde hiçbir teli araştırmadan telefoncuya gidip beğendiğimi alcam
nese cevabına gelelim burdan telin nasıl foto çektiğine bakabilirsin yabancı site ama bn bütün telleri ayrıntılı olarak burdan inceliorum normalde ingilizcesi var sitenin ama her tel yok 6220 de onlaradan biri ama çoğu tel var nese burdan bak işte sayfanın en altlarına doğru kamera çekimleri:oke:

Arkadaşlar telefonu sömestre tatilinde alacağım neden diye soracaksınız 3g geldiği içn telefon fiyatlarında düşme olacakmış bu haberi bir gazetede okudum ve karaımı verdim herkese önerileri içn teşekkür ediyorum

oguziverson

oguziverson

Üye
ii ozmn sömestırdada açarsın bi konu:ehe

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Zaten admine söyledim konuyu kilitleyecek :oke:

MahmutGuven

MahmutGuven

Üye
veya yı tavsiye ederim. Tabii ihtiyaçlarında çok önemli.. Eğer çok fonksiyonlu bir na ihtiyacın yoksa, daha ucuz bir telefon alabilirsin.

Salihyet

Salihyet

Üye

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
eğer müzik dinelemek ve oyun oynamak istiyosan N95 N85 alma çünku onlarda öyle bir özellik yoq N96 al tabi bütçen yeterli ise ben aldım gayet güzel tlf internete gir oyun oyna müzik dinle indir 5 Mp kamera 3G ne ararsan var

Neverex

Üye
    Konu Sahibi

Çok pahalı param yetmez

eğer müzik dinelemek ve oyun oynamak istiyosan N95 N85 alma çünku onlarda öyle bir özellik yoq N96 al tabi bütçen yeterli ise ben aldım gayet güzel tlf internete gir oyun oyna müzik dinle indir 5 Mp kamera 3G ne ararsan var

Param söylediklerinin hiçbirine yetmez önerin için saol :oke:

Üst Alt